Şimdi Ara

Yakıt Tasarruf Cihazı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
77.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bir milyon km yerine bir milyon bir km yaparsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aya

bunlar bilimsel veri değil, test sonucu... bu verdiğiniz tabloların hangi şartlarda, ne kıstaslarda ölçüm yapılıp bu sonuçlara ulaşıldığını bilmiyoruz. kaldı ki, bu değerleri bahsedilen mevcut ürünleri kullanmadan değişikliğe uğratmak o kadar kolayken, nasıl güveneceğiz biz bunlara?

oysa ortaokul, lise, üniversite, tüm bu eğitim kurumlarının fizik, kimya, biyoloji, fen bilimleri müfredatları üzere, manyetik alanların sıvılar üzerinde etkilerinin olmadığını biliyoruz, eğer aynı dünyada ve aynı şartlar altında yaşıyorsak...

bunun tersini söyleyebilmek için, manyetizmanın sıvı yakıtlar üzerindeki etkileriyle ilgili bir şeyler de bulabilir misiniz?

hayır, deterjan reklamlarında da üniversitelerden leke çıkardığına dair onaylar, testler gösteriyorlar, ama ne hikmetse üniversite laboratuarında, kameralar önünde en inatçı lekeleri çıkaran deterjanlar evdeki tişörte bulaşan lekeyi ordaki gibi öyle şıp diye çıkarmıyor. reklam dünyası ile gerçek dünyanın birbirinden farklı olduğunu kabullenmek gerek...

neyse arkadaş alalım deneyelim görelim ama böyle 5.kat örneği lise kitapları ve deterjan reklamı gibi durumlara takılı kalır isek sanırım bi kenarda oturup bişeyleri 10 yıl geriden takip ederiz neyse ben bu cihazı alıp sonucunu buraya yazacağım olumlu yada olumsuz......

• hocam bir verinin bilimsel hale gelmesi içinde deney sonuçlarıylada hareket edilir bilimsellik bilginin elde ediliş sürecine ilişkin bir niteliktir ve araştırma sürecinde faydalanılan test ve deneyler mevcuttur,paylaşayım dedım,,iyi günler,,,,,,
  • deney sonuçlarını bekliyoruz. ama lütfen sonuçlarda objektif olmaya çalışın. sahip olma psikolojisi genelde etkiler bu tür sonuçlrı malum. yani psikolojik olarak para verilip alınan bir ürün istem dışı olarak insanlara olduğundan daha farklı görülür. bu psikolojiye kapılmamaya çalışıp objektif olursanız daha net sonuçlar çıkacaktır.
  • Hic şuphen olmasin kardes benim icin onemli olan zaten objektif olmak faydali ise öneririm değilse asla emin ol,,,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hurafe bir kere aldım pişman oldum.Hiç bir işe yaramadı.
  • Sn power hangi marka ve nekadara almiştiniz cihazi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde fuardan ArFerri diye bi markadan yakıt tasarruf cihazı aldım 10 yıl garantili 2 aracım vardı iki tane aldım birinci aracım bmw 316 km başı tüketimi 30 kuruştan 23 kuruşa düştü oldukça memnunum. başka cihazlarda almıştım hiçbirinden memnun kalmadım kalitesini şurdan anladım diğer cihazlar için numaralarını aradığımda ya cevap yok ya inkar ediyorlar ama Arferriyi aradığımda gayet iyi cevaplar alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3HaSaN4

Geçenlerde fuardan ArFerri diye bi markadan yakıt tasarruf cihazı aldım 10 yıl garantili 2 aracım vardı iki tane aldım birinci aracım bmw 316 km başı tüketimi 30 kuruştan 23 kuruşa düştü oldukça memnunum. başka cihazlarda almıştım hiçbirinden memnun kalmadım kalitesini şurdan anladım diğer cihazlar için numaralarını aradığımda ya cevap yok ya inkar ediyorlar ama Arferriyi aradığımda gayet iyi cevaplar alıyorum.

nedense forumda 1-2 mesajı olan kullanıcılar memnun oluyor bu tür ürünlerden. eski üyeler ya bu ürünleri almıyor, ya da memnun olmuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maykey

ben bi tane ekleyeyim emisyon ölçüm değerleri umarım reklama girmez benim BİLİMSELİ 'm bir ölçüm cihazının sonuçlarıdır mesela oradaki veriler benim için biilimsel değerlerdir

