Bildirim
yağmura E-5 de dayanamadı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bu gün en az 5 tane kaza görmüşümdür. -
dün geceden belliydi böyle olacağı. pendik köprüsüne kadar su birikintileri vardı. -
Sabahtan Cevizli devlet hastanesıne gıdıp geldım e-5 ten hastaneye baglantı ıcın yapılan alt gecıtte yarım teker boyu su vardı. Ogleden sonra o gecıtı kapatmıslar duydugum kadarıyla. -
Basınexpres yolunda çalışan bazı tanıdıklarım, yarın işe gitmeyecek..
Nasıl?
Artık yorum yapmak bile gelmiyor içimden şu konu hakkında.. -
quote:
Orijinalden alıntı: uazro
Nasıl?
Artık yorum yapmak bile gelmiyor içimden şu konu hakkında..
Giden olursa cankurtaran botu imdat fişeği filanda alsın yanına. -
e5 de gölet olmaya ne meraklıymış mübarek.çok yağmur görmedim ben o kadar -
quote:
Nasıl?
yarın pazar zaten
-
çalıştığım yer tuzla tersane sapağına yakın orada yanımızdan akan dere yavaş yavaş taşma belirtileri gösterince biz de erken paydos ettik.ancak kartal'daki evime 2 saatte gittim normalde 30 dakikalık yol toplu taşıma ile. ancak sadece tren seferleri vardı pendik kartal arası. açıkçası uzun yıllardır böyle yağış ben görmedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: individual
quote:
Nasıl?
yarın pazar zaten
Yok hocam ben çalışacaklar için söylüyorum
Gazete ve televizyonlar özellikle..
-
Yağmur yağıyor trafik felce dönüşüyor kazalarda cabası tabi sonra trafikte çıldırıyoruz -
Bir de "şehirde arazi aracına ne gerek var görgüsüzlük zart zurt" derler. Dakar vb. İstanbul'un zor arazi koşulları yanında çok hafif kalır. İstanbulda yağmur altında ulaşım için şnorkel şart, o da sedana hatchbacke vb. ters kaçar... -
arazi aracından öte, suyun nereden nereye akabileceğini kestirecek, su akışını taşıyacak kanal sistemlerini düzgün çizebilecek
şehir planlamacıları gerekiyor istanbul'a. Sözde deniz kenarında bir şehir ancak sahil yolunda bile su birikintisi oluyor.
nasıl bir durumdur anlamak zor... -
yağmuru bahane etmesin kimse. kaç senedir televizyon var, iki yüz yıldır gazete var. istanbulda kaç tane büyük selden haberiniz oldu?
2009 yılında istanbul ve sel. önümüzdeki yıl kültür başkentiyiz.
geçen sene son şeklini alan veliefendi yolunun merterdeki başlangıcı her yağmurda havuz halini alıyor. çünkü kanal yok, gider yok. varsa da kedinin şeyi kadar, kimse göremiyor, görüp de miyavlayamıyor. bugün o yolda bakırköydeki shell'in oraya gidene kadar canım çıktı, direksiyonu tutmak isterken yemin ederim zorlandım. aquaplaning denen bir olay vardır belki bilenler vardır. işte bu son 4-5 yılda yapılan yolların hiç birinde adam gibi sirkülasyon olmadığı için aquaplaning zirveye ulaşmış durumda. lastikle asfaltın arasına su giriyor ve araç bir kafadan bir kıçtan yolda gezinmeye başlıyor. bu, veliefendi yolunda da, metrobüs yolunda da, hasanpaşada köprüye çıkan yolda da, orda da burda da her yerde var. sayın belediye başkanımız da suyun gitmeyi yerlerde genişletme yapacağız diyor. kolay gelsin ne diyelim.
Bu da aquaplaning evreleri.
-
avrupa yakasında sel olduğu zamankinden daha fazla yağdı anadolu yakasında özellikle. hatta araçların normalde geçtiği caddeden itfaiye botunun geçtiğini gördüm ilk kez maltepedequote:
Orijinalden alıntı: My_CaRizMa
e5 de gölet olmaya ne meraklıymış mübarek.çok yağmur görmedim ben o kadar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X