evet arkadaşlar merak ettim ve topic açtım cevremce yakısıklıyım ama ben mutsuzum aradıgımı bır turlu bulamadım mesela aşk yok actıon yok sizde durum nedir merak ettim
balık burcu musun?
Hadi Ordan...!
nerden bildin la _kallavi balıkım evet utku noldu cnm
ben.. para sıkıntım çok bu aralar
evet öyleyim yakışıklıyım ama icaraat yok tip olarak aynı jim morrisonum ama tipi kullanamıyom ama Allaha şükür genede
Bende balıkım. Balığın halinden balık anlar. Senin yaşadıklarını bende yaşıyorum. Yalnız değilsin. Bende çevremce yakışıklı oolarak nitelendirilirim ama çok içime kapalıyım. Balıkların büyük çoğunluğunun sorunudur bu.
Aşırı duygusallık, aşırı hayal kurma falan da vardır sende.
vay be yakışıklı olup derdi olanda varmış.. ee tabi yakışıoklı olmduğım için sadece okumak ve imrenmekle yetincem
Ağzın laf yapmıyorsa çevrende belirli bi kariyere sahip değilsen yakışıklılık bi işe yaramaz. Samimi ve içinden geldiğin gibi davran insanlara sorun kalkar. Yakışıklılık büyük bi avantaj ama asla yakışıklıyım havalarına girme
Apaçiler bu yüzden var
arkadaslar foto koyarım ıstersenız ama geyıge sarmayın sadece dertlesmek ıcın actım muhabbetı
Yakışıklılık ve güzellik göreceli bir kavramdır.Bu yüzden kimse ben yakışıklıyım veya yakışıklı değilim diyemez.Hatta şu anda ben dünyanın en yakışıklısıyım desem kimse aksini ispat edemez.Notere tasdik bile ettirebilirim.
Ben de varım canım sıkılıyor, eve tıkalı kaldım kilo aldım
bnce yakışıklılık goreceli bişey değil , en azından kızların gozunden bakarsak oyle.yakışıklı erkek saten belli ediyor her ortamda kendini çunku karşı cinslerin davranışı heryerde aynı oluyor bunlara karşı.. olaya her zaman 4-0 onde başlarlar bu yuzden
quote:
Orjinalden alıntı: musamope
bnce yakışıklılık goreceli bişey değil , en azından kızların gozunden bakarsak oyle.yakışıklı erkek saten belli ediyor her ortamda kendini çunku karşı cinslerin davranışı heryerde aynı oluyor bunlara karşı.. olaya her zaman 4-0 onde başlarlar bu yuzden
haklısın. sadece daha yakışıklı dersen işte o görecelidir.
Bu kız milleti için dünya yakışıklısı olmanıza gerek yok..Eliniz yüzünüz düzgün olsa yeter..Kız arkadaş ve sevgililerimle konuştuğumda da her zaman ağzı laf yapan erkekleri tercih ettiklerini gördüm.Örneğin çok yakışıklı ama muhabbet özürlü bir adamın yanında kız 15 dkda sıkılırken öyle pekte yakışıklı olmayan ama kızı eğlendiren muhabbeti saran tiplerle rahat bir şekilde takılırlar,çıkarlar vb vs..
hemşo haklısında : saten deidiğin eli yuzu duzgun : yakışıklı olmuyo mu .. aman be nerden sardık bu b.ktn konuya:)