Şimdi Ara

Yalın İnternet'ten Türknet'e Geçiş Yapan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Farklı bir internet servis sağlayıcısında yalın internet kullanıp, türknete geçiş yapan var mı? Müşteri temsilcileri her ne kadar yalından geçiş yok dese de, internetteki abonelik formunda yalın internet seçeneği var. Geçiş süreci ortalama ne kadar sürüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayata gülümse -- 11 Ekim 2016; 21:22:56 >

• Geçen hafta Smart yalın adsl kullanırken başvurumu yaptım ancak adsl kesilmiş olmasına rağmen telefon numarası verileceği gerekçesiyle internet henüz bağlanmadı. Yalından geçiş yok diye bir ikazda bulunan olmadı müşteri hizmetlerinden, 5 iş günü içinde kullanıma hazır olacak dediler bugünkü konuşmada da.
  • Ben ttnet yalın internetten turknete geçiş yaptım. geçiş formlarını internetten doldurdum (burada tel no yerine ADSL hizmet no dolduruyorsunuz) ve formları gönderdim. taahhütüm vardı onunla ilgili uyarı yazısı yazmıştım. Ulaşınca haber verdiler ve taahhaütüm biter bitmez ertesi gün ttnet internet sinyali gidince sms geldi telefonuma, modeme kullanıcı adımı ve şifreyi girince hemen girdim. Yani 5 dakika sürmedi geçişim. Sonra müşteri hizmetlerinden sordum yalın benimki telefon hattı verecekmisiniz bana diye sordum, Bana yalın olarak devam edebilirsiniz aynı şekilde telefon olmayacak dediler. Yani kampanyadaki 1000 dk telefon harici bütün özelliklerden yararlanacakmışım. Zaten telefon istemediğim için bence bir sıkıntı yok. Hazır vdsl2 portum bana tahsisli iken, kapatıp açtırarak bunu kaybedemem. Şuanda VDSL internet kullanıyorum. İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekorender -- 12 Ekim 2016; 16:39:51 >
  • onur257 kullanıcısına yanıt
    Normalde internetin kapanmaması lazımdı, sonuçta iptal etmiyon. Acaba dsmart olduğu süreç uzamış olabilir mi? Türknet dsmarta bildirir, dsmart tttnete talebi iletir. Ttnet taşımayı en son yapıyordur belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayata gülümse -- 12 Ekim 2016; 19:00:53 >
  • hayata gülümse kullanıcısına yanıt
    Şu anda hala internet gelmiş durumda değil. İlginç ama Smart Adsl ile ilgili bir sorun yok, geçiş ve iptal sürecini tamamladılar. Turknet'in verdiği bilgiye göre Turk Telekom telefon numarası tahsisi yapmadığı için sıkıntı varmış. BTK üzerinden TT hakkında şikayette bulundum ama anladığım kadarıyla geçiş kanalınız ttnet değilse ve bulunduğunuz bölgede boş port varsa en iyisi sıfırdan geçiş olabilir. Ya da forumda başka bir başlık altında da anlatıldığı üzere biraz paraya kıyıp, ttnet üzerinden taahhütsüz abonelik alıp Turknet'e geçiş yapmak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.