Şimdi Ara

Yakıt Katkısı (DENEYİMLERİM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deneme yapışan araç: CİTROEN NEMO 1.4 HDI VİZYON PAKETİ

Arkadaşlar öncelikle merhabalar
    28.05.2018 tarihinde opet istasyonun da dizel alırken orda çalışan personelin tavsiyesi ile motorin yakıt katkı maddesi depoya döktük ve sonrasına depoyu tamamen fulledik.
    Sizlere bu süreç de neler yaşadığımı anlatacağım ve siz saygı değer arkadaşlarda deneyimlerini yazarlarsa arkadan gelen arkadaşlarında kafasında soru işaretlerini bir nebze yok etmiş olucaz.

1. Katkı maddesi kullandıktan sonra motorun sesinde azalma olduğunu gördüm (bunu mazot biraz kalın yakıt olduğu için ve bu katkı maddesi de ince olduğu için mazotuda inceltmiş olabilir)
    2. Okuduğum ve duyduğum bir konu vardı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bazı arkadaşlar bu katkı maddesini kullandığında kalitesiz yakıt uyarısı aldığını söylemişler lakin ben böyle bir sorun yaşamadım.
    3. Bu katkı maddesinin yakıt tasarufu yapıldığı yazılmış bunu tamamen bu deneyden sonra katılmıyorum cünkü bu maddeyi kullandıktan sonra günlük ortalama yakıtım 100 km / 6.0 iken yol bilgisayardan aldığım ortalama 100 km / 6.5 e cıktığını gördüm. Bunuda gene mazotu inceldiği için olduğunu düşünüyorum bununda bize 50 veya 60 km az gittiğini söylemem gerek.
    4. Motorun içini yani piston enjektör vs. Vs. Temizlediğini net birşey diyemem lakin aracım sanki biraz daha rahatladı diyebilirim.

Benim kanaatim bence senede 2 kere kullanmak tabi kullanmanıza bağlı (araba) biraz iyi gelebilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 1- Seste azalma olması doğaldır.
    2- Nasıl bir katkı attılarsa artık .. Würth katkısı kullandığında bir şey olmuyor.
    3- Daha az yaktığını söyleyen yalan söyler veya gaza daha az basmıştır. Yakıttan daha düşük enerjili yanan bir maddeyi depoya bırakıyorsun. Aynı gücü almak için daha fazla basıyorsun.
    4- Motor içini temizlemez. Motorun yanma odasında kurum birikimi baya zor. Hiç gaza basmamış olmanız lazım. Onun haricinde enjektörü vs temizler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.