manga nasıl okunur birkaç kez denedim fakat beceremedim kitap okumayla bir ilgisi yok gibi tavsiyeniz var mı bir de okurken reklamlar oluyor hep çok dikkat dağılıyor küçük telefonda da okumak zor oluyor bi tavsiye verin lütfen |
Yakusoku no Neverland 2019 (5. sayfa)

-
-
Manga okumak kitap okumak gibi değil. Daha basit. Çünkü mangalarda asla uzun cümleler, uzun paragraflar olmaz. Gayet basit yani.
Birinci ders, manga sağdan sola okunur.
İkinci ders ...yok öyle bir şey. Oku gitsin daha ne? Ben mangadenizinden okumuştum. Reklamlar çok rahatsız ediyorsa adblock kullanırsın olur biter reklam da çıkmaz. Ha telefondan giriyorsan da opera gibi reklam engelleyen tarayıcı kullan chrome kullanma. Telefondan biraz zor oluyor ama alışıyorsun o merak duygusu baskın çıkıyor zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybe4you -- 13 Kasım 2020; 1:47:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler pcden okunabileceğini bilmiyordum mangadenizi de güzelmiş deneyeceğim
-
-
Güzel anime gibi. Dört bölüm kaldı. Hiç spoiler yemedim. Bu daha da güzel kılıyor tabi.
Vay be. 2. sezon nasıl olacak acaba ?
Bekleyelim bakalım. -
Filler hikayeler olacağını ve Goldy Pond Arc'ın 12 bölüme sığmayacağı söylenmiş yorumlarda
-
@Mugetsuga O zaman anime 5 sezon sürecek galiba.
Manga spoiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yapacakları işi batırmasınlar da 10 sezon da sürse sorun değil benim için
-
Son zamanlar izlediğim güzel bir anime cidden. Çizimlerini çok beğendiğim ve opening'de baya güzel olmuş animenin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Ragnar -- 12 Ocak 2021; 20:7:23 >
-
İlk bölüm bana Made in Abyss'i anımsattı. Dış dünyada gezerlerken fazlaca Made in Abyss hissi aldım. Keşke Made in Abyss de tez vakitte ikinci sezonuna kavuşsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are You Hitting On Me -- 6 Ocak 2021; 21:55:34 >
ilk bölümü izlerken baydı ya beni, bu olaylar ilgimi çekmez gibi zaten, ilk sezonu iyice unutup mangaya 0dan başlarım gibi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Elric.ilk bölümü izlerken baydı ya beni, bu olaylar ilgimi çekmez gibi zaten, ilk sezonu iyice unutup mangaya 0dan başlarım gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: maybe4you
Alıntıları Gösteröyle yaparım ya büyük ihtimal, şu kitabın yazarı vs olayları çok çok az aklımda kalmış, gerilim unsurlarıyla izletir yeniden
-
Hızlı geçmişler bölümü bunların dış dünyayla olan mücadelelerinin ilkini atlamışlar daha doğrusu hızlıca geçmişler ve ana olaya bağlamışlar.
Kötü gelmedi bana açıkçası bölümü izlerken.
-
Animenin ilk sezonunu izledikten sonra mangasına bakmiştim. Bi tik hızlı gecmisler geldi banada bu bölümde.
Güzel başladı bana gore anime umarım boyle devam eder.
-
Bu bölüm bir sürü şey öğrendik. O kırmızı çiçekten insanlar ve iblislere kadar. Hatta
öğrendik. İlk sezon o gerilimi nasıl verdilerse hala bir şey olacak diye her an tetikteyimManga okuyan varsa bu anime kaç bölüm sürer ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are You Hitting On Me -- 15 Ocak 2021; 1:11:30 >
Hocam manga 181.bölümde bitiyor.
İlk sezon mangada 37.bölüme kadar olanı gösterdi.
Bu sezon 11 bölüm olacak sanırım.
4-5 sezon daha sürer bana göre.
Diğer sezonlarda ne kadar bölüm çıkacağına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. -
Ayrıca hocam Mangasıda güzel tavsiye ederim o kadar beklemek istemiyorsan okuyabilirsiniz 👍🏻
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X