Gamepass'e uyumlu hale getirseniz de oynasak yama güncelse eğer |
Yakuza Kiwami Türkçe Yama | AnadoluStudios | %100 | Yayınlandı! (4. sayfa)
-
-
Yama indireyim dedim saçma sapan 0₺'ye satın al adı altında bir sürü bilgiler istiyorlar. Bu neymiş diye siteyi bir gözden geçireyim dedim resmen dolandırıcı bir site. 10₺'ye Dead island 2 satıyorlar, 5₺'ye spiderman 2. Bu nasıl olur ya? Resmen ya dolandırıcılar. Aman dikkat edin yama indiricem diye cüzdanınızı boşaltmasınlar
-
Linke ulaşmak için sipariş sayfasına random bir şeyler yazıp ilerlemek gerekiyor. Daha sonra bi txt dosyası indirtiyor. Not defteri ile açınca linke ulaşabildim ve indirdim. Zor değil. Herkes rahatça yapabilir.
Emeğe saygısızlık olmaması adına direk linki paylaşmıyorum. Madem bu şekilde ulaşılmasını istemişler kendi tercihleri.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatım.yok -- 29 Şubat 2024; 9:34:30 > -
Kardeş bende de yazılar ayrık fırgırlı denmi indirdin sen ben oynadığımda para dolu çanta alıp Serena kısmına gittiğimde yakuzayla dövüşe başladığım da Q TUSU İLE TUTUP MOUSE SAG tuş baş diyor ama o ısı modumu ne bende gelmedi bir türlü tr yama yuzundemi oldu bilmiyorum sende oldumi yoksa normal oynayıp bitirdinmi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahomen -- 7 Nisan 2024; 14:24:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı sorun bende de oldu Fitgirl'den indirdim ben de oyunu ve hem AnadoluStudios yamasıyla hem de yamasız bir şekilde, dediğin gibi tam o yerde heat bar devreye girmiyor. Bu yüzden Fitgirl yerine başka bir yerden indirirsen sorun çözülür gibime geldi.
-
Edit: Fitgirl'de bu sorun sanırım zorluk modunu ortaya almakla oluşuyor yada rastgele bir şekilde ortaya çıkıyor. Kolay moda alıp yeni oyun başlattığımda herhangi bir sorun olmadan devam edebildim.
-
Zorluk ile falan alakası yok, çeviri bazı dosyaları bozuyor. İspanyolca çeviride bile aynı sorunu yaşayan çok.
O bölümü geçene kadar yamayı kurmayın veya bozan dosyayı bulup onu kurmayın.
Hangi dosyalar ısı modunu bozuyor onu araştıracağım. Sanırım oyunun birkaç noktasında kullanılmasını engelliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufon -- 1 Haziran 2024; 18:1:29 > -
Selam hangi dosyanın bozduğunu bulabildiniz mi? Gamepass'te de aynı sorun mevcut, dosyaları tek tek deneyeceğim ama siz hangi dosya olduğunu bulduysanız paylaşırsanız çok iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indra128 -- 15 Haziran 2024; 6:12:40 > -
Dosyaları doğrulamama rağmen hata hâlâ çözülmedi, hata save'i komple etkiliyor galiba.
-
Sorunun kaynağını ve geçici çözümünü buldum, boot.par dosyasının içindeki "complete_heat.bin_c" dosyasında sıkıntı var, bu dosyayı orjinali ile değiştirince sorun çözülüyor. Ben gamepass'ten oynuyorum, korsanla dosyalar aynı mı bilmiyorum. O yüzden par'ın nasıl açılacağını anlatacağım, öncesinde ingilizce orjinal boot.par dosyasını https://github.com/Kaplas80/ParManager ile açın, sonra türkçe yamanın boot.par dosyasını açın. Yamanın içindeki (Aşağıya yazdım) dosyaları ingilizce boot.par dosyasının içine atıp ParTool ile tekrardan paketlemeniz gerekiyor. Daha fazla yardım gerekiyorsa özelden yazabilirsiniz.
ability.bin_c
caption.bin_c
complete_majima.bin_c
encounter_pupup_message.bin_c
explanation_main_scenario.bin_c
explanation_sub_story.bin_c
item.bin_c
mail.bin_c
string_tbl.bin_c
tips_tutorial.bin_c
-
Aynen hocam... Bende de o dosya etkiliyordu ki hatta yetenek ekranına girince oyundan atıyordu.
