Şimdi Ara

Yakıt Tüketimim hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç 2006 Dizel C-Max yol bilgisayarına göre ortalama hız 19 km/h ortalama tüketim 9.4 litre bana biraz fazla gibi geldi havalarda sıcak sonuçta öyle çok basmıyorum da sizce normal mi acaba.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1lt kafadan fazla bence
  • sence normale benziyormu,benzinliler bile okadar yakmıyor,bazen logan mcv kullanıyorum tüketmek biyana yakıt üretiyo, full köprü trafiğinde kokluyo mübarek

• ben kışın kısa mesafede daha motor ısınmadan yolculuğumu tamamladığım zamanda bile 8.3 yakıyodu bıde acemiydim o zaman sizin değer baya fazla geldi bana
  • Draqonn kullanıcısına yanıt
    Bana da fazla geldi. Ortalama hızım 20 olduğu zaman ortalama tüketim 7.2-7.4 arası değişiyor.
    Araç 1.3 95 hp linea

• Araçta bir sıkıntı var sanırım o zaman zaten bu aralar motordan düşük vites ve devirde bir ıslık sesi gelmeye başladı eskiden gelmezdi ondan olabilir mi acaba..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç manuel mi otomatik mi manuelse eğer sizin kullanım stilinize göre yükselmiş olabilir. Bence çok değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kisa mesafe ve yokuş lu guzergahta kullaniyorsanız normal. Değilse anormal.

• quote:

Orijinalden alıntı: brtnkc

Araç manuel mi otomatik mi manuelse eğer sizin kullanım stilinize göre yükselmiş olabilir. Bence çok değil

Araç manuel dediğiniz gibide olabilir tabi gerçi 2000-2500 dd arası vites değişiyorum gazada basmadan dolanıyorum.

Yollar genelde düz ancak dur kalk falan çok aslında bana çok gelmiyordu ama arkadaşlarıma falan bakınca onlar aynı yerde 7-7.5 litre ile dolanıyorlar ben 9.5(onların araçları Golf6 manuel tdi ve megane 3 dci manuel) @otomobilci_x

• quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

quote:

Orijinalden alıntı: brtnkc

Araç manuel mi otomatik mi manuelse eğer sizin kullanım stilinize göre yükselmiş olabilir. Bence çok değil

Araç manuel dediğiniz gibide olabilir tabi gerçi 2000-2500 dd arası vites değişiyorum gazada basmadan dolanıyorum.

Yollar genelde düz ancak dur kalk falan çok aslında bana çok gelmiyordu ama arkadaşlarıma falan bakınca onlar aynı yerde 7-7.5 litre ile dolanıyorlar ben 9.5(onların araçları Golf6 manuel tdi ve megane 3 dci manuel) @otomobilci_x

O halde çok hocam.

• Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Buna göre benim araçta bir sıkıntı var kesin o zaman sanırım gidip göstermem lazım zaten sanki eskisine göre bir çekiş kaybıda var gibi geliyor artık bir ıslık seside var turbo hortumunda bir sıkıntı var benimkininde kesin gidip bir göstereyim sağolun hocam.

• 6.5-7 yi geçmemesi lazım bence. yağ yağ filtresi en önemlisi hava filtresi değişimine gidin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuri37781 -- 23 Ağustos 2015; 23:00:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.