Şimdi Ara

' _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ ' (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.865
Cevap
44
Favori
342.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun keyifli dinletiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Stereo: Marantz PM-14MK2 KI Signature / Analog Players: Thorens TD321 MKII Turntable, SME 3009 II Arm, Sumiko Blue Point Special EVO III Cartridge & Teac V-8030S Cassette / Digital Players: TEAC DAT R9 / JVC XL-Z611 AV Receiver: Onkyo TX-NR818 / Projection & Screen: Panasonic AT-6000, Specta Tensioned Contrast Grey 110'' / Blu-Ray & DAC: Oppo BDP-105D / Equalizer: Jvc Sea-M770 / Speakers: Dynaudio Contour s5.4, Dynaudio Focus 200C Center, Aon 2, ForceField 4 Subwoofer / Power Conditioner: Monster HTS5100 Signature / System Cables: Furukawa Elect. by Oyaide Power Cords (3pcs) / CVT Terminator 2 by MIT Speaker Cable, MIT Terminator 2 (3pcs) &; Oyaide Tunami Terzo XX V2 XLR, Audioquest King Cobra Interconnect's
  • aydinsakaryali A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, sagolun.
    PRE: Trinnov Altitude 16 POWER: Trinnov Amplitude 8 8ch and Trinnov Amplitude 8M 8ch Speakers: Procella Audio P815 x3 Stereo: Naim Uniti Nova Front: Bowers Wilkins 804 D3 Front High Present: Krix Megaphonenix On Wall Center: HTM-12 DİY Sound Group Surround: Krix Megaphonenix İnWall Surround Back: Krix Megaphonenix İnWall Atmos: Golden Ear İnvisia 625 X 4 Subwofer: SVS 16 Ultra, Dayton Ultimax 18 Projector: JVC X7900 Media Source: Aurender N100H BluRay Player: Oppo 205 Media Player: Zidoo UHD2000 Power Conditioner: Monster HTS 5100 Nas: Synology DS1918+
  • Selçuk güle güle kullan kardaş

PROJEKSİYON: epson tw 9300 PERDE: projekta hd prograsive PROCESSOR : anthem avm 60 POWER : Rotel. MEDİA PLAYER: oppo 203 SPEAKER: Dali opticon. CONSOL:sony ps4 pro TV: lg 55 960v HDMİ CABLE: supra , wireword silver starlihgt SPEAKER CABLE: qed xt40
  • kardanad kullanıcısına yanıt
    Sağolasın abi
    PRE: Trinnov Altitude 16 POWER: Trinnov Amplitude 8 8ch and Trinnov Amplitude 8M 8ch Speakers: Procella Audio P815 x3 Stereo: Naim Uniti Nova Front: Bowers Wilkins 804 D3 Front High Present: Krix Megaphonenix On Wall Center: HTM-12 DİY Sound Group Surround: Krix Megaphonenix İnWall Surround Back: Krix Megaphonenix İnWall Atmos: Golden Ear İnvisia 625 X 4 Subwofer: SVS 16 Ultra, Dayton Ultimax 18 Projector: JVC X7900 Media Source: Aurender N100H BluRay Player: Oppo 205 Media Player: Zidoo UHD2000 Power Conditioner: Monster HTS 5100 Nas: Synology DS1918+
  • Geçenlerde qed xt40 kablo aldım 2x2 metrelik. Uçlarında 4mm banana plug var sanırım. Amfi ye ve kolonlara taktigimda hafif bol geliyor içinden kolayca çıkıyor uçlar. Bu sorun yaratır mı, uçları çıkartıp çıplak kabloyu mu bağlamak daha iyi olur? Tamamen bağlayıp ses almayı denemedim ancak yarın takip bakacağım kararsız kaldim. Kullanan bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir misiniz

ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO|| INTEL CORE İ7 13700K || NZTX KRAKEN ELİTE 240 RGB || 32GB GSKİLL TRİDENT Z5 RGB 7200MHZ CL34 || PALİT RTX 5080 GAMİNGPRO || 512 GB SAMSUNG 970 PRO || 2X 4TB SAMSUNG 870 EVO|| || PHANTEKS EVOLV X|| ASUS ROG THOR 850W PLATİNUM || 24'' ASUS ROG STRİX XG248Q || ELAC DEBUT CONNEX DCB 41 WİTH AUDIO PRO SW-5 || CREATİVE SOUNDBLASTER ZX || RAZER BLACKWİDOW CHROMA V2|| RAZER DEATHADDER V2 PRO || RAZER KRAKEN V3 PRO || BOWERS &amp; WİLKİNS PX8

