Şimdi Ara

Yakamoz S-245 | Kıvanç Tatlıtuğ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • McLaren64 kullanıcısına yanıt

    Hatalı yerler neden hatalı onu Jason George sormak lazım. Sonuç olarak iki dizininde yazar kadrosunda da var. Hiç mi kontrol etmedi.


    Tahminen Yakamoz daha sonra çekildiği ve onun 1. sezonu ile diğerinin 2. sezonunun bitişi birleştirileceği için böyle olmuş olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 24 Nisan 2022; 13:48:9 >
  • Diziyi bu sabah bitirdim. Dizideki bazı detaylar tebessüm ettirdi beni askerlik anılarıma götürdü :)) Sivillere duş almaları için sadece 3 dk vermeleri :D Biz askerdeykende böyle bir prosedür vardı duş almak için 3 dk vardı 3 dk dan sonra banyo çavuşu vanaları kapatırdı :D Gelelim diziye.Bazı yerlerde oyuncular duyguları iyi yaşayamamışlar heycanlanması korkması gereken yerlerde vs çok sakindiler bazı diyaloglar çok yapmacıktı ama ben bütün bu sorunların 2.sezonda düzeleceğine inanıyorum.Bu arada 2.komutan denizaltından füze ateşledi hatırlarsanız sefer sırasında. O füzelerin nereye atıldığını Into the night izleyenler bilir ben söylemiyim. O sebepden norveçde bu iki grup arasında çok büyük çatışmalar çıkacağına inanıyorum Ayaz hariç çünkü Ayaz onlardan değildi Yakamoz mürettabatına katılcağını düşünüyorum Türk olduğu için :)





  • Amerikali gibi yürüyen, amerikali gibi konuşan, onlar gibi sinirlenen, onlar gibi emir veren, onlar gibi deliren, onlar gibi... onlar gibi diye sıralanıp giden durumlarla dolu bir dizi.

    Bu olayı neden ben Turklerin gözünden izlemek yerine amerikali numarası yapan insanların gözünden izliyorum? Hollywood filmi çekmeye çalışan acemi sinemacılarin elinden çıkmış gibi her sahne.

    Dizideki karakterin her birinin bir karşılığı var amerikan felaket film ve dizilerde. Aha bu su, öbürü bu diye örnekler geliyor aklınıza, bir de üstüne rol yaparken amerikan filmindeymis gibi triplere girince oyuncular hah diyorsun. Şahdilar şahbaz oldular...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beğenmedim. Bi orijinal diziye bak bir de buna, ne oyunculuklar ne de atmosfer olmuş.. Boşa vakit kaybı.



    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.

    Atmosfer oyunculuklardan bir nebze daha iyi onun da sebebi gerçek denizaltı kullanılması ama yine de itn'ın yanına yaklaşamaz orada gerçekten felaket bir durumun içerisinde olduğunu hissediyor insan burda ise beyaz yakalı 3-5 kasıntı tip koskoca Tsk bünyesinde hizmet veren bir denizaltı personeline ayar vermeye çalışıyor... Siz kimsiniz yahu, acıdılar gemiye aldılar. yok onca adamın b.kunu temizlemem, komutanı beğenmem, bize de sorsun gideceğimiz yeri, mühimmat odasında yatmam.. Geçin kaptan köşkünde yatın paşam, dümene de siz geçin tabi en önemli olan sizsiniz.. 3-5 zibidi kocaman ordu denizaltısının seyrinden rahatsız. Kıvanç herkesi asmaya kesmeye hazır, maşallah 12 adam zor zapt ediyor reisi   Tarkan filmindeki wang yu gibi ağzından alıp burnunda veriyor öfkeli nefesi. Reis sevdiği kadın için denizaltı komutanına emir veriyor yahu bildiğin racon kesiyor ama komutan kurşunu saplayınca baya rahatladım Her karakterde gereksiz bir özgüven? Hepsi neden kasıntı ve saçma sapan bir özgüvene sahip hakikaten? Bu 5'li çete kimki rotaya, yemeğe, kaptana her şeye ama her şeye bir muhalefet, bir dahil olma çabasında? Hiç üzüleceğiniz kimse yok mu bir an olsun anam, babam, sevdiğim ne haldedir diye soran olmadı :)
    Kadın bile kadına benzemiyor abi. Orijinal dizide kadın kadın gibi görünürken burda bir kasıntı, bir hacker, kırıyor, zıplıyor, kesiyor falan.. Konuşurken bir ablalık, akıl verme, yargı dağıtma vs.. Sevemediğim tiplemelerin hepsi.
    5 tane özgüveni tavan vasat bir denizaltıya sığmadı yani olayın özeti bu. Umarım bu 5 vasat ölür denizaltı rahata kavuşur.
    Bonus: İngilizce konuşan siyahi Alman var birde   



    Edit: imla




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERDIES -- 24 Nisan 2022; 23:56:44 >




  • İlk 3 bölümü yeni izledim.Yerli yapıma göre iyi buldum.

