Şimdi Ara

Yalova Çınarcık nasıl bir yer.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
19.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, nedendir bilmem Yalovayı oldum olası merak etmişimdir. Bahar gelince arkadaşımla beraber Yalovaya tatile gitmeyi düşünüyoruz hem ucuz hem de keyifli olur diye düşündük.
    Araştırdım Yalovada tatil yapılacak yer olarak Çınarcık ilçesini beyendim. Sizce bu iyi bir tercih mi?

Bir de biz Eskişehirdeyiz. Eskişehir Yalova arası kaç saat ve otobüs var mı?

bilgisi olan arkadaşlar cevaplarla mutlu olurum.
    Teşekkürler.

• Mükemmel bir yer.
    Ben İznik'teyim.Ama Çınarcık tam tatil yeri,Avrupa'dan bir kasaba gibi modern ve çok güzel bir ortamı var.Kesinlikle iyi bir tercih.Pişman olmazsın.
  • Teşekkürler dostum. Biz Eskişehirde okuyoruz ancak marmarisliyiz. bu nedenle güney yerine kuzeyde tatil yapalım dedik ve yalovayı düşündük. oaraya kız arkadaşımla gideceğim rahatlıkla kalabilceğimiz bir otel ya da pansiyon bulabilir miyiz?
  • Bomba Bomba
  • Genellikle donanımhaberi dışarıdan takip eden biriyimdir mesaj yazmıyorum.
    Ama bu konuya yazmazsam olmaz :)
    Şuan 18 yaşındayım 8 yaşımdan beri belkide daha eski her yaz Çınarcıktaki yazlığımıza gideriz.
    Eskilerde çok iyiydi çok değerliydi Çınarcık fakat Yalova depreminden sonra çok büyük kayıplar oldu, deprem olduğunda bende Çınarcıktaydım.
    O zamandan sonra bir süte doluluk olmadı fakat yavaş yavaş eski günlerine dönmeye başladı.
    Çınarcık astında kışın çekilmez bir yerdir bana göre hayat yoktur ama yazın...
    Kumplajda hafta sonları boş şezlong bulamazsın neredeyse, akşamlarıda çok güzeldir.Ana caddesinde yüzlerce kişi dolaşır hafta sonları ve hafta içleri, her 30 metrede bir Özkaymak dondurmacısı vardır 3 liraya ölümüne dondurma yiyebilirsin :)
    Çok güzel yerdir Çınarcık ortam olarak, İstanbulada çok uzak değil gitmekte çok uzak değil.
    Denizi mükemmel değildir, bazen pis olabiliyor.
    Gezilecekte birçok yer var astında çınarcıkta, Yürüyen köşk vardı sanırım atatürkun evi kaplıcalar vb. birçok yer.
    eğer arkadaşınızla gidersenız çok zevkli bir ortam olur...
    Ama kışın giderseniz tamamı yaşlılar doludur şuan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: portative

Teşekkürler dostum. Biz Eskişehirde okuyoruz ancak marmarisliyiz. bu nedenle güney yerine kuzeyde tatil yapalım dedik ve yalovayı düşündük. oaraya kız arkadaşımla gideceğim rahatlıkla kalabilceğimiz bir otel ya da pansiyon bulabilir miyiz?

bulabilirsin arkadaşım,marmarisi aratmaz sana,diskodan tutta barına kadar herşeyini bulabilirsin.Bana güven,gerçekten çok güzel bir yer,çok şirin bir tatil yeri.
  • Gerçekten yalova bütünüyle güzel bir yer ve çınarcıkta o güzelliklerden birisi her yaz giderim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir buca nasıl bir yer
    17 yıl önce açıldı
    Serik Boğazkent nasıl bir yer
    14 yıl önce açıldı
    Avcılar nasıl bir yer
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzeldir güzel.. mekan isteği olursa pm
  • teşekkürler.
    Bizim ana amacımız yüzmek değil zaten. Küçük doğa ile iç içe, gezilecek görülecek yerleri olan ve güneşin doğuşunu ve batışını hayranlıkla izleyebileceğimiz bir kasaba olsun istiyoruz.
    Tatile 15-20 mayıs arasında gideceğiz. O zaman çınarcık nasıl olur. Bir de internette 2 kişilik pansiyon oda 50 lira gibi bir ilan gördüm. Bu fiyat uygun mu? teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portative -- 18 Ocak 2010; 21:39:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manfred von Richthofen

Mükemmel bir yer.
    Ben İznik'teyim.Ama Çınarcık tam tatil yeri,Avrupa'dan bir kasaba gibi modern ve çok güzel bir ortamı var.Kesinlikle iyi bir tercih.Pişman olmazsın.

Vay yakınmışız ben de Yenişehir'deyim
  • Armutlu'ya bekleriz..
  • Güzeldir. Havalar ısındığında kımıl kımıl olur tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qraff

quote:

Orijinalden alıntı: Manfred von Richthofen

Mükemmel bir yer.

Vay yakınmışız ben de Yenişehir'deyim

ben burda çalışıyorum,ilk tayin yerim burası.Sende mi gurbettesin yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian -- 18 Ocak 2010; 21:44:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: portative

teşekkürler.
    Bizim ana amacımız yüzmek değil zaten. Küçük doğa ile iç içe, gezilecek görülecek yerleri olan ve güneşin doğuşunu ve batışını hayranlıkla izleyebileceğimiz bir kasaba olsun istiyoruz.
    Tatile 15-20 mayıs arasında gideceğiz. O zaman çınarcık nasıl olur. Bir de internette 2 kişilik pansiyon oda 50 lira gibi bir ilan gördüm. Bu fiyat uygun mu? teşekkürler.

arkadaşlar çınarcık ile ilgili tüm yorumlarınızı bekliyorum. İlk kez gideceğiz. Her yeri hakkında bilgi verebilirsiniz.
  • Sabah kalk,sahil kenarında kız arkadaşınla yürüyüş yap,sonra otel degil de pansiyonda kalın kahvaltı hazırlayın,yigin için sonra cupp denize,denizden çok bişi beklemeyin ama beachleri iyidir,arkadaş ve cem beache gitmiştim.Dans alkol müzik üçlüsü güzel oluyor ya da şezlonglarda uzanıp güneşleniceksiniz.Sonra akşama dogru odan da dinlenip süslenip püslendikten sonra caddeye çıkıcaksın,her yer dondurmacı külah külah dondurma yemek adetten :P ,araba ulaşımı bile yasaklanıyor,insanlar yürüsün diye.sokak başlarında da polis her zaman duruyor.Geceleri baya iyi Kio ya gittim ben süperdi,kale var,adress var benim dönüşüme denk gelmişti bir yeni clup açılmıştı.İsmi Cem Beachle bir de İstanbul gibi bir isimle birleşmişiydi.Orasınıda süper yapıyolar ve açılışı filan güzel oldu diye duymuştum.Git bizden önce dene sonra söylersin:p

Kalma yerine gelince,pazarlık yapın,2 kişi gecesi ortalama 30-50 tl arası bulabilirsiniz.

• @TEŞEKKÜRLER tütü :)
  • Onerebileceginiz pansiyonlar varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.