Şimdi Ara

Yağ Oranımı Düşürmek İstiyorum Fakat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 176 boyundayım ve 75 kiloyum. Yağ oranım %20. Yağ oranımı düşürmek fakat mevcut kilomun en azından 70'in altına inmemesini istiyorum. Şuanda fullbody çalışıyorum:
    Bench press, butterfly
    Shoulder press, lateral raises
    Lat pulldown, low row
    barbell curl, triceps pushdown
    leg extension, leg curl

Karın çalışmıyorum ve kardiyo yapmıyorum sizce nasıl bir beslenme ve program uygulamalıyım?
    Normal beslenme programım: 5 yumurta, 10 zeytin
    Öğlen: Pirinç pilav tavuk göğsü
    akşam: öğlenle aynı
    ve sadece spordan sonra gainer alıyorum

• Gainer niye alıyorsun yağ yakmak istiyorsan...yağ yakarken 70in altına düşsen bile güzel bir şekilde geri alırsın sıkıntı yok. zaten yeni başladyısan yağ yakarken de kas inşa edebilirsin
  • 176 boyundayım ve 75 kiloyum. Yağ oranım %20 -> Burda bir hesap hatası olabilir. bmi'dir o yağ oranı değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gangnamstyle16

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    taa seneler önce ilk spora başladığımda ölçüm yapmışlardı. 171 boy (yanlış ölçtü daha doğrusu ölçmeden sen şu kadarsın dedi), kilo 86.4 iken yağ oranı %23.9 çıkmıştı. sonra o spor salonunu bıraktım, sadece kadınlarla ilgileniyorlardı, program bile yazmaya ek para istiyorlardı erkeklerden (kadınlara beleş yine), (o zamanlar program yazılması normaldi, çok sonradan özel pt'lik çıkardılar, şimdi normal değil örneğin).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopolidas -- 22 Haziran 2020; 0:3:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.