|
yağmurlu hava da yol yıkamak :D

-
-
Yağmurlu havada chp li belediyelere su vermeyen hükümetin belediye kanadının israf görüntüleri
-
Milliyetçiyiz diyip mülteci savunmalarından daha az garip olan durum.
-
Kamerayı çekenin bu kadar bağırmasına ayar oldum
Her yerde böyle bağırıyorsa..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 10 Ocak 2021; 20:34:20 > -
akp belediyeciliği bu işte.
-
Daha garip az şey duymuşumdur bu nasılbir saçmalık? -
Hocam pazar yeri olabilir. Pazardan sonra sokak yıkanır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o hortumla tıkalı kanalları açıyorlar diye biliyorum.
-
adamlar milyar dolar milyar dolar götürüyor ben artık bi tanker suyu takmıyorum :)
-
boss arabadan iniyor ve video bitiyor :D
-
askerde yağmur yağarken araçları yıkardık işin ilginç yanı yerler çamurken
Pazar yeridir ya da temizleyin diye şikayet gelmiştir.
Normal bir durum. Akp belediyesi ile falanda alakası yok saçma sapan bir eleştiri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 10 Ocak 2021; 22:20:16 >
Bence de farkli bir sebebi olabilir. Videoyu ceken algi yaratmak istemis ama hic sanmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Buna hadi bi kulp bulduk tıkalı yer açıyor dedik geçtik, ben birebir şahit oldum. Deli gibi yağmur yağıyor ama refüjdeki çimleri tanker ile suluyorlardı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: e_capkano hortumla tıkalı kanalları açıyorlar diye biliyorum.
Doğru.
-
fatihte yaşıyorum ilk kez bir belediye başkanına içim ısınmıştı da bu saçmalık ne yahu.
-
Ordaki gariban adamın hiç suçu yok ne dediler ise onu yapıyor buna lafım yok ama su kıtlığını chp'nin belediyeleri kazanmasına yormak nedir aga ? hangi mantık ile Allaha şirk koşuyorsun kainatı yaratan Allah senin kıçı kırık siyasetine mi bakar ?
-
Bir de yağmur giderine atılan kum çuvalları vardı.
Unutmadık.
-
Dezenfekte amaçlı yol yıkaması yapıyorlar. Virüs havadan ağır olduğu için yere düşüyor. Yerde hava şartlarına bağlı uzun süre kalabilir.
En Beğenilen Yanıtlar

Yağmurlu havada chp li belediyelere su vermeyen hükümetin belediye kanadının israf görüntüleri |
Milliyetçiyiz diyip mülteci savunmalarından daha az garip olan durum. |
Pazar yeridir ya da temizleyin diye şikayet gelmiştir.
Normal bir durum. Akp belediyesi ile falanda alakası yok saçma sapan bir eleştiri. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X