Şimdi Ara

YAĞLI RADYATÖR TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
54.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar malum kış geldi kendime bi ısıtıcı almam gerekiyor daha önce ufo kullandım pek memnun kalmadım baktığı yönün ısıması kapayınca hemen odanın soğuması gibi sebeplerden. Forumu biraz araştırdım herkez yağlı radyatör önermiş evim stüdyo tipi bir odası ve bir mutfağı var duvarlar ytong camları pimapen üst katım alt katım dolu yan tarafımdada daire var sadece mutfağın olduğu taraf dış cepheye bakıyor binanın yalıtımı çok iyi 5-6 aylık bina oturduğum odanın metrekaresi aşağı yukarı 12-15m2 arası günde 6-7 saat yakacağım bi ısıtıcı arıyorum bu arada edirnede yaşıyorum edirnenin soğuğunu bilenler bilir -17leri görüyor aklıma takılan modeller

Delonghi KH 771225 C.W 12 Dilim Yağlı Radyatör

Delonghi TRD-1025 Dragon 10 Dilim Yağlı Radyatör

Fakir RH-12 Halojen 3000 Watt 12 Dilim Yağlı Radyatör

bunların hangisini seçmeliyim?

• Kimse tavsiyede bulunmayacak mi bu ucunden hangisini almaliyim dragon 3 te 10 dilim var digerinde 12 dilim bu kafami karistiriyor birde fakirin 12 dilimlisi var hangisi benim isimi gorur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koomagene

Kimse tavsiyede bulunmayacak mi bu ucunden hangisini almaliyim dragon 3 te 10 dilim var digerinde 12 dilim bu kafami karistiriyor birde fakirin 12 dilimlisi var hangisi benim isimi gorur?

12 dilim olan daha çok ısıyı yüzeyden atar yani 12 dilim olan totalde size çok ısı verir. Ancak bu bahsettiğim olay kesinlikle verimle ilgili değil. Verim zaten tüm elektrikli ısıtıcılarda %100' dür. Mesela 800 Watt termostat 6. kademede 10 dilim olan 40 dk çalışır, ısınır kapanır. 12 Dilim olan 50 dk' da ısınır kapanır. Başka farkı yoktur Saygılar.
  • 12 dilimle 10 dilim olayini su yuzden soruyorum herkez dragon modelini tavsiye etmis ondaki sistemde farkli galiba baca sistemi varmis digeride 12 dilim normal radyator gibi benim amacim calistigim icin geldigimde ve sabah kalktigimda daha cabuk bir sekilde odayi isitmasi dragon olan 10 dilim olmasina ragmen normal modele gore daha cabuk isitacaksa onu secerim yok 12 dilimin bi avantaji varsa onu secerim bu yuzden kararsiz kaldim evimin yalitimi cok iyi bu arada..

• quote:

12 dilimle 10 dilim olayini su yuzden soruyorum herkez dragon modelini tavsiye etmis ondaki sistemde farkli galiba baca sistemi varmis digeride 12 dilim normal radyator gibi benim amacim calistigim icin geldigimde ve sabah kalktigimda daha cabuk bir sekilde odayi isitmasi dragon olan 10 dilim olmasina ragmen normal modele gore daha cabuk isitacaksa onu secerim yok 12 dilimin bi avantaji varsa onu secerim bu yuzden kararsiz kaldim evimin yalitimi cok iyi bu arada..

12 dilimle 10 dilimin farkını önceki mesajımda belirtmiştim. Daha çabuk ısınma konusunda şunu söyleyeyim, 10 dilim olanda 12 dilime göre daha az ısı transfer yağı vardır. Bu nedenle daha çabuk ısınır.Ayrıca 10 dilim olanın görüntüsü çok şık ben olsam onu tercih ederdim. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerosen -- 26 Ekim 2012; 17:47:51 >
  • Peki isinabilirmiyim daha once ufo kullandim memnun kalmadim hic. kapayinca butun oda buz gibi oluyodu arti calisirken devamli onunde durmak gerekiyor bu yuzden biraz arastirdim yagli radyatorler dikkatimi cekti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Peki isinabilirmiyim daha once ufo kullandim memnun kalmadim hic. kapayinca butun oda buz gibi oluyodu arti calisirken devamli onunde durmak gerekiyor bu yuzden biraz arastirdim yagli radyatorler dikkatimi cekti

İyi bir ısınma istiyorsanız yağlı radyatör en iyisidir. Saygılar.
  • Merak ettiğim bir konu, kullanmadım ama ben ısıtacağını sanmıyorum, kullananlar izlenimlerini yazabilirlermi?

fakir rf11 nasıldır ????
  • Bende araştırıyorum şu sıralar senin gibi tam karar veremedim olmuşken en iyisi olsun istiyorum.Evde bir tane ufo var ama hem elektrik sarfiyatından hemde kafam ısınırken ayaklarımın donmasından dolayı memnun değilim.Yağlı radyatör almaya karar verdim.Araştırmalrım ve aldığım tavsiyelerin sonucunda Delonghi nin herhangi bir modeli nin(10-12 dilimli) işimi göreceğine karar verdim.Fakat en ağır basan model TRD-1025 DRAGON modeli benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetix82

Bende araştırıyorum şu sıralar senin gibi tam karar veremedim olmuşken en iyisi olsun istiyorum.Evde bir tane ufo var ama hem elektrik sarfiyatından hemde kafam ısınırken ayaklarımın donmasından dolayı memnun değilim.Yağlı radyatör almaya karar verdim.Araştırmalrım ve aldığım tavsiyelerin sonucunda Delonghi nin herhangi bir modeli nin(10-12 dilimli) işimi göreceğine karar verdim.Fakat en ağır basan model TRD-1025 DRAGON modeli benim için.

Neden delonghi diye sorsam. Ya da neden delonghi bu kadar pahalıdır ve şu aşağıdaki modele göre ne avantajı vardır.

YAĞLI RADYATÖR TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahrix -- 29 Kasım 2012; 9:00:11 >

• Bunu almayı planlıyorum acaba ısıtırma 15m^2 oda sizce işimi görürmü

• Ben geçen yıl Delonghi TRD-1025 aldım 1 ay kullandım ya da kullanmadım klima kullanmaya başladım, çok temiz satabilirim.
  • ne kadar azazelzere fiyat nedir?
  • internette delonghi radyatörler çok pahalı alırken aldanmayın,
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazelzere

Ben geçen yıl Delonghi TRD-1025 aldım 1 ay kullandım ya da kullanmadım klima kullanmaya başladım, çok temiz satabilirim.

Arkadaşım merhabalar.
    Sattın mı elindeki ürünü ya da satacaksan fiyat konusunda ne diyeceksin.
    Teşekkürler şimdiden.
  • Mat35 kullanıcısına yanıt
    Delonghi Dragon 4 al. Ben çok memnunum senin evini mükemmel ısıtır arkadaşım (Digital termostatlı olanı al )

• Güncel yağlı radyatör tavsiyesi olan var mı arkadaşlar?

Fiyatı çok önemli değil. Yeter ki stabil ve sağlıklı bir ısıtma sağlasın, koku yaymasın.

• Fakirin 11 dilimlisini kullandim cok iyi isitiyordu odayi bildigin hamam gibi yapiyor tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.