Yetenek puanı vereceğim zaman dosyanın orjinalini değiştirip öyle verebiliyordum.
Sizin yöntemi deneyip yetenek vermeye çalışacağım, umarım başarabilirim :)
-
@Indra128 hocam dediklerini aynen yaptım. İki dosyayı farklı klasörlere ayıklayıp yama içindekileri orijinale transfer ettim.
Dosyayı yeniden paketleyip oyun dizinine atttım. Önceden yetenek ekranına girince hemen oyundan atıyordu ama artık atmıyor.
Başka bir sıkıntı ile karşılaşıyorum :( Yetenek ağacındaki puan yuvaları beyaz karelere dönüşüyor, hiç bir aksiyon yapılamıyor.
ability.bin_c dosyası benim oyunda sıkıntı yapıyor. Senin yetenek ekranı sıkıntılı mı?
Edit: Türkçe yama boot.par dosyasındaki ''ability'' ile başlayan bütün dosyaları orijinal dosyalar ile değiştirdim.
Yeniden paketleyip oyuna attım. Yetenek ekranı oijinal dil olarak kaldı ama sorunumda düzeldi.
@Indra128 hocam, teknik destek için çok teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufon -- 15 Haziran 2024; 19:4:3 > -
Hocam ben ability kısımları olduğu gibi bırakmıştım o yüzden dediğiniz sıkıntıyı yaşamadım. Sorunu çözdüyseniz ne güzel. Bir de isterseniz yeni dosyayı bu konuda paylaşın, aynı sorunu yaşayanlar hemen çözsün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dosyayı paylaşırım ama şikayet alırım diye çekimserim.
Diğer bir konu ise, belki sadece bende yetenek bölümü sıkıntısı olabilir ki vereceğim dosya sorunu olmayanlarda sıkıntı yapabilir.
Eğer sadece bahsi geçen ısı modunu geçemeyen arkadaşlar için ''complete_heat.bin_c'' değişimi yapar paylaşırım.
Her ikisinde de sorun yaşayan olursa, yetenek bölümü içinde düzenleme yapar paylaşırım ama istek olursa.
Bende oyunun bütün orijinal data dosyaları artı Türkçe yamanın bütün dosyaları yedek olarak bulunuyor zaten.
-
Merhaba tekrardan ability.bin_c dosyası önceki denememde düzgün çalışıyordu ama birden çalışmamaya başladı, ability.bin_c ve complete_heat.bin_c dosyalarını çıkardığımda oyun artık düzgün çalışıyor.
Sorunun az çok neyden kaynaklandığını anladım ama orjinal metinlere şu an erişemediğim için dosyaları düzenleyemedim. Benim merak ettiğim bu heat sorunu steam versiyonunda da oluyor mu acaba.
-
Hocam sanırım Steam orijinal oyunlarda o durum olmuyor, bütün yorumlara baktım ve hiç şikayet yoktu.
Steam üzerindeki tek şikayet sanırım indirilemiyor sıkıntısı. Büyük olasılık Steam orijinal exe kullanamadığı için bu sorunlar oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufon -- 17 Haziran 2024; 12:31:31 > -
Hocam sorunun çözümünü buldum, sorun metindeki "CATEGORY" kısmının da çevrildiği için kaynaklanıyormuş, o kısımları ingilizce yapılınca çözüldü şu an.
Vakit bulunca o dosyaları atacağım size, bendeki metinler ikameli olduğu için atamıyorum.
-
Harikasın hocam Sizin gamepass oyununda metinlerde iç içe geçme var mı bilmiyorum ama elimde tek o sıkıntı kaldı.
Font veya arayüz ile ilgili bir sıkıntı var gibi. Burada önceden başka arkadaş çevirmiş ama yarım.
Onun altyazılar hem boyut, hem font olarak çok güzeldi ama yarım olunca olmuyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufon -- 17 Haziran 2024; 0:43:45 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X