Şimdi Ara

YAĞMUR KAYDIRICI İŞE YARAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
14.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Arabanın ön camına sıkılan ve yağmurlu havalarda yağmur tutmayacağı söylenen maddeden kullanan ve yararını gören var mı? Eğer varsa hangi marka acaba.

• kullanan bir arkadaşın arabasına binmiştim,yağmurda silecek çalıştırmadan gitmiştik,işe yarıyordu ama etkisi ne kadar sürüyor bilmiyorum...
  • ben de kullanıyorum ve yararını gördüm...özellikle yüksek hızlarda silecek çalıştırmadan gidilebiliyor. düşük hızlarda da sileceklerin daha rahat çalışmasını ve yıpranmamasını sağlıyor
  • bende kullanıyorum, hatta ne yaptım. Bellirli süre sonra özelliğini kaybeder ya bunlar işte özelliğini kaybemesin diye cam silecek suyuna da bundan koydum. her zaman yamur kaydırıcılı mis gibi bi camım oluyor.

silecekelr daha rahat çalışıyor. bi sağnak yağmurda camlar tertemiz oluyor tozlar falan akıyo camdan.

Fakat yavaş hızlarda yağmur kaydırmıyo yani sileceksiz gitmek olmuyor 100km ve üzerinde gidiyorsan ozaman süper işe yarıyor.

Bayramda konya ya gidiyordum. yağmur başladı sileceleri hiç açmadım cam ıslandıktan sonra bi baktım damlacıklar yukarı doğru gidiyo görüntü bozulmuyo düşünün sileceklerniz bozuldu bence işe yarayan bi ürün.

kendimi pazarlamacı gibi hissetim yaw bi üzrün bukadar övülür mü

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• yazılımcı hangi marka kullanıyorsunuz acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezir -- 21 Kasım 2006; 13:23:30 >
    JUPİTER ve yörüngesindeki tüm UYDULARI ve doğal kaynakları ,madenleri Türkiye&amp;#39;nindir .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spor yay ne işe yarıyor?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar yağmur kaydırıcıdan bende aldım. Yanlışmı uyguladım bilmiyorum.
    Cama sıkıp kuruladım. ama bir faydası olmadı. onu yaptıktan sonra camda kalmasını sağlamak için silecekleri çalıştırmıyormuyuz?

Orjinalden alıntı: vezir

yazılımcı hangi marka kullanıyorsunuz acaba

şu anda kullandığımı migrosta almıştım ucuz DR.Clean diye bi marka varya o işte.

ama bide carpex mi ne var 6 milyon o belki daha kalitelidir onu da deniyeceğim.

Ne mutlu Türküm Diyene

• Bi de buğu tutmayı önleyen spreyler varmış arkadaşlar. Onları nasıl kullanıyoruz? İçe mi dışa mı sıkıyoruz?
  • onu da içerden camlara sıkıp kuru pamuklu bezle cama iyice yayıyorsunuz. ayrıca ıslak bezle silmeye gerek yok. bende sonax var buğu giderici gayet memnunum. hatta yazın tatilde şnorkellerimde de kullanmayı düşünüyorum buğulanmasın diye

tavsiye markalar carpex, sonax sonax tahminimce daha pahalıdır bi oto şampuanı 17 milyondu ordan biliyorum

Ne mutlu Türküm Diyene

• quote:

Orjinalden alıntı: the_rion80

onu da içerden camlara sıkıp kuru pamuklu bezle cama iyice yayıyorsunuz. ayrıca ıslak bezle silmeye gerek yok. bende sonax var buğu giderici gayet memnunum. hatta yazın tatilde şnorkellerimde de kullanmayı düşünüyorum buğulanmasın diye

Havalandırmaya gerek kalmıyo yani. Buğu tutmadığına göre buğu çözmeye de gerek olmuyo.
  • buğu çözme kimyasalı camın iç tarafına sıkılır.Ancak sıkmadan önce alkollü veya camsil ile bezle camlarınızı iyice temizleyin , ondan sonra buğu çözücüyü sıkacaksınız.Bunu da soğuk havalarda veya yağışlı havlarda yola çıkmadan önce uygulamanız gerekiyor.Yoksa uçup gidiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: ecar limon

Bi de buğu tutmayı önleyen spreyler varmış arkadaşlar. Onları nasıl kullanıyoruz? İçe mi dışa mı sıkıyoruz?
    JUPİTER ve yörüngesindeki tüm UYDULARI ve doğal kaynakları ,madenleri Türkiye&amp;#39;nindir .

• quote:

Orjinalden alıntı: ecar limon

quote:

Orjinalden alıntı: the_rion80

onu da içerden camlara sıkıp kuru pamuklu bezle cama iyice yayıyorsunuz. ayrıca ıslak bezle silmeye gerek yok. bende sonax var buğu giderici gayet memnunum. hatta yazın tatilde şnorkellerimde de kullanmayı düşünüyorum buğulanmasın diye

Havalandırmaya gerek kalmıyo yani. Buğu tutmadığına göre buğu çözmeye de gerek olmuyo.

yok hiç buğu tutmuyor. hatta son yıkamadan sonra üşendim arka camlara sürmedim. ön camlar pırıl pırılken arka camlardan dışarısı görünmüyordu(araçta 4 kişiydik). sonax ta o kadar pahalı değil. kocaman spreyli tüp bauhaus'ta 10 liraydı. bilmiyorum diğerleri na kadardır.

• her zaman camım donmuş oluyor sabah..ya kazımak gerekiyor yada 5 dakika çalıştırıp cama verip sıcak havayı çözdürüyorum.. bu esnada su kaydırıcı özelliğini kaybetmezmi don,çöz,don,çöz..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: the engine

her zaman camım donmuş oluyor sabah..ya kazımak gerekiyor yada 5 dakika çalıştırıp cama verip sıcak havayı çözdürüyorum.. bu esnada su kaydırıcı özelliğini kaybetmezmi don,çöz,don,çöz..?

sei ileacın ne biliyorumusn. Cam buz çözücü DR clean nin bi ürünü var cam buz çöüzcü sprey. Ben akşam derse gitiğim için kışın akşam dona çekiyor haliyle camın üstüne sıkıyorum bu spreyi anında buzu eritmeye başlıyor

gerçi -38 derece o sıvıda sıktığın yerde daonuyor ama -10 dereceye kadar çok iyi bi çözücü özellik sağlıyor

Ne mutlu Türküm Diyene

• Konuyla ilgisi yok ama bende bi zamanlar buhu önleyici almıştım, bi işe yaramamıştı, umarım bu üründe öyle değildir...
  • markasını hatırlamadığım buğu önleyici almıştım ama baya baya buğu utuyordu camlar.
    fakar su kaydırıcı gerçekten faydalı.dururken veya düşük hızda pek işe yaramıyor ancak hız arttımı baya işe yarıyor.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.