Bildirim
YAĞMUR KAYDIRICI İŞE YARAR MI?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
AZ YAĞAN YAĞMURDA İŞE YARIYOR AMA AŞIRI YAĞAN YAĞMURDA ÇOK FAZLA BİRŞEY BEKLEMEMEK LAZIM.AMA HİÇ SİLECEK ÇALIŞTIRMAMAK ANLAMINADA GELMİYOR. _____________________________ -
kullanan bir arkadaşın arabasına binmiştim,yağmurda silecek çalıştırmadan gitmiştik,işe yarıyordu ama etkisi ne kadar sürüyor bilmiyorum... _____________________________ -
Fazlasıyla işe yarıyor tavsiye ederim... Görüşün bozulmadığı gibi sileceklere her koşulda düşen yükü azaltıyor
_____________________________ Sokak hayvanlarından bir kap su ve bir kap yemeği esirgemeyin -
ben de kullanıyorum ve yararını gördüm...özellikle yüksek hızlarda silecek çalıştırmadan gidilebiliyor. düşük hızlarda da sileceklerin daha rahat çalışmasını ve yıpranmamasını sağlıyor
_____________________________ -
bende kullanıyorum, hatta ne yaptım. Bellirli süre sonra özelliğini kaybeder ya bunlar işte özelliğini kaybemesin diye cam silecek suyuna da bundan koydum. her zaman yamur kaydırıcılı mis gibi bi camım oluyor.
silecekelr daha rahat çalışıyor. bi sağnak yağmurda camlar tertemiz oluyor tozlar falan akıyo camdan.
Fakat yavaş hızlarda yağmur kaydırmıyo yani sileceksiz gitmek olmuyor 100km ve üzerinde gidiyorsan ozaman süper işe yarıyor.
Bayramda konya ya gidiyordum. yağmur başladı sileceleri hiç açmadım cam ıslandıktan sonra bi baktım damlacıklar yukarı doğru gidiyo görüntü bozulmuyo düşünün sileceklerniz bozuldu bence işe yarayan bi ürün.
kendimi pazarlamacı gibi hissetim yaw bi üzrün bukadar övülür mü
yazılımcı hangi marka kullanıyorsunuz acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezir -- 21 Kasım 2006; 13:23:30 >_____________________________ JUPİTER ve yörüngesindeki tüm UYDULARI ve doğal kaynakları ,madenleri Türkiye&#39;nindir .
DH
Eski Üyelerin Mekanı...
2005 Üyesi. -
Arkadaslar yağmur kaydırıcıdan bende aldım. Yanlışmı uyguladım bilmiyorum.
Cama sıkıp kuruladım. ama bir faydası olmadı. onu yaptıktan sonra camda kalmasını sağlamak için silecekleri çalıştırmıyormuyuz?_____________________________ Hepimize kazasız günler..... -
quote:
Orjinalden alıntı: vezir
yazılımcı hangi marka kullanıyorsunuz acaba
şu anda kullandığımı migrosta almıştım ucuz DR.Clean diye bi marka varya o işte.
ama bide carpex mi ne var 6 milyon o belki daha kalitelidir onu da deniyeceğim.
Bi de buğu tutmayı önleyen spreyler varmış arkadaşlar. Onları nasıl kullanıyoruz? İçe mi dışa mı sıkıyoruz? _____________________________ -
onu da içerden camlara sıkıp kuru pamuklu bezle cama iyice yayıyorsunuz. ayrıca ıslak bezle silmeye gerek yok. bende sonax var buğu giderici gayet memnunum. hatta yazın tatilde şnorkellerimde de kullanmayı düşünüyorum buğulanmasın diye
_____________________________ -
aman buğu önleyiciği kaliteli bi marka alın ben bitane aldım Dr.clean buğu falan engellemiyo bide leke bırakıyo camlarım yağlı yağlı kaldı nasıl temizlicem diye düşünüyorum.
