Bildirim
Hyundai i20 style 1.2mpi nasıl?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
1.2 icon clio derim.
En iyi motor onda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.2 Turbo ise kesinlikle Clio. Gaza basınca nispeten daha iyi gitsin derseniz 0.9 Clio da olabilir. Performans çok önemli değil derseniz i20 derim. Toplam olarak i20, Cliodan daha iyi bir araç bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crssover -- 12 Temmuz 2020; 7:42:50 >
Merhabalar hocam öncelikle 2017 i20 style pan sahibi biri olarak i20 den çok memnunum. 0.9 clio yu denemiştim ve beğenmemiştim turbo devrede olmadığı zaman çok hantal bir araç. Bunun 1.2 75 hp olani da çok hantal bir arac 105 nm tork sahip. Bu aracı arkadaşım aldı arada birlikte bir yerlere giderken degistiriyoruz araçları ikimizinde fikri clio nun ağır kaldığı yönünde. Rio nun yeni 2017 den sonraki kasasi olsa onu da degerlendirin derdim o kasa güzel ama eski kasasını beğenmiyorum ve rio larin piyasasi i20 gibi hızlı değil ve daha az prim yapar haliyle. İ20 ile ilgili soracağınız bir sorunuz varsa cevaplayabilirim.
cam tavan alacaksanız kesin i20 turbo haric clio düşünmeyin 1.2 i20 1.2 clioda iyidir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam i20ye karar kıldım sanırım suan. Clio kullandim gecen oturma pozisyonu felan begenmedim önceki aracim peugeot 208 2013 model dolu paket cok güzeldi valla pisman oldum sattigima. I20 daha konforlu geldi clioya göre binince
Valla bu piyasada araç satmak çok kötü çünkü yerine koymak cok zor. İ20 güzel araç diğerlerine göre. Uçar kaçar demiyorum ama digerlerine göre daha atik ve daha konforlu. Bakın degerlendirin. Eğer alırsanız , aldıktan sonra da soracağınız birsey olursa sorabilirsiniz yardimci olurum elimden geldiği kadarıyla.quote:
Orijinalden alıntı: deboern94
Hocam i20ye karar kıldım sanırım suan. Clio kullandim gecen oturma pozisyonu felan begenmedim önceki aracim peugeot 208 2013 model dolu paket cok güzeldi valla pisman oldum sattigima. I20 daha konforlu geldi clioya göre binince
İ20 LPG takılacaksa mantıklı bir motor. Gayet az yakar. Ama turbo olmadığı için performans düşük olur. Kısaca LPG takmayı düşünüyor iseniz İ20 az perofrmans i göze alarak. Yoksa turbo motorlara yönelin.
2012 model, 0.9 tce motoru olan touch Clio’ya sahibim. Konuda bahsettiğiniz her aracın birbirinden üstün yönleri var. Ben ise Clio özelinde yazacağım.
Aracımı 2019 Ekim ayında aldım. Başta kesinlikle Clio düşünmüyordum. Ya 1.5fiesta olacaktı ya da 1.6dizel Polo. İ20 ve Rio yu hiç düşünmedim clio gibi. Piyasa araştırması yaparken bütçeme göre fiestanın bagajı değişik polonun da 120bin km civarında 1 kapı değişik veya 3-4 parça lokal boyalıları denk geliyordu. Temiz araba ve yetkili servis geçmişi olmasına dikkat etmem sebebiyle 0.9 cliolara bakarken şu anki aracıma denk geldim. İlk sahibinden be tamamen yetkili servis bakımlıydı. Daha önce 1.2 75 bg olanını kullanmıştım ve icon donanım olsa dahi yine de alınacak motor seçeneği değil.
Aracımın beğendiğim yönleri şunlar. Benzinli bir araca göre gerçekten az yakıyor. İstanbul içi Esenyurt Florya arası 34 km git gel ve dur kalk trafikte klima kapalı 7lt yakıyor. Ortalama hızım 21. Klimayı açarsam 7.5lt. Yine İstanbul içi trafiğe takılmadığım vakitlerde 6.5 litreye iniyor. Çatalca Tekirdağ gezileri gibi. Ben LPG taktırmadım ama taktıran da az değil. Stepnesi bagajın altında kalıyor ve sadece silindir tüp bagajın içine takılıyor. Stepneyi çıkart simit tüp tak olayı bunda yok. Taktıran da İstanbul içi 25kuruşa geziyorum diyor. İzmire 4 kişi full bagaj ile 4,7lt ortalamayla gittim. Fabrika verisi 4.3lt. Eco modu açınca 90dan 75bg güce iniyor turbo basıncını azaltıyor.
Küçük hacim büyük turbo olması sebebiyle 2.500 devirden sonra turbo açılıyor ve araç sportif bir sürüşe tahrik ediyor. 3 silindirin en güzel sesi bu araçta diyebilirim. 6 bin devire kadar çevirebiliyor maksimum gücü 5500de veriyor. Gaz pedali 2 kademe +5NM güç veriyor uygun devirde. Tapa gaz kaç litre yaktığını denemedim. İ20 alırsanız bu zevkten mahrum kalırsınız.
Benim aracım touch paket ancak icon kadar dolu olanı var olmayanı var. Almışken icon alman daha iyi olur. Yan hava yastığı, deri direksiyon, yağmur ve far sensörü, dijital klima, katlanır ayna gibi temel özellikler var iconda. Ekran İçin bile i20den vazgeçip clio alınabilir. Cam tavanlı i20 hariç tabi ki ama Clio nun da cam tavanlısı çıkabiliyor çok nadir.
Yol tutuşu bana göre fiesta dan sonraki en iyi b sınıfı araç. Şu piyasada tam fiyat performans aracıdır 0.9 cliolar.
Eksi yönleri 80 den sonra rüzgar sesi ki bunu çözüyorlar, cam çıtalarından geliyor. Bir diğeri benzin göstergesinin kalibre edilmesi gerekiyor eğer ki kart takılı iken yakıt alırsan. Kimi de akü başını söküp takıyor düzeliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam baktigim i20 yalan oldu trameri yazilandan yüksek çıktı , renault clio alcam icon 0.9 tce yazıyor turbolu olan motor heralde bu ? Pek anlamam ama benim icin torku iyi olsun yokus yukari cikabileyim son hız cok onemli degil 150 yeterli
Ic genisligi onemliyse clioyu geç derim.i20 ve rio ayni motora sahip.rio daha donanimli ve daha ozenli bir arac.mesela i20de arka tavan lambasi ve makyaj aynalarinda ışıklandırma yok iken rio da mevcut.i20 sadece tip olarak biraz daha alımlı ve 2. El piyasasi daha hızlı.donanım deyip gecme rioda yagmur sensoru far sensoru dijital klima vb gibi artılar var.ayrıca ayni model rio ile i20 arasinda fiyat olarak rio lehine fark var.turbo benzinli olsun diyosan 1.2 tsi ibiza style cok mantıklı bi secenek.hem guclu hem daha ekonomik hem donanımlı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 12 Temmuz 2020; 13:0:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- goodyear eagle sport 2 yorum
- en iyi otomatik şanzıman yağı hangisi
- toyota corolla cross flame x-pack ile passion arasındaki fark
- shell kimin
- yeni tucson 1.6 crdi elite plus 4x4 dct (dizel) yorumlar
- togg ötv ne kadar
- jeep avenger elektrikli fiyat
- bmw elektrikli motor
- araba markaları
- bmw jeep 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X