Şimdi Ara

Yakışıklı olup olmamak hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok kilolu değilim yüz tipim öyle ablak biraz.185 boya 87 kiloyum gerçi ama gençken 5-6 sene güreşte yapmıştım az biraz yağ var vücut var spordan dolayı şu güne kadar 2 tane kız arkadaşım oldu bazıları çirkin bulur bazıları gene iyisin diyor anlamadım neye göre değerlendiriyorlar

• şekilcilik almış başını gidiyor.
  • hocam normal babacan bir tipiniz var kötü değil.Sakalları kesin bulusmaya falan giderken birde saça bir tarak iyi olur.
  • Hocam şimdi yakışıklılık dersek bi kıvanç değilsiniz kabul etmek gerek ama kötü de değilsiniz. Biraz sert bakiyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bence kaldır fotoyu, ikinci olarak, bu forumu kardeşçe bir ortam olarak görme. Sen bu soruyu soruyorsan, gelebilecek şaka yollu hakaretlerden incinebilecek birisindir, kaldır fotoğrafı çok geç olmadan, yoksa sonsuza kadar özgüvensiz kalacaksın.
  • büyük gösteriyon epeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: redtime

Çok kilolu değilim yüz tipim öyle ablak biraz.185 boya 87 kiloyum gerçi ama gençken 5-6 sene güreşte yapmıştım az biraz yağ var vücut var spordan dolayı şu güne kadar 2 tane kız arkadaşım oldu bazıları çirkin bulur bazıları gene iyisin diyor anlamadım neye göre değerlendiriyorlar

Bencede kaldır hocam fotoyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz bakım yapsan iyisin sakalları kes mesela saça bi şekil falan ver beyazlar var şaçında mesela boyat birazda kilo versen giderin var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Dostum bence kaldır fotoyu, ikinci olarak, bu forumu kardeşçe bir ortam olarak görme. Sen bu soruyu soruyorsan, gelebilecek şaka yollu hakaretlerden incinebilecek birisindir, kaldır fotoğrafı çok geç olmadan, yoksa sonsuza kadar özgüvensiz kalacaksın.

Yaşım 26 çok şey yaşadım zaten.Kendi kuzeninin bile çirkin surat dediği biriyim,alınacağım pek bir şey yok zaten.
  • Gayet normal bir tipin var bence.

Ayrıca şu adam bile birşeyler için çabalarken bizim kendimizi sert eleştirmemizi doğru bulmuyorum.
    http://www.imdb.com/name/nm0227759/

Adamın boyu 1.35 ve dizide başrolde oynuyor. Sizin gibi 1.85 olmak için kimbilir neler vermezdi. Ayrıca cücelikten ötürü yüz hatlarında da belirgin sorunlar var adamın.

Baya önceden arkadaşlarla tartışmıştık bu adamı da, şimdi siz tipinizle ilgili birşeyler diyince aklıma geldi. Kaldı ki dediğim gibi tipinizin normal olduğunu düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.