< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
AMD Ryzen 9 5900X MSI x570 Corsair 16Gb DDR4 3000mhz Zotac gtx1060 3gb Corsair CX750 PSU DELL U2414H IPS, Macbook Air M2 Canon 6D - Sigma 24-105 f4 ART - Sigma 85mm f1.4 ART - MC Carl Zeiss JENA 135mm f3.5 - MC Revuenon 24mm Macro - Tair 3S 300mm - LowePro Hatchback Aw 22L - Xiaomi Urban Style Bag Fotoğraf Portfoliom = 500px:http://500px.com/MuhammetTeker |
|
Yeni e-arc kullanmaya başladım. Ayarları yaptım e-arc aktif, sesler de iyi ama TV'den kaç kanal geldiğini ve atmos mu değil mi nasıl kontrol ediyoruz. Apple TV, HDMI den bağlı iken AVR'ın info tuşundan hepsi gözüküyor ama TV'den e-arc ile seyrederken o tuş birşey göstermiyor ekranda. Music cast'den bir kontrol edeceğim bu akşam ama TV ekranından görebilme şansı yok mu? TV, LG C1 Receiver A8A |
| _____________________________ |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asukrumercan -- 24 Haziran 2024; 9:31:17 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dousk -- 24 Haziran 2024; 9:40:21 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Apple TV'yi kullanmama gerek yok diye düşünüyorum. Hatta TV'den bitstream olarak almak bana daha mantıklı geldi. |
|
Streaming servisler şimdi neredeyse tek seçenek oldular, atmos da referans ses formatı gibi oldu ama hala fiziksel medyalardaki ses formatlarının yanına yaklaşamadılar. Dün sistemi denediğim için eski bluray disklerden birine baktım, Dolby True HD ses formatı vardı. Streaming servis ses formatları ile aralarında hala çok fark var. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
TV: Sony XR-75X90J - Media Player / Streamer: Zidoo Z9X // Apple TV 4K 64GB // Nvidia Shield TV - AVR: Sony STR-DN1080 - Remote: Logitech Harmony 650 - Floorstands: Heco Metas 701 XT - Center: Definitive Technology CLR2002 - Rear: Heco Victa 201 - Atmos: Harman Kardon TS11 - Sub: Paradigm Monitor Sub12 // Stereo // Network Streamer: Raspberry Pi3/Stremio - Dac: SMSL SU1 - Bookshelfs: Castle Knight 2 - XBOX Series X - Mobile Phone: POCO F5 5G GT: nejattoo |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archi33tect -- 12 Eylül 2024; 23:29:9 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|