Şimdi Ara

Yakamoz S-245 | Kıvanç Tatlıtuğ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yapımcılığını Onur Güvenatam'ın, yapımını OGM Medya'nın, yönetmen koltuğunda ise Tolga Karaçelik ile Umut Aral'ın yer aldığı 'Yakamoz S-245'in ilk tanıtım fragmanını ve yayın tarihini paylaştı. 20 Nisan'da tüm dünya ile aynı anda yayına girecek 8 bölümlük dizi, Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve Murat Uyurkulak tarafından kaleme alındı.

    Kıvanç Tatlıtuğ'un 'Arman' karakteriyle başrolde olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Özge Özpirinçci (Defne), Meriç Aral (Hatice), Ertan Saban (Umut), Ece Ceşmioğlu (Yonca), Onur Ünsal (Cem), Ecem Uzun (Rana), Jerry Hoffmann (Felix), Güven Murat Akpınar (Barış), Ersin Arıcı (Altan), Hakan Salınmış (Erenay) ve Alper Saldıran (Server) yer alıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç yıldır beklenen dizinin fragmanı bu olmamalıydı sanırım. Tam türk dizilerindeki kurgu yapılmış. En kritik sahneleri koyup, arka planda seslendirme. LMFAO

  • into the night la alakası varmış sanırım es geçmem için yeterli bir neden

  • Ön yargılı olmayayım diyorum ama çok kötü duruyor Kıvanç gibi bir adamı oynatıyorsun niye into the night'ın evreninde geçen Türkiye versiyonunu çekiyorsun adam gibi özgün bir senaryo oluştursanıza


  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vasat

  • Bu dizinin into the night evreninde geçme sebebi uzantı dizisi olması. İki dizi sonradan birleşecek. Yani o sebeple özgün bir seneryo olmalıydı demeniz biraz yersiz


  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beğendim. Tıkanan ve saçma bölümler var, onlarıda atlayıp geçmek yetti. Oyunculuklar iyi, efektler düşük kalite ve az, kurgu iyi. Bu dizi evreninde bize denizaltı hikayesi verilmesi çok hoşuma gitti açıkçası, 1950 model olmasaydı iyi olurdu.

    Puanım 10 / 7.9

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragman çok kötüydü diziye bu yüzden beklentisiz seyrettim ama 1 günde bitti. Şuana kadar çıkmış en iyi türk dizisi net.


    Into the night'ın 2. sezonundan daha sürükleyici.


    Kıvançta biraz kuzey güney tiplemesi yapıyor mükemmel oyuncu cidden.

  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

    1 bölüm hariç iyiydi. Ben ilk bölümü beğenmedim. 2 bölüm idare ederdi ama dizi 3. bölümden sonra toparlıyor. Türk askeri kötü gösterildi diye eleştirenler var ama büyük kısmı bağlantılı olduğu Belçika yapımı İnto The Night hiç izlememişler çünkü onda da 2.sezon sığınakta ki askerler baya kötüydü.


    Türk askeri kasıtlı kötü gösterilmiş sananlar var. Oysa diğer diziyi de izlerlerse kasıt olmadığı ortada. Benim asker mevzusunda rahatsız olduğum tek konu var oda banka sahnesi. O sahne çok gereksizdi bence. Bir de deliren asker var o biraz saçmaydı. Bir askerin hele denizci bir askerin bu kadar kolay delirmesi pek mantıklı değil.

  • Vala bu bizim Türkler netflixe dizi yapmasın ya kendilerini rezil.ediyorlar. Resmen komedi tadında bir diziydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat Tolga Şentwitter
    “Yakamoz S-245'i hiç sevmedim. Denizaltıda geçen dizide tabur almadan tutun, selam vermeye kadar her şey yanlış. Dizi art niyetli bir hevesle, her rütbeden Türk askerini, katil, hırsız, psikopat ve potansiyel tecavüzcü gibi gösteriyor. Eserinizle utanın! https://t.co/p2Ws7RDbXB”
    https://twitter.com/murattolga/status/1517071948173479936
  • dün ilk bölümü izledim. yazarı Türk olmadığı diyaloglardan o kadar belli oluyor ki. misal hiç bir Türk vedalaşırken şunu demez;


    • diğer tarafta görüşürüz. (see you on the other side)


    bu sadece basit bir örnek, daha yapay hissettiren o kadar çok diyalog var ki. keşke yazarı yabancı olan Türk işlerinde oyunculara inisiyatif verilse ve diyalogları direkt text üzerinden söylemek yerine daha doğal oynasalar. bunun dışında ilk bölüm itibariyle beni irite eden başka bir şey olmadı. merak ediyorum devamını.

  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=aHnB_oPPDuo&feature=youtu.be

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi bitirdim. Iki dizi tamamen birbirine bağlandı. Acaba olaylar into the night 3. Sezondan mi devam edecek yoksa yakamozdan mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

    Murat Tolga Şen Into the night 2.sezonunu ya hiç izlememiş ya da orada olan bitenleri görmezden gelmiş. Orada da bir grup asker sivillere kötü davranıyorlardı.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Askerler kendilerinden daha yetkili olan bir kişiyi en sonunda öldürüyorlardı.