• ophion84 kullanıcısına yanıt
    Arada ne kadar az bileşen olursa o kadar iyi.
    Eğer banana kullanma zorunluluğunuz yoksa, çok söküp takmıyorsanız şahsi fikrim banana kullanmayın.
  • Yorumunuz için teşekkürler. Zaten xt 40 ın kendi üzerinde gelen banana plugları var, dün akşam biraz zorlayınca hoparlörün arkasındaki yuvalara tam oturduğunu fark ettim. Anladığım kadarıyla amfiyle de aynı şekilde biraz sert bastırınca oturuyor. Bu akşam bağlayıp deneme yapacağım. Eğer memnun kalmazsam banana plugları söküp direk kabloyu bağlarım yine eskisi gibi.
    ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO|| INTEL CORE İ7 13700K || NZTX KRAKEN ELİTE 240 RGB || 32GB GSKİLL TRİDENT Z5 RGB 7200MHZ CL34 || PALİT RTX 5080 GAMİNGPRO || 512 GB SAMSUNG 970 PRO || 2X 4TB SAMSUNG 870 EVO|| || PHANTEKS EVOLV X|| ASUS ROG THOR 850W PLATİNUM || 24'' ASUS ROG STRİX XG248Q || ELAC DEBUT CONNEX DCB 41 WİTH AUDIO PRO SW-5 || CREATİVE SOUNDBLASTER ZX || RAZER BLACKWİDOW CHROMA V2|| RAZER DEATHADDER V2 PRO || RAZER KRAKEN V3 PRO || BOWERS &amp; WİLKİNS PX8

• ophion84 kullanıcısına yanıt
    Sert giriyor olması daha iyi tam temas olur, kolay çıkmaz. Qed üzerinde geliyorsa orjinalliğini bozmayın kablonun kötü olacağını sanmıyorum.

Evet kablonun orijinali o şekilde, zaten önceki kullandığım kablonun neredeyse 2 katı kalınlıkta. Muhtemelen bayağı fark edecek. Tam oturduğu için de dediğiniz gibi temas sıkıntısı olmadan ses aktarımı yapacaktır.

• Merhaba

Bir arkafaşım fransadan geliyor.

www.amazon.fr
    Yamaha ARXV683TI Amplificateur de Home Cinéma pour Smartphone/Tablette Noir/Titane: Amazon.fr: TV & Vidéo
    https://www.amazon.fr/dp/B072BKCX8W/ref=cm_sw_r_wa_apa_wQF1AbQXNHYCH

363 euroya v683tı satılıyor. Bunu almasıno söyledim. Gerçi ikinci el fiyatı mı onu tam anlayamadım.

Sizce 450 euroya kadar bu anfiyi mi aldırmalıyım

• Bence alinir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

CINEMA : Philips bdp8000 + Yamaha rxv781 + Benq w2000
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

Bence alinir
    Teşekkürler.o ikinci elmiş. 473 euroya var sıfırı.

Başka modelemi yonelsem bu modelmidir en optimum

• Merhaba arkadaşlar film izlemek için giriş seviyesi uygun bir sistem kurmak istiyorum. Hoparlör setini aldım ancak uygun fiyatlı bir avr almak istiyorum Yamaha rx-v467 buldum uygun fiyatlı alınır mı sizce eski bir model ama 1-2 yıl idare etsin istiyorum.Yoksa biraz daha bekleyip güncel bir model mi almalıyım?

STEREO : Denon dcd720 + Yamaha as701 + Monitor audio bx6

• Uzun zamamdır pre-power geçmeyi düşünüyordum ve Yamaha CX-A5100 POWER MX-A5000 alarak adım atmış bulunmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoStBr -- 21 Eylül 2018; 23:13:17 >
    PRE : Jbl Synthesis sdp 58 Power : Rotel Rbm 1585 / Rotel Rbm 1555 / Front : Klipch RP-8000F II / Center : Klipsch RC-64 III Rear: Klipsch RS 62 / Rear Back: Klipsch RS 52 /Sub : SVS 16 Ultra / Atmos Klipsch RP 140SA Speaker Cable : Supra Cables Ply 2x3/4 Subwoofer Cable : Supra Cables Sublink / PoverCold cable DH Labs / TV : Sony 65XH9077 / Projeksiyon Epson EH-TW9400W Perde: Specta 270x150
  • GoStBr kullanıcısına yanıt
    İsabetli karar..

Hayırlı olsun Gökhan’cığım.Yamaha’cılar çoğalıyor. Evladiyelik pre-power. Eminim müzik dahil mühkem sound alırsın.

Orijinalden alıntı: babiş62

İsabetli karar..

Hayırlı olsun Gökhan’cığım.Yamaha’cılar çoğalıyor. Evladiyelik pre-power. Eminim müzik dahil mühkem sound alırsın.
    Eyvallah güzel abim bu işlere senin sayende girdik senin tecrübelerine her zaman güvenirim.. ki yine yanılmadık

PRE : Jbl Synthesis sdp 58 Power : Rotel Rbm 1585 / Rotel Rbm 1555 / Front : Klipch RP-8000F II / Center : Klipsch RC-64 III Rear: Klipsch RS 62 / Rear Back: Klipsch RS 52 /Sub : SVS 16 Ultra / Atmos Klipsch RP 140SA Speaker Cable : Supra Cables Ply 2x3/4 Subwoofer Cable : Supra Cables Sublink / PoverCold cable DH Labs / TV : Sony 65XH9077 / Projeksiyon Epson EH-TW9400W Perde: Specta 270x150

• GoStBr kullanıcısına yanıt
    Cok klass aletler maasallah . Keske poweride biraz preye benzetselermis sekil olarak.

• yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    Power kasası eski Z11 kasası olduğu için farklı gözüküyor.

• 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.