< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
' _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ ' (293. sayfa)

-
-
Evet o konuda da başarılı. Önceden center +3 fazla vermem gerekiyordu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni e-arc kullanmaya başladım. Ayarları yaptım e-arc aktif, sesler de iyi ama TV'den kaç kanal geldiğini ve atmos mu değil mi nasıl kontrol ediyoruz.
Apple TV, HDMI den bağlı iken AVR'ın info tuşundan hepsi gözüküyor ama TV'den e-arc ile seyrederken o tuş birşey göstermiyor ekranda.
Music cast'den bir kontrol edeceğim bu akşam ama TV ekranından görebilme şansı yok mu?
TV, LG C1
Receiver A8A
-
-
-
-
-
Apple TV DD+ Atmos'u avr ye Dolby Atmos PCM olarak gönderiyor o yüzden öyle gözüküyor. Shield veya zidoo (torrent olarak) gibi bir cihazdan açarsanız dd+ atmos gözükecektir.
Edit: tv den açtığınız dd+ Atmos gözükmüş zaten. İkiside temelde aynı şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dousk -- 24 Haziran 2024; 9:40:21 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple TV'yi kullanmama gerek yok diye düşünüyorum. Hatta TV'den bitstream olarak almak bana daha mantıklı geldi.
-
Streaming servisler şimdi neredeyse tek seçenek oldular, atmos da referans ses formatı gibi oldu ama hala fiziksel medyalardaki ses formatlarının yanına yaklaşamadılar. Dün sistemi denediğim için eski bluray disklerden birine baktım, Dolby True HD ses formatı vardı. Streaming servis ses formatları ile aralarında hala çok fark var.
-
Öyle olmaya da devam edecek :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bir marka boyle bir ekrana nasil geçer anlamak güç. Nerede o eski yamahalar nerde bunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Şükrü Bey sisteminizi iyi günlerde kullanın, almadan evvel araştırmışsınızdır diye düşünerek bir soru sormak isterim izninizle; ben de yamahanın V ile başlayan bir modelini gözüme kestirdim, V6A. Kafamı kurcalayan şey şu markanın V serileriyle A ile başlayan (mesela A2A gibi) serileri arasında ne fark var. Bu ikisinin fiyatı oldukça yakın ve mümkünse almışken biraz daha iyisini almak isterim.Bilginiz var mı?
Bu arada ben aldığım avr ile stereo olacak şekilde kef q150 ya da 350 kullanmayı düşünüyorum, bu konuda da bir fikriniz ya da deneyiminiz varsa eğer duymak isterim, şimdiden teşekkürler..,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archi33tect -- 12 Eylül 2024; 23:29:9 >
-
-
Bilgi için teşekkür ederim. Şu bahsettiğiniz showroom lar hala açıklar mı, eğer öyleyse ben de görmek isterim, var mı verebileceğiniz bir adres?
Türkiye'den uzun süredir uzağım, bildiğim bir yer yok ne yazıkki.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X