|
Soru belli aslında , şu A101 ya da başka yerde satılan oto koltuk soğutmalardan alıp da memnun olan var mı? Ben aşırı derecede terleyen biriyim, kiloyla, yaşla bir alakası yok, özellikle arabada bir ter basar arkadaşlarım bile inanamaz. 15 dakika bir yere gitsek ben Samuel Johnson gibi atletimden ter sıkarım onlar çok rahattık der. Araçta klima da var çalışıyor ama klimalık değil (geçen de rüzgarlık ile ilgili açtığım başlıkta da söylemiştim) araç 35 derecede yanıyor, camları bir açıp hava aldırıyorum sonra klima açıyorum 2-3 ayarlıyorum ama kısa mesafede beni ter basmış oluyor zaten. Özellikle önce sırtıma damla damla ter akıyor sonra alnımdan çeşme açılıyor ve bana yıllardır süregelen bu durumun değişmemesinden dolayı psikolojik bir çöküntü hissi geliyor. Geçen yıl belki atlettendir dedim marka atlet aldım, gerçekten fark etti, geç terliyor, çabuk emiyor, çabuk kuruyor ama bu benim terlediğim gerçeğini değiştirmiyor. Yıllardır bir yere giderken yanıma 2 yedek atlet alıp arabada değişiyorum, gerçekten yaşım 37 ve ben bunaldım. Bu durum için ayrı öneriniz varsa onu da duymak isterim. Bir roll-on var kullanan memnunmuş ama biraz pahalı ve sürekli kullanmak gerekiyor galiba, gerçi bazıları 1-2 yıl aralıksız kullanınca artık eskisi kadar terlemiyorum diyor. Uzattım ama bu koltuk soğutma nasıl olur , birisi 101den almış çok iyi falan dedi ama ses yapıyor biraz ve uzun süre kullanışlı olur mu? |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt