Şimdi Ara

Yakıt Tasarruf Cihazı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
77.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

abi olmuyorsa bu miknatiscilar reklam verecek parayi nerden buluyorlar ???

Bu ülkede boğaz köprüsüne bile alıcı bulmuslar, mıknatısami alıcı bulamayacaklar.. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

quote:

Bu ülkede boğaz köprüsüne bile alıcı bulmuslar, mıknatısami alıcı bulamayacaklar.. :)

Kemal Sunal'ın filmi geldi aklıma. Köprünün bir gişesini satın almıştı da. Masa koymuştu. gel vatandaş gel. Burdan geç. Burası daha ucuz diye bağırıyordu.

• "saçmalamayın! koskoca firmalar milyonlarca dolar harcıyor, bunu mu bilemiyorlar!!" diyen arkadaşlara:
    honda dizel motor yapamadı. lpg'ye 6 yıl garanti vermeye başladı. lpg yeni mi keşfedildi? madem az yaksın istiyor, şimdiye kadar da bunu yapabilir, hem kullanıcıya, hem de çevreye katkı sunabilirdi. ama mecbur kalınca müşteri kaçırmamak için hemen lpg yi hatırladı. ford aklı sıra servise sokmayacakmış lpg li araçları. her yaptıkları yeni motor lpg ye biraz daha uyumsuz. neden? amacı lpg de aracın bozulmasını sağlayıp parça satmak. ama honda nın tavrı çomak soktu. inşallah honda iyi bi dizel hiç yapamaz..
  • biraz alakasız ama CO2 içeren içeceklerin üzerinde sigara gibi sağlığa zararlı yazması gerekir. yazdıracak baba yiğit var mı coca cola'ya? şimdilik yok. sigaradaki gibi trilyonlarca tazminat verene kadar ya da mızrak çuvala sığmayıncaya kadar da bu böyle gider. yani kimse demesin bana "yok koca firmalar şöyle teknoojik çalışıyorlar böyle araştırıyorlar" falan hikaye. araştırdıkları hep üç kağıt. yoksa şuan petrole alternatif en az 50 tane patentli yakıt sistemi var. niye hiçbir firma kullanmıyor. elektriği bile elli yıldır bi arabaya monte edemediler, yersen.
  • uyduruktan işler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydnlgn

"saçmalamayın! koskoca firmalar milyonlarca dolar harcıyor, bunu mu bilemiyorlar!!" diyen arkadaşlara:
    honda dizel motor yapamadı. lpg'ye 6 yıl garanti vermeye başladı. lpg yeni mi keşfedildi? madem az yaksın istiyor, şimdiye kadar da bunu yapabilir, hem kullanıcıya, hem de çevreye katkı sunabilirdi. ama mecbur kalınca müşteri kaçırmamak için hemen lpg yi hatırladı. ford aklı sıra servise sokmayacakmış lpg li araçları. her yaptıkları yeni motor lpg ye biraz daha uyumsuz. neden? amacı lpg de aracın bozulmasını sağlayıp parça satmak. ama honda nın tavrı çomak soktu. inşallah honda iyi bi dizel hiç yapamaz..

honda dunyanın en iyi dizellerinden birini uretti zaten ancak 2,2 litre olduğu için ülkemizin vergi sistemine uymadı. ayrıca bu sene son u 1,6 i-dtec ismi ile ortalamada 3,2 litre tuketecek hızlanması 10,5 s olacak 120 hp 300nm torklu dunyanın en hafif dizel motorunu uretmeye başlıyor buda muhakkak ulkemizde satılacaktır. kafanızda benzetmeler yaparken en azından yanlış bilgiler vermeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

quote:

Orijinalden alıntı: aydnlgn

"saçmalamayın! koskoca firmalar milyonlarca dolar harcıyor, bunu mu bilemiyorlar!!" diyen arkadaşlara:

honda dunyanın en iyi dizellerinden birini uretti zaten ancak 2,2 litre olduğu için ülkemizin vergi sistemine uymadı. ayrıca bu sene son u 1,6 i-dtec ismi ile ortalamada 3,2 litre tuketecek hızlanması 10,5 s olacak 120 hp 300nm torklu dunyanın en hafif dizel motorunu uretmeye başlıyor buda muhakkak ulkemizde satılacaktır. kafanızda benzetmeler yaparken en azından yanlış bilgiler vermeyin.

konuyu takip eden arkadaşların affına sığınarak bi cevap yazmak istiyorum; arkadaşım yanlış bilgi falan yok. ben neden bahsediyorum, sen neyi cımbızlıyorsun. honda kendisi açıklama yaptı. 1.6 dizel projemiz başarılı olmadı. bu nedenle lpg ye garanti vererek açığı kapatacağız diye. bütün yazdıklarımdan bu sonuca mı vardın? gelişmeleri senin kadar dakik takip edemiyoruz kusura bakma.

• quote:

Orijinalden alıntı: set

quote:

• Yorumları okuyunca Albert Einstein'nın önyargıları yok etmek atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur sözü geldi aklıma

Mıknatıs ile sıvılar içindeki kimyasaların düzenlenebileceğini kabul ediyolar ama motorlarda süpaplardan geçerken tekrar bozulduğu için işe yaramadığı söylüyorlar. 4 zamanlı motorda hiç denemedim ama 2 zamanlı motorumda deniyorum yakıt borusunun motora giren en yakın kısmına birbirini çekecek şekilde monte ettim. Tasarruf olarak bişy diyemeceğim km göstergesi olunca detaylı ölçüm yaparım ama çekiş olarak bariz bi artış var. Dediğim gibi inanmak serbest

E-101 sitesi var orda araçlardan çok fabrika otel oygulamalarından göstermiş ilgisini çeken inceleyebilir

http://www.ekoenerji.com.tr/index.html

Yakıt Tasarruf Cihazı

• http://www.perfobest.net/

Bu nedir kullanan var mı_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanyy

http://www.perfobest.net/

Bu nedir kullanan var mı_?

