Şimdi Ara

Ağva'ya Giden var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
17.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yarın eşim ve 3 yaşındaki oğlumla birlikte ağvaya günü birlik gitmeyi düşünüyorum pendikte oturuyorum ve arabam var denizi plajı nasıldır? Şile plajında çok apaçi olduğunu duydum ağva daha aile yeri diye söyleniyor giden var mı önerirmisiniz? Sabah 7-8 gibi gidicem akşam 9-10 gibi geri dönücem veya başka önerebileceğiniz bir yer var mıdır?

• Bencede ağvaya gitmelisin hem aile yeri hemde manzara yönünden arada dağlar kadar fark var. Ayrıca nehirde kayıkla dolaşabilme imkanında var.
  • Kafa dinleme yeri ama fiyatları kazık
  • Hocam ağvaya git orda Kilimli diye bi yer var koy gibi, Bildiğin cennet hem az insan olur çok güzel bi yer denizi daha dalgasız daha temiz mutlaka görmelisin aileler var genelde
  • eyvallah beyler kilimli koyunu duydum oraya gidicem mutlaka peki arac icin park problemi filan olurmu? Bir de sileye girdikten sonra agva tabelasi var dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

eyvallah beyler kilimli koyunu duydum oraya gidicem mutlaka peki arac icin park problemi filan olurmu? Bir de sileye girdikten sonra agva tabelasi var dimi?

Hocam otoparkı var orda paralı sanırım,tabela hakkında bilgim yok
  • tamamdır bir de internette okuduğum kadarıyla köy kahvaltısı ve balığı meşhurmuş ağvanın mekan olarak tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Aksaray diye bi şehir var
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ağva veya Şileye deniz için gidilmez bence. Öyle güzel bir denizi yok. Belki akdenizliğim ondan bana öyle geliyordur. Bence ağvaya gideceksen, yol üstünde orman içinde dinlenme yeme içme yerleri var. Gözleme vs yapan yerler filan var. Öyle sakin yeşil sessiz bir yer bulacaksın kafa dinleyeceksin. Yada ırmak kenarı güzel sakin bir yer bulup mangal yapacaksın, piknik yapacaksın biraz uyuyacaksın. mis gibi.
  • hocam poyrazköye gitmeni tavsiye ederim
  • beyler ben deniz için gidiyorum ağvaya dinlenmek mangal yapmak için gitmiyorum kahvaltımı yapabileceğim eşimle çocuğumla denize girebileceğim akşam da balık yiyip dönüp eve gelebileceğim yakın bir yer olsun diye ağvaya gitmek istiyorum
  • quote:

beyler ben deniz için gidiyorum ağvaya dinlenmek mangal yapmak için gitmiyorum kahvaltımı yapabileceğim eşimle çocuğumla denize girebileceğim akşam da balık yiyip dönüp eve gelebileceğim yakın bir yer olsun diye ağvaya gitmek istiyorum

Mazda 323 1.6 16 valf Gri
    Canavarın fotosu var mı hastasıyım biraz da
    ağva güzel yerdir ama kol gibi fiyat iterler hocam.
  • Sileye gittim ama denizine girmedim ancak arkadaslarimin ozellikle buyuklerimin israrla soyledigi kadariyla silenin denizi oldukca tehlikeliymis acik deniz plajlarinda; cekiyormus deniz. koylar tehlikesiz tabi. Eger durum oyleyse ve acik denize girecekseniz oglunuza surekli goz kulak olmaniz gerekli bos bir an birakmadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seank

Sileye gittim ama denizine girmedim ancak arkadaslarimin ozellikle buyuklerimin israrla soyledigi kadariyla silenin denizi oldukca tehlikeliymis acik deniz plajlarinda; cekiyormus deniz. koylar tehlikesiz tabi. Eger durum oyleyse ve acik denize girecekseniz oglunuza surekli goz kulak olmaniz gerekli bos bir an birakmadan.

