Şimdi Ara

Yakuza 4 Ana Konu 'Costume Pack UK PSN'de Free' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
4.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

100 TL
  • yakuza 3 e başladım süper oyun bitiriyim hemen yakuza 4 e sarcam
  • Takeshi Kitanoya kadar uzanmışız. Yakuza falan tanımam Zatoichi der giderim
  • Bende yarın başlıyorum Yakuza 4'e hayırlısı ile.Yakuza 3 dehşetti,bakalım yakuza 4 nasıl.
  • şimdi daha iyi anlıyorum bu japonların bu oyunun delisi olmalarını çok güzel gerçekten

tekken nin ilerlemeli versiyonu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherDay

Bende yarın başlıyorum Yakuza 4'e hayırlısı ile.Yakuza 3 dehşetti,bakalım yakuza 4 nasıl.

emin ol 4 daha dehşet hemde chapterlar daha uzun ve ayrıca kısıtlama yüzde 50 oranında kalkmış 3'te giremediğimiz yerlere gidip dolaşabiliyoruz.
  • arkadaşlar yakuza 3 soluksuz gidiyor bitirmek için can atıyorum sanki tekken nin ilerlemeli versiyonu gibi
  • Origami Killer: Senin amacin ne? 10 fake üyeligin var. Bu üyeliginde cizilmisti yinemi acildi. Birde fake Psn Id almissin. Herkes biliyor Psn Id nin lebent oldugunu.
  • Oyun sonunda bitti ve tek kelimeyle mükemmel olmuş diyebilirim
  • Zack az biraz oyunun trophy lerinide topla :)
  • Yav şu oyunu takas yapmayı düşünen var mı her hangi bir oyunla? Fiyatı halâ yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B3lmondo

Yav şu oyunu takas yapmayı düşünen var mı her hangi bir oyunla? Fiyatı halâ yüksek.

çıktığı gün 85 tl'ye almıştım iyi almışım
    bu arada sephiroth senin dediğin filmi bende tek geçerim ama konu yakuza olunca zatoichi çekim alanı dışında kalıyor
  • yakuza 4 aldım tavsiyeleriniz varmıdır
  • Bn de satmayi dusunuyorum Yakuza 4'u celik kutulu ozel versiyonunu alacagim icin, isteyen varsa temasa gecebilir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.