Bu vermiş olduğu referansları öğleye doğru arayacağım. Bakalım ne çıkacak...

Bu arada, yakıt tasarruf cihazlarının da hemen hemen hepsinde üniversite raporları mevcut. Bu raporları veren profesörlerin acilen ilişiğinin kesilmesi yönünde bir kampanya başlatmalıyız bence. Önüne gelene rapor veriyorlar. Olumsuz olsalar anlayacam, hepsi de olumlu.

Konyada da baya sıklıkta bu tür cihazlar üretenler türedi. Buraya geldiğimden beri benim de kafamda dönüp duruyor. Havasından veya yediğimiz birşeyde, yakıt tasarrufunu düşünmeye yönelten, böyle bir cihaz icat etmek için "dürten" bir madde var herhalde.

• hepsi hikaye paranızı ve emeğinizi boşa harcamayın.
  • herkese merhaba ben aracımın gaz çıkış borusunu motorla beyin arasını boydan boya mıknatısla kapladım sonuç fiyasko inanmayın şimdi hidrojen sistemine ugraşıyorum aracıma bir tane yaptım çekişte hatırı sayılır çekiş var yakıt tasarufunu denemedim önümüzdeki hafta uzun yol yapacagım bakalım ne olacak kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıva

herkese merhaba ben aracımın gaz çıkış borusunu motorla beyin arasını boydan boya mıknatısla kapladım sonuç fiyasko inanmayın şimdi hidrojen sistemine ugraşıyorum aracıma bir tane yaptım çekişte hatırı sayılır çekiş var yakıt tasarufunu denemedim önümüzdeki hafta uzun yol yapacagım bakalım ne olacak kolay gelsin

Nasıl bir hidrojen sistemi bu? Hazır satılan birşey mi?
  • Hiçbir SOMUT (elde tutulan) veya SOYUT (akılda tutulan) bir YAKIT TASARRUF SİSTEMİ yoktur, olamaz da, olmayacak da!

Benzinli motoru LPG'ye çevirirsiniz, tasarruf edersiniz, ama bu tasarruf dahi "motorun daha az yakıt tüketmesi" şeklinde değil, motorun "daha ucuz olan bir yakıtı yüzde on daha fazla tüketmesi" şeklinde pompadaki fiyat farkındn ötürü ortaya çıkıyor. Yani benzinde çalışırken 10 litre benzin yakan araç LPG'de çalışırken 11 litre LPG yakacak ve bu da fiziksel tüketim olarak bir tasarruf sağlamıyor, fakat benzin 4,72 TL ve LPG de 2,42 TL olduğu için arada 2,30 TL'lik bir fiyat farkı oluştuğundan tasarruf burada oluşuyor.

Kaldı ki LPG sisteminin bedelini de bu fiyat farkının finanse etmesi gerekiyor, o da siz araca bindikçe ve kilometre yaptıkça gerçekleşiyor.

Tablet, pervane, jel, krem, mıknatıs, bobin, direnç, program, hiç ama hiçbirşey hiçbir zaman tasarruf sağlamayacaktır, sağlayamaz, sağlaması fizik kanun ve kurallarına aykırıdır. Motor üreticileri sadece daha az yakıt tüketen bir motor yapmak için uğraşabilir, gerisi ne yazık ki hikâye.

Saygılarımla,

Taner Göde

• Bizde var 2-3 sene önce taktırmıştık. Hiçbir katkısı olmadı. Bakıma gittiğinde söktüreceğiz.

İşe yaramıyor. Tecrübeyle sabittir.
  • %40 kadar tasaruf yapabiliyorum, sağ ayağımlan ve çok sabırlan
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkman

quote:

Orijinalden alıntı: zıva

herkese merhaba ben aracımın gaz çıkış borusunu motorla beyin arasını boydan boya mıknatısla kapladım sonuç fiyasko inanmayın şimdi hidrojen sistemine ugraşıyorum aracıma bir tane yaptım çekişte hatırı sayılır çekiş var yakıt tasarufunu denemedim önümüzdeki hafta uzun yol yapacagım bakalım ne olacak kolay gelsin

Nasıl bir hidrojen sistemi bu? Hazır satılan birşey mi?

http://forum.donanimhaber.com/m_46046831/mpage_17/key_/tm.htm
    burayı incele ama hazır olanı alma çünkü çok anper çekiyor becerin varsa kendin yap dene ben burdan yola çıkarak kendim yaptım 7 anper 1 litre gaz üretimim var aracımda kullanıyorum yakıt denemedim çekişte bayagı fark etti

• Gaz pedalına ayağınızın altında yumurta varmış gibi basın.

Önceki depo 210 km tamamen kırmızı ışık

Şu anki demo 215 km iki yeşilim hala yanıyor. Tabi çok güvenmemekle birlikte fazladan 10 lt daha var diyorum. Bu kadar fark ediyor.

Yavaş hızlanın, şehir içi trafiğinde sadece motor freni ile durabilecek kadar sakin kullanın.

Farkı görün...
  • böyle 5 kuruş etmez palavra cihazlar için konu açmaya bile değmez
    anlamıyorum nasıl cacıktan icatlara inanma eğilimi gösterebilen insanları.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.