Şimdi Ara

Yalnız olmayı kabullenemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi içim parçalanıyor çok kötü hissediyorum. Depresyonda falan da değilim kesinlikle halimden çok memnunum genel olarak ama işte bu kız mevzuları aklıma geldiğinde falan öyle bi kötü hissetmeye başlıyorum ki anlatamam.

Ben yalnız olmayı kabullenemiyorum. Youtube'da gezinirken sevgilileri yan yana görünce geçici bir süreliğine depresyon moduna geçiyorum bildiğin. Youtube videolarında yorumlar kısmında yorumlar falan okuyorum bazen, kızın teki yazmış mesela: "Erkeklere güvenmeyin, hep aldatıyorlar.", ya da sokak röportajlarında mikrofonu tutan arkadaş sorusunu soruyor yoldan geçen bir elemana, ve cevaplar şu şekilde oluyor: "yok abi ya cinsel ilişki yoksa kesinlikle sevgili olmam" diyor. Kız ya da erkek fark etmiyor, böyle bir cümleyi sesli olarak söyleyen bir elemanı izlerken direkt anlıyorsun zaten bu artık işin piri olmuş da kendince aşk hayatındaki kriterlerini çoktan belirlemiş bile: Çünkü böyle bir cevap verebiliyorsa bir eleman, bir sürü sevgilisi olmuştur bugüne kadar, yüksek ihtimalle de sayısız cinsel ilişkiye girmiştir karşı cinsle. Ama diğer bir taraftan da kendime bakıyorum bu elemanları izlerken, ben neden böyleyim diye kendi kendime düşünüp kendi kendime canımı sıkıyorum, içim daralmaya başlıyor ve üzülmeye başlıyorum kendi adıma. Bir de iki üç kişi falan da değil ha, video 10 dk, röportaj yapılan eleman sayısı 10-20 arası değişiyor. Videonun sonuna gelince ben "abii hepinizin mi sevgilisi var, hepiniz mi seks yaptınız (karşılıklı sevdiğin kişiyle) o duyguları yaşadınız?" oluyorum resmen.

Benim gibi hiç sevgilisi olmamış ve yalnız bir insana denk gelmem çok nadir oluyor bu youtube videolarında, özellikle röportaj videolarında falan. Bütün bunları düşünüp kafamda kendi kendime düşünüyorum: ben nerede yanlış yaptım? Bir insanın hayatındaki en güzel en verimli yaşlardan biri olan 22 yaşında olup da hiç ama hiç sevgilisi olmamış bir erkek olmak çok üzüyor insanı, hasta ediyor bildiğin. Geçmişe dönüp baktığımda orada bir boşluk görmek beni mahvediyor bildiğin. Geçmişi değiştirecek halim yol elbette, bari şimdiden sonrasını bir raya oturtayım diyorum ama nereden başlayacam, nasıl yapacam gibi soruların arasında boğulmaktan hiçbir şey de yapamıyorum.

İnanın hedefimdeki kız profili yüksek standartlarda değil ve hiçbir zaman hedefimde 7/10- 8/10 ve yukarısı kızlar olmadı. 4/10- 5/10 bir kıza da razı gelirdim ama gel gör ki elde avuçta var sıfır.

Sosyal ol sevgilin olur diyeceklere hitaben: üniversite 2. sınıfım hazırlık dahil 3 senem geçti istanbulda. Sınıfımdaki insanlara bakıyorum bir çoğu sosyal hatta belki de hepsi dibine kadar sosyal bir hayat yaşıyor ama yine de hiç sevgilisi olmayan birçok tanıdığım var aralarından.(erkeklerden bahsediyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Derdini.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynısının depresyon + sf'lisi var.

Yalnız olmayı kabullenemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim buralarda bir tabir var, bi erkegin yıldızı kancık olacak meali (şeytan tüyü olacak) hesabi.Basit bir ornek, senin 8-10 ayini verdigin, sabirla bekledigin, mesajlastigin karşındaki insana birşeyleri ima ettigin (hoslanti veya sevgiye dair) onun için vakit harcadığın, düşündügün, içinde büyütüp guvendigin insan, bi bakmışsın karşındaki seçici, guvenilir, akıllı uslu dedigin kız sadece 2 aydir tanidigi biriyle görüşmeye başlamış. Bu devirde girişken olacaksin kardeşim, gidip hissediyosan, aklinda biri varsa, iyi kotu diyalogunda varsa soyliceksin. Senin içinde kalacagina birak onun içinde kalsin. Kendini yiyip bitirecegine aticaksin üstünden yükü.. Artik insanlar rahat, cinsellik olmadan, ilişki olmayacagi beyinlere işlendi bile, bunu da rahat rahat dile getiriyorlar. Ha bu devirde, tipin yani sira en onemlisi araba, para gibi etkenler. Tabi biraz dilbaz'da olmak lazim.. Ağzın iyi laf yaparsa araban olmasada kafalarsın. Iyi bari bazi kriterlerin yok, daha once opusmemis, yiyismemis olsun, iri ve ya minyon tipli olsun gibilerinden. Boylelikle daha kolay birine birşeyler hissedebilirsin, yoksa paranoyak olsaydin işin daha zordu :D
    Sonuc olarak: Senin hatan yok, bu devirde hatunlari anlamak zor. Sen oyle şeyleri izledikce psikolojin bozulur. Ozguvenini yitirirsin iyice. Hele tiktok'a felan hiç takılma, ne hanzolarin yanında ne manitalar var :D
    Zamani gelince olur inşAllah, ümidini kaybetme canım benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodimus01 -- 7 Temmuz 2019; 21:35:8 >

• John WICK kullanıcısına yanıt

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.