Şimdi Ara

yamaha 125 cc scooter lar 2150 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.250
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yamaha 125 cc cygnus RS scooter lar 2150 ytl
    cumartesi günü inegöl bursa yamaha nın verdiği fiyattır
    0224 7120146

• Link varmı acaba hocam...birde bu hangi modeli, resim felan olsaydı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj.trust.06

Link varmı acaba hocam...birde bu hangi modeli, resim felan olsaydı...

sanırım bu modeli demek istemiş arkadaş; gogıl öyle diyor
    http://www.sahibinden.com/2008_model_yamaha_cygnus_rs_125_ccWQQaXQQ4704202WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samsung-İstanbul -- 26 Mayıs 2008; 16:19:34 >
  • çinlilerinkine ne kadar benziyor......bunu alacağıma honda beat i tercih ederim.
  • http://www.beldeyama.com.tr/www/urunler/urundetay.php?k_id=9&u_id=259
    herkes ne düşünür bilmem ancak sağlam bi motor
    honda beat alacak arkadaşım tercih senin ancak unutma beat 100cc lik bu motor aynı sınıfta bile değiller
    bu arada yamaha honda suzuki kawasaki japon markalarıdır, kalitedir senin anlayacağın

yamaha 125 cc scooter lar 2150 ytl

• Bunların hepsi basit arkadaşlar, scoter alıcaksanız Kymco agility125 tavsiye ederim hem ucuz hem sağlam hemde çok seri bir motor
    yanlız bi kötülüğü var amortisörleri çok serttir çok bozuk yolda kullanıcaksanız adamın çivisini söker ama asfaltta yanına kimse yanaşamaz
  • bunlara plaka ruhsat falan gerekmiyor dimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • motorlu taşıtların hepsine ehliyet ruhsat istiyolar
    elektrikli bisikletleride unakıtan amca yeni vergi düzenlemesiyle boş geçmemiş onlarada vergi geliyo haberiniz ola

bu arada kymco iyidir ama yamahanın motorları daha bi şekilli
  • Plaka ve ruhsat, ehliyet hersey gerekiyor.
    Yamaha'nin bu modelini gecen sene aldim Haziran ayinin ortalarina dogru 12 ay taksitli fiyati 3000.ytl idi. Ancak iyiki kiyip da almisim parama benle ayni anda motor alan arkadaslarimin motorlari suanda cop denecek vaziyetde benimkinde daha tik yok.COk memnunum gozunuz arkanizda kesinlikle kalmaz ve duzenli bakima bile goturmedim ilk ve 2nci bakimina goturdum, yagini, filtrelerini bakimini kendim yapiyorum bir ses bile yok motorda. Ihtiyaci olan bu fiyata kacirmasin derim. 1000 ytl fazla para evrdim belki gecen sene ama gene de pisman degilim 1sene oldu deli gibi surdum, yazlik bir yerde yasiyorum zaten tam ihtiyacima gore. Tavsiyemdir...
    Saygilar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.