tavsiye markalar carpex, sonax sonax tahminimce daha pahalıdır
bi oto şampuanı 17 milyondu
ordan biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: the_rion80
onu da içerden camlara sıkıp kuru pamuklu bezle cama iyice yayıyorsunuz. ayrıca ıslak bezle silmeye gerek yok. bende sonax var buğu giderici gayet memnunum. hatta yazın tatilde şnorkellerimde de kullanmayı düşünüyorum buğulanmasın diye
Havalandırmaya gerek kalmıyo yani. Buğu tutmadığına göre buğu çözmeye de gerek olmuyo._____________________________ -
buğu çözme kimyasalı camın iç tarafına sıkılır.Ancak sıkmadan önce alkollü veya camsil ile bezle camlarınızı iyice temizleyin , ondan sonra buğu çözücüyü sıkacaksınız.Bunu da soğuk havalarda veya yağışlı havlarda yola çıkmadan önce uygulamanız gerekiyor.Yoksa uçup gidiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: ecar limon
Bi de buğu tutmayı önleyen spreyler varmış arkadaşlar. Onları nasıl kullanıyoruz? İçe mi dışa mı sıkıyoruz?
_____________________________ JUPİTER ve yörüngesindeki tüm UYDULARI ve doğal kaynakları ,madenleri Türkiye&#39;nindir .
DH
Eski Üyelerin Mekanı...
2005 Üyesi. -
quote:
Orjinalden alıntı: ecar limon
quote:
Orjinalden alıntı: the_rion80
Havalandırmaya gerek kalmıyo yani. Buğu tutmadığına göre buğu çözmeye de gerek olmuyo.
yok hiç buğu tutmuyor. hatta son yıkamadan sonra üşendim arka camlara sürmedim. ön camlar pırıl pırılken arka camlardan dışarısı görünmüyordu(araçta 4 kişiydik). sonax ta o kadar pahalı değil. kocaman spreyli tüp bauhaus'ta 10 liraydı. bilmiyorum diğerleri na kadardır._____________________________
-
her zaman camım donmuş oluyor sabah..ya kazımak gerekiyor yada 5 dakika çalıştırıp cama verip sıcak havayı çözdürüyorum.. bu esnada su kaydırıcı özelliğini kaybetmezmi don,çöz,don,çöz..? -
quote:
Orjinalden alıntı: the engine
her zaman camım donmuş oluyor sabah..ya kazımak gerekiyor yada 5 dakika çalıştırıp cama verip sıcak havayı çözdürüyorum.. bu esnada su kaydırıcı özelliğini kaybetmezmi don,çöz,don,çöz..?
sei ileacın ne biliyorumusn. Cam buz çözücü
DR clean nin bi ürünü var cam buz çöüzcü sprey. Ben akşam derse gitiğim için kışın akşam dona çekiyor haliyle camın üstüne sıkıyorum bu spreyi anında buzu eritmeye başlıyor 
gerçi -38 derece o sıvıda sıktığın yerde daonuyor ama
-10 dereceye kadar çok iyi bi çözücü özellik sağlıyor
Konuyla ilgisi yok ama bende bi zamanlar buhu önleyici almıştım, bi işe yaramamıştı, umarım bu üründe öyle değildir... _____________________________ -
Ben 4 sene önce kullandım,başta iyi fakat daha sonra etkisi geçince cam parça parça oluyor ve gece araba kullanmak kabus oluyor... _____________________________ Good drivers just drive !... -
markasını hatırlamadığım buğu önleyici almıştım ama baya baya buğu utuyordu camlar.
fakar su kaydırıcı gerçekten faydalı.dururken veya düşük hızda pek işe yaramıyor ancak hız arttımı baya işe yarıyor._____________________________ teknoloji olmada asla...
Benzer içerikler
- araç on cam değişimi sonrası dikkat edilmesi gerekenler
- taigo kronik sorunları
- spotify ücretli mi
- oto branda
- honda civic 1.6 i-vtec yakıt tüketimi lpg
- bmw ix3
- elektrikli araba batarya fiyatları
- togg teknik özellikleri
- kia ev5
- fiat pulse
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı