Şimdi Ara

Yakışıklı olmak çok adaletsiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
5.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    6 kez reddedildim hepside cirkindi hatta biri çirkin+sismandi

Birine beraber yürüyelim birşey konuşalım dedim ne alaka saçma oldu dedi

Birinden telefonunu istedim ben kimseye numaramı vermiyorum zaten nomu değiştirecem dedi

Birine gel sinemaya gidelim dedim ailem izin vermiyor dedi

İkisiyle sözleştik sinemaya gidicez diye beni ektiler demekki ozaman işleri düştüğü için konusuyolarmis

Sınav haftası sismana gel beraber ders çalışalım dedim kaç kere gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

6 kez reddedildim hepside cirkindi hatta biri çirkin+sismandi

Birine beraber yürüyelim birşey konuşalım dedim ne alaka saçma oldu dedi

Birinden telefonunu istedim ben kimseye numaramı vermiyorum zaten nomu değiştirecem dedi

Birine gel sinemaya gidelim dedim ailem izin vermiyor dedi

İkisiyle sözleştik sinemaya gidicez diye beni ektiler demekki ozaman işleri düştüğü için konusuyolarmis

Sınav haftası sismana gel beraber ders çalışalım dedim kaç kere gelmedi
    Vay kardeşim benim. Inşallah çok zengin olursun bmw felan alırsın paran ile kızlara sahip olursun. Seni seviyorum üzülme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tw Scott kullanıcısına yanıt
    Artık vurdurma noktasına geldim

• quote:

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

Artık vurdurma noktasına geldim
    Bu tiple sana kimse vurmaz kardeşim. O konuda kafan rahat olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tw Scott kullanıcısına yanıt
    Oh içimi rahatlattin gerçekten

• tipin yoksa paran varsa dünyanın en yakışıklı adamı sensin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt
    Hocam yakisiklimisin peki ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebiqboss

Ben kızlarla hayatta işim olmaz kendi hayatıma bakarım ama şöyle bir gerçek var yakışıklı olsanız da tipsiz olsanız da fark fark etmiyor kızların hepsi paraya bakıyor sen al çirkin birini bindir bi üstü açık mercedese kıza kaş,göz işareti yapsın anında düşer.
    alakası bile yok eğer bahsettiğin kızlar fakir varoş tiplerse dediğin doğru ama benim gibi zengin kızların okudugu üniversitelerden birinde okuyosanız o kızın harçlığı senin babanın maaşının 2 katı falandır.
  • Şu para mevzsuuna çok takılmış millet ama paradan kastınız ne? 20 yaşında baba parasıyla altınızda bmw mercedes hergün dışarlarda 200-300 tl harcayıp koymayacak şekilde zenginseniz zaten yakısıklı oluyosunuz çünkü babanız zengin oldugu için güzel bir kadınla evleniyo %90 ihtimalle genetik olarak annenizden gelen güzellikle yakışıklı doğuyosunuz.

Benim ailemin maddi durumu orta-iyi sayılır istediğimi alabiliyorum her gün dışarı cıkabiliyorum ama altımda araba yok ve her gün kızlara yedirecek param yok. ama nusrete gidebilirim bu şekilde bi durumum var ve okudugum okul özel üniversite oldugu için çevremdeki kızlar paradan pek etkilenmiyor ya da paraları oldugu için parayı umursamıyor.

para belli bir noktadan sonra işe yarıycaktır ali aoğlu pozisyonunda olursanız ama tip her türlü götürüyor
  • quote:

bunu bizim orada Ayberk diye bir çocuk var ona benzettim baya benziyor ama kızlar bakmıyor bu fotoda attığın elemanı erkekler yakışıklı bulabiliyor ama kızlar bulmaz neden bilmiyorum ama kızların %90'ı esmer erkek tercih ediyor.

Alıntıları Göster
    Aynen şimdi kızlarrda iğrenç der bunun için itici vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: BALORX

Aynen şimdi kızlarrda iğrenç der bunun için itici vs

Alıntıları Göster
    O Eleman sarışınların yoğun olduğu ülkeye Ukrayna'ya Rusya'ya İsveç'e filan gitse zerre dikkat çekmez ama sen bağcılardan al esmer bi kekoyu götür ukrayna'ya rahat kız düşürür.
  • quote:

O Eleman sarışınların yoğun olduğu ülkeye Ukrayna'ya Rusya'ya İsveç'e filan gitse zerre dikkat çekmez ama sen bağcılardan al esmer bi kekoyu götür ukrayna'ya rahat kız düşürür.

Alıntıları Göster
    kesin düşer ya kendinizi kandırmayın burda her sarışın kıza düşüyünoz mu cırkın olsa bile ?
  • kardeşim tipin iyi de olsa bu sefer bu karı takımına kendini ispatlamak için uğraşıyorsun. herşeyden kıl kapar olmuşlar artık neler yaşadılarsa
    https://i.ibb.co/WDb4ZvG/image501.jpg
  • Çok merak ediyorum; neden herkes bu kadın meselelerine kafayı aşırı takıyor?
    Hayatta başka uğraş mı yok, tek değerli olarak görülen şey bu mu, çevremizde gördüğümüz kaç tane kaliteli ilişki var ki biz ilişki içinde olmak için can atıyoruz? Dış görünüş konusu da çok ayrı.
    Ben de tip konusunda pek iyi değilim de, dışarıda yürürken ya da bir kadın dikkatimi çekerse falan aklıma en son gelen şey dış görünüşüm oluyor. Sürekli tipim kötü konuları açılıyor ya da ailem kötü konuları, basit bir şans olayı. Şanslı da doğabiliyorsun, şanssız da.
    Bu konulara kendi kendimize dalga geçmekten başka bir şey yapamayacağımızı da herkes biliyor. Bu yüzden adapte olup ileriye bakmak her şeyden daha önemli.
    Toplumun kendi kafasına göre koyduğu kuralları önemsemenin bir mantığı yok. Sevgilin yoksa eziksin, yalnızsan acınasısın, 25 yaşından sonra evlenmediysen boş hayat yaşıyorsun tarzında bir ton gereksiz kural var ve bunun acı kısmı da, bu kuralları dışarıdaki 10 insandan 8'i doğru buluyor. Ya baskıyı umursamayıp hayatına devam edeceksin ya da sende bu insanlardan biri olacaksın.

• themann41 T kullanıcısına yanıt
    Yok hocam tipsizim

• Orta tip, faça giyim orta-lüks araba birazda IQ. Değişmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

Orta tip, faça giyim orta-lüks araba birazda IQ. Değişmez
  • Bu konu blackpill kokuyor buram buram
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.