Şimdi Ara

Yalıtımsız Ev Çok Kötü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Balkonda yat o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalıtımsız evin doğalgaz masrafı çok oluyor ben zira ısınmayan eve 400 TL faturalar ödediğimizi bilirim. Şu anda yeni modern bir apartmanda oturuyorum şu havada pencere açık sigaramı çekiyorum ve hiç petek yakmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulina

Yalıtımsız evin doğalgaz masrafı çok oluyor ben zira ısınmayan eve 400 TL faturalar ödediğimizi bilirim. Şu anda yeni modern bir apartmanda oturuyorum şu havada pencere açık sigaramı çekiyorum ve hiç petek yakmıyorum.
    Havalar soğuk değil daha. Faturaları kıyasla diyecem ama %50 daha pahalı ödeyeceksin.
  • xentios kullanıcısına yanıt
    Ben son zamlardan haberim var yine 100 TL yi bile bulmuyor. Havaları geçen kıştan biliyorum daha beter bir hava beklemiyorum bu ev ortamında. Yalıtım süper.
  • eğer o yalıtım yanabilen bir malzeme ise yandıgında 10 saniye soluman yeterli ölümün için ben alt kattayım ben üst kattayım farketmez dışardan bi yandığı zaman butun bina alev topuna doner şahsi kanaatim ya çok kaliteli yanmaya dayanıklı veya izocamın yogunlugu bol olan ısı yalıtım malezemesini kullanmak o zaman gonul rahatlıgıyla evde oturulabilinir.
    ben bu işlerin uzmanı degilim ama bildigim bu itfaiye bile sonduremiyor o kopukleri zehirden dolayı siz siz olun yalıtım malzemenizi kontrol edin sıcak yerde oturuyum derken canınızdan olmayın

çok gordum adamlar direk strafor köpüğü duvara monteleyip uzerine yalandan bi malzemeyle kaptıyorlar o evler azraille mukaveleyi imzalamıs oluyor
  • biz beleşçilik yapıyoruz üstteki veya alttaki doğalgazı köklüyor 12saat [havalar soguk oldugunda] onlara 600tl+ civarı fatura geliyor bizim 120tl ve herzaman sıcak oluyor ev hahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 14 Kasım 2019; 9:35:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaz gelince aşırı ısınan ev
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oda içlerine yalıtım yapılıyor. 3-4 derece değiştiriyor diyordu yapan birisiyle konuşmuştum. Fakat her duvardan 4-5 cm fedakarlık etmiş oluyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.