Şimdi Ara

Yalnızlık İçin Adım Adım (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Duygusal olduğum doğru hocam. Hani dedin ya bir noktadan sonra değişiyorsun. Sonuçta öyle olacağım galiba herkesde gitti zaten kendimi bulma zamanım galiba.

Daha hala güvendiğim iyi olduğum kişiler var tabi , hepsinede diğerlerinin yaptığını anlattım , hepside kapısını açtı :)
  • Tecavüz kaçınılmazsa zevk almayı bileceksin, boşver...acına gülümse ve bir sonraki sayfaya geç...fazlasını bilsem de yardım etsem.
    Ben yaşadıklarımı ulu orta yazmayı sevmem, anlatamam da derdi tasayı. Yazsam bir şükür daha edersin eminim. Bizlerden daha boktan hayatlar yaşayan nicesi var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARIŞA ÖZLEM -- 12 Aralık 2010; 4:00:05 >
  • aklıma bir kitapta okuduğum ve altını çizdiğim şu dizeler geldi ;

sorunlarınızı saymayı bırakıp , sahip olduklarınızı saymaya başlayın . neden hayatınızda var olanları görmezden geliyorsunuz ? canınızı sıkan şeyleri şöyle bir düşünün . gerçekten o kadar önemli mi ? hayatın güzelliğini gölgelemeye değer mi ?

hayatımızın değerini anlamamız için ölümden mi dönmemiz gerekiyor ? sahip olduklarımızın değerini onları kaybettikten sonra ya da kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığımız zaman mı anlamamız gerekiyor ? yakınlarımızın , dostlarımızın , değer verdiklerimizin kıymetini kapıyı vurup gittiğinde mi anlamamız gerekiyor ? hayatınızdakilerin değerinin farkına varmaya başlayın .

bu dünyada milyarlarca insan yaşadı , adlarını bile bilmiyoruz . birkaç günlüğüne buradasın . ondan sonra gideceksin . hayatın elinin altından kayıp gidiyor . hayat kısa . hayatını umutsuzluk içinde , kendine acıyarak ve şikayet ederek geçirme .

bilmem faydası olur mu bu sözlerin küçük bir ekleme : '' inan ki bu dünya zerre kadar üzülmeye zerre kadar bir şeyleri kafaya takmaya değmiyor önemli olan sana gerçekten değer veren seni gerçekten seven insanlara yüzünü çevirebilmekten ibaret bütün mesele ''

• Hocam sonrası içinde pek umudum yok ne bileyim hep acı çekecekmişim gibi geliyor.

Bugün facebook da falan hepsi gülüp eğleniyor , çok rahatlar. Birbirine şarkı paylaşmalar falan.
  • hocam ben de senin durumundayım allah kolaylık versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yu--gi--oh

hocam ben de senin durumundayım allah kolaylık versin

Amin
  • Bu konuyu açtığımdan beri dediklerimin çoğunu uyguladım , onların yanına gitmedim falan.

Beni satanlardan biri geldi yanıma olay gördüğün gibi değil biz onları sevmiyoruz sende biliyorsun vs. dedi , gördüklerimin pekte öyle göstermiyor bundan sonra onlarla olun dedim çektim.

Asıl kardeşim dediğim adam aramıyor sormuyor hiç. Yeni kızla tanışmıştı , onunda etkisi var, ben aklına bile gelmiyorumdur yani

Kızlar selam verdi bende selam verdim ama biri msn de 2 gündür yazmanı bekliyorum falan dedi. Birkaç kelime ile salladım. Amacı ne çözemedim düne kadar arkamdan konuşuyordu.

Kendimi kötü hissediyorum arkadaşlar , o günden hiçbirşey değişmedi , bekliyorum düzelmek için , Allah büyük
  • Okula gittim bugün , biri bile gelmedi yanıma. Suçlu benmişim gibi hava yaratıyorlar kendilerince :)

Ortamımı kuramadım başka malesef okulda yalnızım şu ara. Samimi olduğum kişiler var ama onlarında grupları var haliyle kaynaşmak falan uzun sürer.

Yalnızlık çok derinmiş arkadaşlar ve psikolojik durumuma olumsuz etki yapacak gibi duruyor. Allah büyük bakalım artık. Tek isteğim iyileşmek.
  • Yapılan her aktiviteye sen çagarmıyorlarsa zaten senle sağlam dost değildir kötü anında bile yanında değillerse ne önemsiyorsun git bul seviyeli arkadaş onların ortamına ayak uydur onlarla dost ol zaten anlarsın sıkı dostları
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamìnLife

Yapılan her aktiviteye sen çagarmıyorlarsa zaten senle sağlam dost değildir kötü anında bile yanında değillerse ne önemsiyorsun git bul seviyeli arkadaş onların ortamına ayak uydur onlarla dost ol zaten anlarsın sıkı dostları

ne desem boş hocam tek gerçek şimdiki halim, geçecek ama Allah büyük
  • sana tek bi soru soruyorum;
    su an saydırdıgın arkadaşlar ''gel xxx bizde hata herşey eskisi gibi olsun'' desler yanıtın ne olurdu cok merak ediyorum...

bu sorunun cevabını bende sende cok iyi biliyoruz aslında.boşa demogoji yapmaya gerek yok.i
    belki bu tepkim biraz agır duygusuz gelebilir fakat HAYAT böyle!
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

sana tek bi soru soruyorum;
    su an saydırdıgın arkadaşlar ''gel xxx bizde hata herşey eskisi gibi olsun'' desler yanıtın ne olurdu cok merak ediyorum...

bu sorunun cevabını bende sende cok iyi biliyoruz aslında.boşa demogoji yapmaya gerek yok.i
    belki bu tepkim biraz agır duygusuz gelebilir fakat HAYAT böyle!

Eskisi gibi olmayacağını söylerim ki davranışlarımlada belli ettim onlarda biliyor bunu.

Yukardada yazdım zaten barışsak bile artık seviyem bellidir bu kişilere karşı. Birde barışsam bile bunun sebebi onları çok sevmemden olmayacak. Başka sebepler var.

Demogoji yapmıyorum onuda söyleyeyim.

@Mister No

Haklısın kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoseDn -- 22 Aralık 2010; 2:50:22 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.