Bir arkadaş tool yapmaya çalışıyor |
Yakuza Kiwami Türkçe Yama | AnadoluStudios | %100 | Yayınlandı! (2. sayfa)
-
-
Yama 1 Mayısta Geliyor!!!!
Discord sunucumuza gelmeyi unutmayın!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Elinize sağlık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
emeklerinize sağlık. yama hazırsa neden 1 mayıs ? :) bugün yayınlasanız olmaz mı ?
-
Son testler diyelim 🙂
anladım. kolay gelsin. :)
-
-
Elinize sağlık
-
Sağolun :)
Umarım seriye yakışır bir çeviri olmuştur. Elinize, emeğinize sağlık. Teşekkürler. İyi bayramlar.
-
korsanda çalışıyorda yazılar ya çok ayrık ya çok iç içe okumayı zorlaştırıyor.
-
Ekran çözünürlük ayarlarınız ile ilgili olabilir. Bir değiştirerek deneyin isterseniz.
Öncelikle böyle güzel bir oyunu dilimize çevirdiğiniz için teşekkür ederiz. Ancak oyunumu henüz türkçe yapamadım. Yamayı sitenizden indirdim. Rar klasöründen dosyaları çıkartınca Türkçe yama (Japonca Karaoke) dosyasındaki setup dosyasından yamayı kurmaya çalışıyorum. Program 5-7 dk civarı kurulumu yapmaya çalışıyor ve en son kurulum tamamlandı dedikten sonra oyunu açıyorum altyazıları aktif hale getiriyorum ama oyunum türkçe olmuyor. Nerede tam olarak hata yapıyorum bilmiyorum. Steam üzerinden oynuyorum. Discord kullanmadığım için buradan soruyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
Dosya konumunu neresi olarak seçiyorsunuz?
Oyunu yama ile az önce bitirdim ve çevirmen arkadaşın muhteşem bir iş çıkardığını, ayrıca Yakuza'nın tüm ruhuna, temasına uygun bir çeviri yaptığını söylemek istiyorum. Gerçekten güzel iş Tüm seriyi bu arkadaş çevirse mutlu olurdum.
-
Bu ne hız 😄
Dosya konumunu program otomatik olarak buluyor. D:\SteamLibrary\steamapps\common\Yakuza Kiwami İlk başta bende yanlış yere kurulum yaptığımı sandım ancak bu sefer farklı bir konumu işaretlediğimde tamam yazısı aktif olmuyor. Dosyanın içerisinde EXTRAS, media isimli 2 klasör ve oku, Yakuza Kiwami Türkçe Yama Kaldır adlı iki uygulama dosyası oluşmuştur.
Rar dosyasını açarkan dosya şifresi yazıyorum birde setup şifresi yazılmış mesela onu hiçbir yerde kullanmadım.
-
Çok garip. Yamayı kaldırıp baştan kurun, yine olmazsa discord sunucumuzdan yardım alabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X