deniz demeye bin şahit lazım. ne zaman geleceği belli olmayan sakat dalgalar. soguk deniz suyu. ayağını kesen midye kabuklarından ve kayalardan oluşan kıyılar vs vs. Akdeniz kumsalları ile arasında uçurumlar var :)
  • ağva güzeldir gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz orada bir lokanta vardı adını unuttum yemekleri güzeldiben her gidişte porsiyon acılı adana yerim ayıca pide çeşitleri falanda var
  • İstanbullu icin ağva tabiki bir inci akdenizle karşılaştırılmaz fakat önemli bir nokta Deniz'i çok tehlikelidir bir yakınımın malesef ölümüyle sonuçlandığından biliyorum dalgalı ve biranda çekici kuvveti olan dikkat edilmesi gereken bir yerdir çocukla pek önermiyorum size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi ya o zaman kıyıda takılırız bizde çocukla kumdan kaleler yaparız napalım
    kilimli koyu varmış yakınında orayı da öneriyor herkes orası hakkında bilginiz var mı?
    edit: Bir de 30 km uzağında kefken diye bir yer varmış orası da alternatif olabilir sanırım günü birlik gidicez sonuçta çok araştırmaya gerek yok haftaya da başka yere gideriz
    @wampaa
    dostum senin bildiğin 323'ten değil benimki sedan kasa senin dediğin hb olandır büyük ihtimalle.Farları göz gibi açılıp kapananlardan.Ben de ondan alıcaktım ama baktıklarımın motorları ölüydü bu çok temiz o yüzden bunu aldım.Ömrümden ömür alan peugeot 206'dan sonra ilaç gibi geldi japon kalitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 16 Haziran 2012; 17:35:43 >

• Çok gereksiz zaman kaybı bana göre...Denizi zaten çok kötü...

Bir de pazar günü, trafik çekme ihtimalin çok yüksek...Daha önce bir kere gittim, bir daha gideceğimi hiç sanmıyorum...

Amacın yüzmekse Pendik Green Park otelin havuzuna falan git, çok daha iyidir bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrahamme

quote:

Orijinalden alıntı: Seank

Sileye gittim ama denizine girmedim ancak arkadaslarimin ozellikle buyuklerimin israrla soyledigi kadariyla silenin denizi oldukca tehlikeliymis acik deniz plajlarinda; cekiyormus deniz. koylar tehlikesiz tabi. Eger durum oyleyse ve acik denize girecekseniz oglunuza surekli goz kulak olmaniz gerekli bos bir an birakmadan.

deniz demeye bin şahit lazım. ne zaman geleceği belli olmayan sakat dalgalar. soguk deniz suyu. ayağını kesen midye kabuklarından ve kayalardan oluşan kıyılar vs vs. Akdeniz kumsalları ile arasında uçurumlar var :)

sen ağvaya gittiginden emin misin ?
    ağva'da öyle bir dalgalanma yok sallamayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sum 41

Çok gereksiz zaman kaybı bana göre...Denizi zaten çok kötü...

Bir de pazar günü, trafik çekme ihtimalin çok yüksek...Daha önce bir kere gittim, bir daha gideceğimi hiç sanmıyorum...

Amacın yüzmekse Pendik Green Park otelin havuzuna falan git, çok daha iyidir bence...

pendik green parkın karşısında oturuyorum
    deniz olsun dedik bakalım bu arada green parkta havuz fiyatı ne kadar biliyormusunuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sum 41

Çok gereksiz zaman kaybı bana göre...Denizi zaten çok kötü...

pendik green parkın karşısında oturuyorum
    deniz olsun dedik bakalım bu arada green parkta havuz fiyatı ne kadar biliyormusunuz?

Fiyatını bilmiyorum hocam, hiç gitmedim...Ama giden arkadaşım memnun kalmıştı...Fırsat sitesinden almıştı diye hatırlıyorum...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.