Şimdi Ara

yalancı yarim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu diziyi youtube da tekrar izlemeye başladım.banamı öyle geliyor bilmem ama barış rolüne cuk oturmuş vede harika rol yapıyor.tabikide başta naz olmak üzere diğer oyunculuklarda süper.acaba bu dizinin tüm bölümlerini kaliteli bir şekilde bulma imkanımız varmı.dvd sini niye çıkarmazlar anlamıyorum.böylece barışıda unutmamış oluruz.

• Ben bu diziyi hiç beğenmiyodum. Fakat cd'cilerle filan konuşsan. Bölümlerini hazırlayabilirler belki.
  • çok güzel bir diziydi barış akarsunun ölümüzü üzerine yayından kalktı iyide yaptılar
  • Aslında bu dizinin sezon finali çekilmişti.Lakin Barış Akarsu vefat edince o bölümler yayınlanmadı.
  • Allah rahmet ehlesin çok efendi bi insandı.tamda ünlü olmuşken yazık oldu
  • Barış akarsu ölmeseydi dizi devam etcekti zaten

genc yaşta vefat ettti allah rahmet eylesin
  • güzel diziydi, Allah rahmet eylesin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gunun fikrasi(ya tavuklar) +16
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diziyi izlemedim ama Barış abiyi severdim... Rahmetle anıyoruz...
  • diziyi çok beğeniyordum.özellikle barış rolünü çok iyi yapıyordu.izledikçe onu hatırlıyorum
  • dizi romantikti çok :)

Barış güzel rol yapıyodu
    oyuncu koçu getirmişler,gerek olmadığını görüp yollamışlar falan diye bi şey duymuştum

Allah rahmet eylesin
  • Takip ettiğim ender dizilerdendi. Ekip çok iyiydi.
    20. bölümün sonu, dizinin en özel sahnesidir bence. Bende sadece bu bölüm var. Emuleden indirmiştim. Sana tavsiyem Dizi forumlarından bölümleri indirmen. Genelde Rapid e yüklenmişler olur ama.

Ayrıca Gözlerin adlı parçasıda çok özel bi şarkıdır.
    Yazık oldu. Barışa çok üzüldük.
    Allah rahmet eylesin.
  • çok kral diziydi şuan bile izliyorum barış abiyide çok severdim tanışmıştım çok cana yakın birisiydi allah rahmet eylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxious.31

çok kral diziydi şuan bile izliyorum barış abiyide çok severdim tanışmıştım çok cana yakın birisiydi allah rahmet eylesin

2 yıl geçti bak yine aklıma geldi
  • Çok severdim kendisini. Hem sesi hem de kendisi çok güzel insandı. Ayrıca adaşım olduğu için de bir ayrı severdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.