Şimdi Ara

Yakıt Değerlerim Nasıl SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hyundai Accent Admire 1.3 LPG aracım ile Isparta-Antalya karayolunda 3000 devir sabit 90 km/h hızda gitmeye çalıştım,çıkan yakıt değerleri bu şekilde. 163 km de 9.54 lt yaktı. LPG fiyatı 2.75. Şehirdışı ortalama 16 kuruş yakıyor sizce nasıl ?
     Yakıt Değerlerim Nasıl SS'li Yakıt Değerlerim Nasıl SS'li

• Kötü bence, bende 1.2 TSI + DSG + Sürüş Konfor Paketli Golf var şehirdışı 20 kuruş yakıyor henüz rodaj döneminde bitince depoyu kendi kendine dolduracak inşallah.

16 Kuruş yakmış araban hocam daha ne yorum bekliyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

Kötü bence, bende 1.2 TSI + DSG + Sürüş Konfor Paketli Golf var şehirdışı 20 kuruş yakıyor henüz rodaj döneminde bitince depoyu kendi kendine dolduracak inşallah.

Bana da iyi geldi daha yüksek bekliyordum şaşırttı bu kadarı doğrusu o yüzden yorum istedim acaba yanlış giden bir şey mi diye
  • Çok iyi

• şipidik terlik kullanıcısına yanıt
    Yok güzel tüketim

• quote:

Kötü bence, bende 1.2 TSI + DSG + Sürüş Konfor Paketli Golf var şehirdışı 20 kuruş yakıyor henüz rodaj döneminde bitince depoyu kendi kendine dolduracak inşallah.

üşenmeden okudum bide, inandım vallahi başta, sonra dedim, kendi kendine depo nasıl doluyor lan diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 5 Ağustos 2014; 1:43:52 >
  • Önemli olan Antalya-Isparta arası ne yakacak bakalım, 1.000 m rakım farkı var iki il arasında.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vücudum nasıl? (ss'li)
    3 yıl önce açıldı
    Odam nasıl?(SS'li)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanÇelik

Önemli olan Antalya-Isparta arası ne yakacak bakalım, 1.000 m rakım farkı var iki il arasında.

Yolun 50 km kadarı tatlı rampa çıktım zaten pek etki edeceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şipidik terlik -- 5 Ağustos 2014; 4:13:09 >
  • quote:

Eğer ışık paketi olursa 14 kuruş yakıyor metalik renk de alırsan 13 kuruşa iniyor sunroof ve garanti uzatma olursa ayda 1 kez şanzıman değişikliği yapabiliyorsunuz böylelikle yeni şanzımanla 11 kuruşa indirebilirsiniz.

Teşekkürler Doğuş Oto. ..

• Hocam şey yapsaydın bare yakıt testi yapanlar var yurtdışında böyle far kenarlarına ve ön kaput arası gibi yerlere bant çekiyorlar.

Varsa ön ızgara gazete tarzı bir şeyle kapatıyorlar.

Sonra en büyük viteste en düşük deviri yakalayıp öyle kullanıyorlar

Değerler güzel
  • değerler tam tamına normal. 1.3 motorun 16 kuruş yakması gerekir 90 km hız ile. benim araç da 90 km hızda 18 kuruş yakıyor. tabi sizin araç ile arada 33 beygir fark var.
  • Son zamanlarda bir çok yorumda "sürüş konfor paketi" üzerinde vurgulama yapılıyor. Benim henüz bilmediğim bir geyik dönüyor herhalde. Nedir bu sürüş konfor paketi muhabbeti, birisi açıklarsa sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

Son zamanlarda bir çok yorumda "sürüş konfor paketi" üzerinde vurgulama yapılıyor. Benim henüz bilmediğim bir geyik dönüyor herhalde. Nedir bu sürüş konfor paketi muhabbeti, birisi açıklarsa sevinirim..

Tuvnera desem yeterli mi

Bu arada ters güzergahta araç rahat 30 kuruş yakar.

• Benzine göre hesaplarsak 5 lt yakın çıkıyor 100 km de, çok iyi ama bunun dönüşüde önemli. Rakım farkından dolayı fazla yakması muhtemel. Dönüş yolunda ki tüketiminide paylaşırsan seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasto_37 -- 5 Ağustos 2014; 10:21:25 >
  • 2007 dizel c3 le sadece 13,2 TL ye Isparta'dan Antalya'ya gittim. Nisan'in 10'uydu.

Arabayi sattigim icin donusu soyleyemiyorum,

2013 aralikta ilk aldigimda da 28 Liraya gelmistim Antalya'dan Isparta'ya.

Itinayla motora fisildanir.

Bu yuzden bence cok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.