Şimdi Ara

Yakuza 4 Ana Konu 'Costume Pack UK PSN'de Free' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
4.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zack06: Haci Konu Disinda "Erkek küpeleri Ana Konusu" vardi orada küpe takanlara satastim ve hesabim cizildi :) Erdogan mod: on Birdahada Davosa gelmem. Erdogan mod: off Haci bu arada traileri seyrettim güzeldi valla. 4 te hatunlarla birseyler yapiliyormu aga? ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

zack06: Haci Konu Disinda "Erkek küpeleri Ana Konusu" vardi orada küpe takanlara satastim ve hesabim cizildi :) Erdogan mod: on Birdahada Davosa gelmem. Erdogan mod: off Haci bu arada traileri seyrettim güzeldi valla. 4 te hatunlarla birseyler yapiliyormu aga? ^^

Hatunlarla konuşarak Tavlama Teknikleri öğreniyorsun :)) Ben çok öğrendim ve hatta karşılıklı Tavla bile oynadık
  • zack06: :) :) Aga sadece tavlami oynadin? ^^ Ötesi yokmu? ^^
  • quote:

zack06: :) :) Aga sadece tavlami oynadin? ^^ Ötesi yokmu? ^^

hee buraya yazayımda çizgili köyden davetiye alalım yok öle 3 kuruşa 5 kuruşluk hikaye :)
  • zack06: Haci güldüm :)))
  • quote:

zack06: Haci güldüm :)))

farkındayım
  • zack06: Haci bi soru daha sorayim. Yakuza 4 Tokyodami geciyor? Daha dogrusu Yakuza 3 te yetimhanenin oldugu bölge gibi mekanlar/adalar varmi?
  • quote:

zack06: Haci bi soru daha sorayim. Yakuza 4 Tokyodami geciyor? Daha dogrusu Yakuza 3 te yetimhanenin oldugu bölge gibi mekanlar/adalar varmi?

Yok oyunu alan kişinin yakınlarında geçiyor semt olarak nerdeysen mekan orası yeni teknoloji..

Benimde bildiğim kadarı ile tokyoda geçiyor ama başka şehre gider mi bilemem? Videolarda hep tokyo gösteriliyor farkındaysan.
  • zack06: Haci beni cok güldürdün Allahta seni güldürsün. :) Gece gece keyfim yerine geldi. ^^ Yeni teknolojiye göre aldigim oyun Pendikte Uydukentte gececek ::)) Yakuza 4 son oyun bari bir sürpriz yapsa Sega. (Yakuza 5 ayri.) Valla haci Yakuza 4 te en azindan 1-2 adaya gidelim. Söyle yetimhanenin oldugu bölge gibi ic acici yerler.^^
  • Ne çok şey istiyon ne adası bak adamlarda tsunami olayı (elimde imkan olsa yardım etmek için giderim , umarım kısa zamanda düzeltirler altyapılarını) var.
    hayırdır adlar çıkıp "Ada sahillerinde bekliyorum" şarkısını mı söyleyecen anlamadım ki. haaa ben anladım tavla oynadıklarını adaya atacan deeeemi seni bıyık altından gülen ico kılıklı ICO seni...ada olsada sana yok sana kaldırım taşların var beğenmessen "Arnavut kaldırımlı taş sokakta" şarkısını sölersin.
  • zack06: Haci biliyorum hem tsunami hem deprem oldu Japonyada. Cok üzüldüm. Yazik yav 100 den fazla kisi ölmüs... Imkan olsa bende tabii yardim ederdim. Her zaman düsenin yanindayiz. Zaten bir kendi memleketimi seviyorum birde Japonya yi seviyorum. Bir kendi milletimi seviyorum birde Japonlari. Tasi topragi altin Türkiyemden sonra bitek Japonya yi seviyorum. Kisaca kendi memleketim ve milletim haric bi Japonlari seviyorum.. Yok hacim yok tavla oynadigim hatunlara hic kötü gözle bakarmiyim? ^^ Ada olsa manzara olurdu kum, günes, deniz derken acilirdik. ^^ Birde nickimi ICO yapacaktim akillinin teki once davranmis >.< Bende I-C-O yaptim el mecbur ^^
    (Satirbasi yapamiyorum Ps3 ten)
  • Ikinizden baska bekleyen yok herhalde bu oyunu.
    Az once bende TV de gordum tsunami olmus direkt benim tepki ``SONY e bisey olmus mu `` oldu :)
  • öyle takılıyoruz işte maksat muhabbet olsun oyun çıkınca buraya yazacaklar belli gelirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Ikinizden baska bekleyen yok herhalde bu oyunu.
    Az once bende TV de gordum tsunami olmus direkt benim tepki ``SONY e bisey olmus mu `` oldu :)

IGN incelemiş sadece. Bende oynamak istiyordum Shenmue hayranı olaraktan. Bir nebzede olsa açıgı kapar diyordum. Ama o incelemeden sonra caydım. Yakuza 3 daha iyi demişler. Ama ondada şu klasik japon oyunlarındaki bol ve gereksiz text atlama olayı çokmuş. X e bas dur hesabı. Grafikleri begenmemişler, gereksiz devamlı tekrar dövüşler var demişler, hikaye daha kötü demişler vs vs...

Başka incelemelerde çıksında duruma göre deneriz.
  • zack06 nin sayesinde Yakuza 3 e hayran kaldim ozellikle senaryo boss dovusleri olagan ustu. Bu nesilde en iyi 4 senaryodan birisi Yakuza 3 muthtesem dokusu, islenisi, senaryo derinligi, oyun ici karekterlerin senaryoya etkisi ve kurgu kesinlikle benim icin bu nesilin en iyi ilk 4 oyunu arasinda. Yakuza 3 de suan 7. bolumdeyim zack06 sagolsun. Bu arada Yakuza 4 icin verilen yakuza 4 costume pack i indirecegim insallah. sagol kardes Yakuza 4 du de bekliyoruz artik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

öyle takılıyoruz işte maksat muhabbet olsun oyun çıkınca buraya yazacaklar belli gelirler

Oyun cikali cok oldu zaten :)
  • @ Kasatka oyunun avrupa 2. bolgesi ciktimi ? Evet japonca olarak cikti diye biliyorum bende herkez gibi zira zack06 nin bahsettigi 18 Mart avrupa olsa gerek kardesim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

@ Kasatka oyunun avrupa 2. bolgesi ciktimi ? Evet japonca olarak cikti diye biliyorum bende herkez gibi zira zack06 nin bahsettigi 18 Mart avrupa olsa gerek kardesim.

@Kasatka kardeşimiz japonyanın Türkiye ayağı olduğundan onlara özel olarak Jubileli versiyonu geliyor Sipahi dostum..Bize daha 6 gün var hem çıkana kadar sende 3'ü bitiirsin.

Edit : Unutmadan Yakuza serileri Japonya'ya çıktıktan 6 ay yada 1 yıl sonra Avrupa'ya çıkıyor.Anlayaağın 17 Mart'ta Yakuza 5 çıkacak Japonya'ya özel ve bizler daha Yakuza 4'ü yeni alacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 12 Mart 2011; 13:41:14 >
  • yeni oyunun çıkmasını bekliyorum bende alınacak bir sürü oyun var kz3 kazığından sonra uzun soluklu bir oyun olarak yakuza 4 ilaç gibi gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

@ Kasatka oyunun avrupa 2. bolgesi ciktimi ? Evet japonca olarak cikti diye biliyorum bende herkez gibi zira zack06 nin bahsettigi 18 Mart avrupa olsa gerek kardesim.

US olarak gorunuyor hocam. NTSC
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.