Şimdi Ara

Yakusoku no Neverland 2019 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
4.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

manga nasıl okunur birkaç kez denedim fakat beceremedim kitap okumayla bir ilgisi yok gibi tavsiyeniz var mı bir de okurken reklamlar oluyor hep çok dikkat dağılıyor küçük telefonda da okumak zor oluyor bi tavsiye verin lütfen

• Fuow kullanıcısına yanıt

Manga okumak kitap okumak gibi değil. Daha basit. Çünkü mangalarda asla uzun cümleler, uzun paragraflar olmaz. Gayet basit yani.

Birinci ders, manga sağdan sola okunur.

İkinci ders ...yok öyle bir şey. Oku gitsin daha ne? Ben mangadenizinden okumuştum. Reklamlar çok rahatsız ediyorsa adblock kullanırsın olur biter reklam da çıkmaz. Ha telefondan giriyorsan da opera gibi reklam engelleyen tarayıcı kullan chrome kullanma. Telefondan biraz zor oluyor ama alışıyorsun o merak duygusu baskın çıkıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybe4you -- 13 Kasım 2020; 1:47:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler pcden okunabileceğini bilmiyordum mangadenizi de güzelmiş deneyeceğim

• Güzel anime gibi. Dört bölüm kaldı. Hiç spoiler yemedim. Bu daha da güzel kılıyor tabi.

• Vay be. 2. sezon nasıl olacak acaba ?

• Bekleyelim bakalım.
  • Filler hikayeler olacağını ve Goldy Pond Arc'ın 12 bölüme sığmayacağı söylenmiş yorumlardaYakusoku no Neverland 2019 

• @Mugetsuga O zaman anime 5 sezon sürecek galiba.

Manga spoiler

Zarafet sahasından kaç. (level 1)

B06.32 noktasına güvenle git.

Altın havuzu bul.

Altın havuzu yok et (level 2)

doğu-batı bilmem her yöne araştırma yap

Ratri klanından Andrew ekibinin baskını (level 3)

Yeni kalacak yerler bul.

Yedi duvara git.

Yeni vaat yap.

Şeytanlar arasında iç savaş başlat

Kraliçeyi öldür(level 4)

Ratri Klanı lideri ve şeytan ordusunun baskını.

Zarafet sahasına geri dönüş...(level 5)

• maybe4you kullanıcısına yanıt

Yapacakları işi batırmasınlar da 10 sezon da sürse sorun değil benim içinYakusoku no Neverland 2019 

• Son zamanlar izlediğim güzel bir anime cidden. Çizimlerini çok beğendiğim ve opening'de baya güzel olmuş animenin.

Yakusoku no Neverland 2019 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Ragnar -- 12 Ocak 2021; 20:7:23 >

• İlk bölüm bana Made in Abyss'i anımsattı. Dış dünyada gezerlerken fazlaca Made in Abyss hissi aldım. Keşke Made in Abyss de tez vakitte ikinci sezonuna kavuşsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are You Hitting On Me -- 6 Ocak 2021; 21:55:34 >
  • ilk bölümü izlerken baydı ya beni, bu olaylar ilgimi çekmez gibi zaten, ilk sezonu iyice unutup mangaya 0dan başlarım gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Elric.

ilk bölümü izlerken baydı ya beni, bu olaylar ilgimi çekmez gibi zaten, ilk sezonu iyice unutup mangaya 0dan başlarım gibi

İlk sezonu unutursan olmaz ama. 2. sezonu izlemek için bence ilk sezonu tekrar izlemek lazım. İlk bölümü izledim. O gizem ve gerilim havası ilk sezondaki gibi devam ediyor. Animenin kapağına da Mujica'yı koymuşlar çok iyi olmuş. Mujika ve Sonju ilk bölüme damgalarını vurdular Yakusoku no Neverland 2019 

Yakusoku no Neverland 2019

• quote:

Orijinalden alıntı: maybe4you

İlk sezonu unutursan olmaz ama. 2. sezonu izlemek için bence ilk sezonu tekrar izlemek lazım. İlk bölümü izledim. O gizem ve gerilim havası ilk sezondaki gibi devam ediyor. Animenin kapağına da Mujica'yı koymuşlar çok iyi olmuş. Mujika ve Sonju ilk bölüme damgalarını vurdular  

Alıntıları Göster

öyle yaparım ya büyük ihtimal, şu kitabın yazarı vs olayları çok çok az aklımda kalmış, gerilim unsurlarıyla izletir yeniden Yakusoku no Neverland 2019 

• Hızlı geçmişler bölümü bunların dış dünyayla olan mücadelelerinin ilkini atlamışlar daha doğrusu hızlıca geçmişler ve ana olaya bağlamışlar.

Kötü gelmedi bana açıkçası bölümü izlerken.

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt

Animenin ilk sezonunu izledikten sonra mangasına bakmiştim. Bi tik hızlı gecmisler geldi banada bu bölümde.

Güzel başladı bana gore anime umarım boyle devam eder.

• Bu bölüm bir sürü şey öğrendik. O kırmızı çiçekten insanlar ve iblislere kadar. Hatta
    iblislerin de iyileri olduğunu
    öğrendik. İlk sezon o gerilimi nasıl verdilerse hala bir şey olacak diye her an tetikteyim Manga okuyan varsa bu anime kaç bölüm sürer ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are You Hitting On Me -- 15 Ocak 2021; 1:11:30 >
  • Are You Hitting On Me kullanıcısına yanıt
    Hocam manga 181.bölümde bitiyor.

İlk sezon mangada 37.bölüme kadar olanı gösterdi.

Bu sezon 11 bölüm olacak sanırım.

4-5 sezon daha sürer bana göre.

Diğer sezonlarda ne kadar bölüm çıkacağına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.
  • Are You Hitting On Me kullanıcısına yanıt
    Ayrıca hocam Mangasıda güzel tavsiye ederim o kadar beklemek istemiyorsan okuyabilirsiniz 👍🏻
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.