Şimdi Ara

Yalvarıyorum Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne olursunuz yardım edin.Bu sorunumu bir video ile anlatmak istedim ama o da olmuyor.Bu sorunla bugün karşılaştım.Bilgisayarı açtım oynadığım oyunu açacaktımki ''UAC(Kullanıcı Hesabı Denetimi) olmadığından yamayı yönetici olarak çalıştır'' Hatası aldım.Ne olduğunu araştırdım.Denetim masasından Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarlarını değiştire girip oradan düzeltmem gerekiyor.Ama Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarlarını değiştire tıklıyorum tıklıyorum açılmıyor.Hata filanda vermiyor sadece açılmıyor kalıyor öyle hiç basmamışım gibi.Sistemi geri yükle yapayım hiç uğraşmayayım dedim Burada görüldüğü gibi 'Sistem koruması' sekmesi yokhttp://i.hizliresim.com/a5M5RR.png Sistemi geride alamıyorum.Windows8 in kendini formatlama tekniğini kullanıp format atayım dedim. Bu seferde burada görüldüğü gibi formatı başlatacağım ''Genel'' sekmesi yok.http://i.hizliresim.com/5dmd3q.png Yani elim kolum bağlı.Bunları videoya çekeyim öyle anlatayım dedim ama video programıda yönetici olarak çalıştığı için onuda açamadım.Yönetici olmalısınız diyor.1 kaç gün önce yeni bir kullanıcı hesabı açmıştım.O hesabı Adminastrarör yaptım benim normal kullandığım hesabımda yerel hesap durumunda.Yerelin ayarlarına girip 'Yönetici' yapıyorum ama değişmiyor.Yönetici olan hesabı Standarda çevireyim diyorum.Önce başka bir hesabı yönetici yapmalısınız diyor.Ama ondan yöneticiğiliği almadan öbürünüde yönetici yapamıyorum.Hesap silme aradım.Belki yeni hesabı silebilirim öyle kurtulurum diye ama o sekmede görünmüyor.Elim kolum bağlandı sinir krizi geçirmek üzereyim yalvarıyorum yardım edin.

• Çok fena dağıtmışsınız. Aslında mümkün olduğu kadar bu hesapları kurcalamamk lazım çünkü işin profesyonelleri bile bu kısımda bazen hata yapabiliyor.
    Burada sistemi varsa Wİndows DVD sinden açıp kurtarma yapmak en akla yakın yol gibi gözüküyor. Çünkü kullanıcı hesaplarının ayarları bozulduğundan
    ve şu an için bunu düzeltmeniz mümkün görünmediğinden DVD den açarak düzeltmek en mantıklısı...
  • Arama yerine sistem geri yükleme yazarsanız aramada çıkması lazım.
  • extrapmax E kullanıcısına yanıt
    Çok önemli belgelerin yok ise format at sinirlerine yazık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.