Şimdi Ara

Yalvarırım bana yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene yks ye çalışmam lazım adam akıllı ama benim dikkat dağınıklığı problemim var misal ders başına geçtiğim anda ya instagramda karılarla kızlarla yazışırım. o olmadı tinder veya bumbledan kız düşürmeye çalışırım. boş boş sikimsonik işlerle zamanımı çöpe atarım. ders calismaya basladigim anda bunlarin olmamasi icin ne kullanmam lazim. bende bu irade yok maalesef. ayni sureci yasayan varsa yardimci olursa sevinirim dostlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yasincan55 Y kullanıcısına yanıt
    Sporu bırakıyorsun hemen, gece gündüz işlenmiş gıdalar ve kola içiyorsun testo diplere düşüyor, bir de gidip östrojen takviyesi alıyorsun inek sütü adaçayı falan daya iyice yükselsin östrojen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • linkorn kullanıcısına yanıt

bunlari yapacagima kafama sıkarım daha iyi. concerta falan iş görmezmi?

• dopamin detoxu veya direk git psikiyatriye-psikoloğa.. durumunu tamemen gerçekçi anlat ve ne diyorsa harfiyen uygula

• Yalvarırım nolur buna yardım edin büyükleri olarak bir yol gösterin tecrübelerinizi anlatın ibret almasını sağlayın nolur bir kez olsun

• evde çalışıyorsan kendine şöyle sağlam çalışan bir arkadaş bulup kütüphanede çalışabilirsin bunu alışkanlık haline getirdiğinde devamı gelecektir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEYLER Bİ YARDIM EDİN ACİL
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.