    Bu askerleri şöyle gösteriyorlar böyle gösteriyorlar diye polemikler var herhalde.
    Ben askerde daha sorunlu rütbeliler gördüm.Askerde mobbingin haddi hesabı yoktur.Herkes rütbesinin altındakini ezer.İntihar edeni,psikolojisi bozulanlar vb...şeyler çok sık karşılaşılan olaylar.

    Uzun dönem askerlik yapanlar bilir zaten.Heleki dizideki kıyamet senaryosunda daha beter davranırlar.Tabi o kadarını göstermezler yapımda.

    O polemik çıkaranlar Netflix vs...gibi şeylere bozuk oldukları için bahane olsada saldırsak kafasındalar.Bu globalde çıkan her yerli yapıma mok atıyorlar bu malum birşey zaten.
    Ben tek ortamda geçen ve askeri yapımları sevmediğim için izlemiyeceğim diğer bölümleri...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek bölüm izlemedim ama bu videoya göre çöp yazmak hafif kaçar


    Murat Soneryoutube
    Yakamoz S-245 dizisi Netflix'te son günlerin en çok izlenen yapım olduğu gibi, bir anda kanalda da en çok istek alan dizi oldu. Into the Night ile aynı evrende geçen ama saçma sahne konusunda o dizinin de üstüne çıkmayı başarsa da yerli TV felaketlerinin yanında sonuna kadar desteklenmeli, çünkü yenileri gelmeli... Videoda bahsettiğim TRENDOL YEMEK üzerinden sipariş vermek için de link işte burada: https://www.ty.gl/muratsoner_tymeal_fixed_a1_2704 Bu arada sen neden eleştirdin o zaman derseniz, benimkisi gözden kaçanları gösterip, gelecek olan yenileri için yapıcı eleştiri yapmak, naçizane.
    https://www.youtube.com/watch?v=uArlLuqLp9U
  • 5 para etmez saçma sapan bir dizi kıvanç biraz kurtarmaya çalışmış ama hikaye yine. Zaten bu ülkede diziler resmen para avı oyuncularda zaten oralı değil adam milyonlar kaldırıyor 1 diziden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • In to the night dizisini izlemedim ancak ben şahsen çok beğenmedim diziyi.

  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

    Ben de tek bölüm izlemedim. Ve muhtemelen aşağıda attığım video sebebiyle asla izlemeyi düşünmüyorum. Senin videoyu da izleyelim.  


    Filmografyoutube
    Netflix'in son yerli dizisi Yakamoz S-245 i maalesef izledik. Hemen her bölümde bu kadarda olmaz dediğimiz sayısız olayla karşılaştık. Dolayısıyla Neden kestane videosunu yapmaya karar verdik. Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCCYblpUiRb-au5sPsW4BDkQ/join Metin Yazarı: Ali YAŞAR Seslendirmen: Burçin DİRENCİ Kurgu: Mert Esen Beni buradan takip edebilirsiniz. https://www.instagram.com/filmograf https://www.twitch.tv/filmografmedia https://twitter.com/Filmografmedia https://discord.gg/Tv7zetKEg7
    https://www.youtube.com/watch?v=XsYvfHo3teA
  • çok çok iyi bir survival dizisi olabilecekken. kötüleştirilmiş ancak yine de izlenir bir dizi. Bir defa deliren, tecavüze yeltenen, yağma yapan asker işi hani ısrarla böyle yapılması saçma. Bir tane yağmacı koy eyvallah. Senaryo ilerlesin diye çok basit saçma şeyler var. Sonuçta kurmaca evren. Karakterler yani Kıvanç hiç edilmiş bence. Saçma sapan salak bir karakter konumunda başrol olmasına rağmen. Hiçbir bağ kurulmuyor bu karakterle. Zenci alman falan onları komple geçtim zaten. Sapır sapır saçma.