    Bizim ülke insanın bu kafasıyla gidersek hiç aksiyon ve gerilim dizisi çekmemek lazım. Bir dizide bir doktoru kötü gösterirsin doktorlar isyan eder, bir avukatı kötü gösterirsin avukatlar isyan eder. Bir öğretmeni kötü gösterirsin öğretmenler isyan eder (Bu arada annem ve babam öğretmendiler ama bir dizide öğretmen rolü oynayan biri kötü gösterildi diye isyan hiç etmedim çünkü dizi olduğunu biliyorum)


    Ama bazı diziler var onlarda böyle yaptın mı mesela o dizilere laf eden olmaz. Kurtlar Vadisi yıllarca kimleri kimleri kötü gösterdi kimse çıkıp tepki göstermedi.


    Bu tür tepkileri gösterenleri hiç samimi bulmuyorum. Into the night dizisinde askerler kötü gösterilmeyip sadece Yakamozs245 de kötü gösterilmiş olsa o zaman farklı konuşurdum o zaman tamam haklısınız derdim eleştirenlere ama iki dizide de askerler benzer şekilde işlendiği için bunun altında kastı aranması çocukluk ve komedi.





  • Into The Night'ı seven birisi olarak izlerken yer yer yok artık deyip güldüm. Yani o kadar hata var ki o kadar abartı saçmalık var ki özensiz ve zoraki gibi yapılmış iş.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Duygu diye bir şey yok dizide. İlk bölümde Kos'ta ölüleri görüyorlar tepki sıfır. Sanki yıllardır yaşıyorlarmış gibi sıfır tepki. Araştırmacılar çok rahat ama Denizaltına yaşayan psikolojisi çelik gibi bir asker kafayı yiyor, araştırmacılar maşallah adli tıp uzmanı gibi ölüler falan hiç etkilemiyor. Defne nişanlısını kaybediyor dakikalar sonra denizaltına kahkaha atıp espriler yapıyor. Bi ara ağlar gibi oluyor sonra Cem teselli ediyor nişanlısını tamamen unutuyor.
    Askerlere cenaze töreni düzenliyorsunuz ne ara o kadar büyük mezar kazdınız neyle yaptınız bunu belli değil. Dizide Umut'u kötü gösteriyorlar ama adam haklı. İspanya'ya gitmeyelim ne idüğü belirsiz bir mesaj diyor adamlar komutana kafana göre kararlar alamazsın gideceğiz diyorlar. Lan orası denizaltı. Türk Deniz Kuvvetleri'nin denizaltısı emir komuta zinciri var hele bir sivil gelip laga luga yapamaz.
    İspanya'daki maden sahneleri saçmalıklardan saçmalık beğendiriyor bize. Aşağıya inen askerlerin 2'sinde M16 var, Umut'ta tabanca var aşağıda adamlarla yumruk yumruğa kavga ediyorlar. Lan o silahları niye aldınız o zaman dövüşecekseniz? Hayır illa olay olacak ya resmen aklımızla dalga geçecekler. Normalde 5 asker aşağıya silahlarıyla iner dikkatli bir şekilde sıkıntısız kendilerine saldırmaya çalışan 10-15 madenciyi öldürürler konu kapanır. Ama bizim grup evine girmiş arkadaş topluluğu gibi ağzı açık ayran budalası gibi geziyorlar madenin içinde sıfır dikkat. Hadi öyle olmadı bari de ki sizi de alacağız denizaltına gelin geldiklerinde adamları tararsınız biter gider. Umut kalkıyor hayır sizi almayacağız deyip sıkıyor 2 askerin ölümüne neden oluyor ki bu askerler normalde aşağıya M16 ile indi. Madendeki tek beğendiğim sahne yaymamlık sahnesiydi ki orada bile saçmalamışlar. Adamı kesip biçmişler adam kan kaybına rağmen yaşıyor. Yok artık.
    Altan'ın kötü olmak için motivasyonu ne? Göstermiyorlar, karakterleri derinlemesine incelemiyorlar. Into The Night her karakteri her ayrı bölümde işlemişti. Burada Arman ve Umut hariç karakterler çok kötü yazılmış. Felix ve Rana olmasa hikayede eksilen olmaz. Cem intihar ediyor saçma sapan şekilde. Kokain bulamadım öleyim kafasında. Hele Hatica Teğmen var ki dizinin suyunun çıkarıldığı yer. Kadın maşallah telekulak herkesi dinlemiş herkesin hayat hikayesini biliyor. Oha artık. Denizaltında onlarca askerin arasından kaçıp gidiyor kimse görmüyor Felix bağırıyor birisi var diye. Yonca kalkıyor Arman'a komutan sen ol diyor şaka mısın kızım sen? Tamam hayatını kurtardı ve sen de doğal olarak aşık olmaya başladın da orası senin babanın çiftliği değil askeri denizaltı al komutan ol sana güveniyorlar demek neyin kafası? Dağ fare doğurdu. Beklediğimin çok altında kaldı. Into The Night ile arasında dağlar kadar fark var.




  • Evet biraz mantıksız yerler var ama ben izlerken keyif aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.