OTDU raporunu veren Profesör "Raporu 90'yılında vermiştik, bunlara inanmayın." diyor.
    http://haber.gazetevatan.com/dogalgazda-tasarruf-balonu/504242/1/gundem

• zaten ODTÜ raporunu istemiştik haaretli savunuclardan, gelmemişti niyeyse...
  • YALAN DOLAN...
  • Haftasonu discovery channel'de "5. vites" programını izledim. Programda yabancı bir üniversitenin otomotiv mühendisliği bölümünde bir araç üzerinde 5 farklı yakıt tasarruf cihazını test ettiler. Hepsi de fiyasko çıktı. %1'lik bile tasarruf sağlamadılar. Burdan size de iletmek istedim. Olurda karşılaşırsanız böyle şeylere kanmayın.
  • şu çakmağa takılan cihazın içini söküp baktık sadece mavi lamba var başka hiçbişey yok içinde vicdansız bu adamlar nasıl satabiliyorlar bunları anlamıyorum
  • bu firmalar şöyle diyorlar

alın kullanın memnun kalmassanız 15 gün içersinde iade edin.paranızı geri alın diye.ama palavra hayatta paranı geri alamassın

bir firma bana dese al kardeşim 1 ay kullan beğenirsen parasını öde ,eğer gerçekse istediği paranın iki katını ödemeye razıyım

varmı böyle firma,,varsa alacam ürününü
  • sizin cebinizde yatan o güzel paraları hileli yoldan nasıl alırız çabasında olan şahıslar bunları satanlar pazarlayanlar ! ama hala inanıp alanlarada bişey diyemiyorum burdan.
  • arkadaşlar yeni bir araç aldım. mazda famila 98 otomatik. Aldığımda üzerinde isim vermeyeceğim yakıt tasarruf cihazı çıktı. Cihaza 2 hafta dokunmadım ve ful depo ile 280-290 km gidiyordu. Cihazı çıkarttıktan sonra 250-260 km gitmeye başladı bende cihazın içini açtım birde ne göreyim sadece mıknatıs var içinde. Şimdi sorum şu :
    şayet bu cihazlar işe yarıyorsa neden tutulmadı. Ayrıca cihazı tekrar taksam motora zararı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlg106

arkadaşlar vw t4 2,5 tdi kullanıcısıyım ilk basta bende form sıtelerinde arastırma yaptım herkes birsey söylemiş kendim denemek istedim 100 liralık mazot ile 290 km sehir içi gidiyordum yakıt tasaruf cihazını taktım ve aracım şehir içi 317 km gitti yuzde 9 kadar faydası oldu deneyenler olursa mesajlarını bekliyorum

abi sen spam sın sanırım :) bu kadar itiraza nasıl böyle birşeyi savunabiliyorsun :) adamlar odtünün verdiği belgeye çatabilecek kadar bu işe hakimken :))
    sen yokuş aşağı gitmişindir bence :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: pdrciethem

arkadaşlar yeni bir araç aldım. mazda famila 98 otomatik. Aldığımda üzerinde isim vermeyeceğim yakıt tasarruf cihazı çıktı. Cihaza 2 hafta dokunmadım ve ful depo ile 280-290 km gidiyordu. Cihazı çıkarttıktan sonra 250-260 km gitmeye başladı bende cihazın içini açtım birde ne göreyim sadece mıknatıs var içinde. Şimdi sorum şu :
    şayet bu cihazlar işe yarıyorsa neden tutulmadı. Ayrıca cihazı tekrar taksam motora zararı olur mu?

hocam sende spam :) bilmiş arkadaşlar ve ateistler hadi bunu da açıklasın :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogru_soz

quote:

Orijinalden alıntı: maykey

ben bi tane ekleyeyim emisyon ölçüm değerleri umarım reklama girmez benim BİLİMSELİ 'm bir ölçüm cihazının sonuçlarıdır mesela oradaki veriler benim için biilimsel değerlerdir

OTDU raporunu veren Profesör "Raporu 90'yılında vermiştik, bunlara inanmayın." diyor.
    http://haber.gazetevatan.com/dogalgazda-tasarruf-balonu/504242/1/gundem

kağıda odtü yazamayanlar da mazotçu oldu tebrikler

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.