    Umut komutan iyi. 1.kaptanın kızı iyi. Sayko başçavuş iyi kalanı at çöpe. Dizinin yüzde70 i hikaye ilerlesin diye saçmalıklardan oluşuyor. Umarım iki dizinin birleşiminden güzel bir şey çıkar. İn to the night ayaz ve umut komutan birleşirlerse güzel bir şey çıkabilir. Umut komutan cidden çok iyi yazılmış. Onu destekleycek karakterler ve olay örgüsü yapılırsa güzel bir ürün ortaya çıkar


    Maden sahnesi yine iyiydi bence. Hatta dizide beni en çok etkiyene sahne. Yine umut komutan efsaneydi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 29 Nisan 2022; 2:52:53 >




  • 1 Kaptanın kızı Yonca (Ece Çeşmioğlu) çok iyi oyuncudur zaten. Kendisini Dogville tiyatro oyununda izleme ve tanışıp konuşma fırsatım olmuştu. Çok güler yüzlü ve sıcak kanlı bir insan. Göründüğünden daha genç ve daha güzel.


    Umarım ilerleyen yıllarda daha iyi işlerde görürüz çünkü pek çok popiler isimden daha yetenekli ve daha iyi.


    Bu arada Umut karakterini canlandıran oyuncuyu çok eleştirenler olmuş konuşma şekli sebebiyle ve başka oyuncu yok muydu balkan kökenli birini oynatmışsınız diyenler var. (Sesinden dolayı eleştiri) Oysa dizinin tamamını ya izlememişler yada dikkatli izlememişler çünkü Armam ile konuştuğu bir sahnede Bosna Ersek de yaşanan soykırımdan kurtulan biri olduğunu söylüyor Umut. Yani umut karakteri direk balkan göçmeni zaten. O sebeple o yapılan eleştiriler direk çöp




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 29 Nisan 2022; 14:4:0 >
  • Sonunda bitirebildim, into the night in 2.sezonu ne kadar berbatsa bu ben daha kötüsünü yaparım demek için çekilmiş sanki.

    Karakterler çok boş, yerli yersiz atarlar yapmalar. Bir bölüm nefret ettiği adama öbür bölüm hayran olmalar. Tek tek isimleri verip gömmeye gerek yok.

    Yapımda nefret ettiğin karakterler olur, bir de bag kurduğun. Bu iki dizi de hangi birine sövsem bilemedim. Bir Ayaz iki Umut, gerisi sığır sürüsü...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SouL InvictuS kullanıcısına yanıt
    Beklentiyi yüksek tutmuşsun, Lütfen fabrika ayarlarına geri dönün.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bir haftada zar zor bitirdim. diyaloglar sıkıntılı demiştim ama ilerledikçe daha da çekilmez hale geldi diyalogla beraber oyuncuların tepkileri vs. çok göze batmaya başladı. devam etmem gelecek sezonda. hakan ve atiyeden sonra ilk sezonda bıraktığım bir dizi daha.

  • Sırf Türk dizisi olduğu için ekstra kötüleyenler olacaktır arkadaşlar. Aldırış etmeyin. İkinci kez baştan sona tam izledim detaylara dikkat ederek. İKinci kez izlediğim halde sıkılmadım.


    Yapacağım eleştiriler yine dizinin başrolünün iyi yazılmamış olması. Alelade bir karakter gibi davranılmış. Keşke o zaman kıvanç oynatmasaydınız böyle yetenekli bir oyuncunun altında rol ezilmiş adeta. İki diziyi birbirine bağlayan ince detaylar çok hoş. Yan karakterlerin içlerini çok boş olması bilmiyorum hemen 7. bölümde diğer diziye bağlayalım diye sanırım. Onun dışında denizaltı ekibinin dediğim gibi Ertan Saban-Ece Çeşmioğlu ve Ersin Arici performansları ile taşınıyor. Kıvanç sönük kalmış onların yanında o kadar diyorum.

  • Bence o kadar kötü bir dizi değil. En azından Hakan ve Atiye'den daha iyi. Saçmalık ararsanız tabiki de var ama izleyecek başka bir şeyiniz yoksa gayet de izlenir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mechatengu -- 3 Mayıs 2022; 6:6:53 >
  • Şu diziyi eleştiren bir gazeteci gecen ikinci sayfa programına çıkmış konuşmasını dinledim. Kadınlar adama Ece Çeşmioğlu'nu nasıl buldunuz diye soruyorlar. Bu nasıl izlemiş bilmiyorum ama Ece Çeşmioğlu ile Ecem Uzun'u birbirine karıştırdı. Kız sürekli öleceğiz diyerek gezdi durdu o sebeple bir yorum yapamayacağım. İkinci sezon olursa ve orada rol değişirse o zaman yorumlarım dedi. O dediği şekilde gezip duran Ecem Uzundu.

  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Dizi Türk dizisi olduğu için ne olursa olsun fazladan eleştirilecekti. BİZİM insanımız sever kendi işlerini aşağılamayı. Başarılı kişileri karalamayı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.