Şimdi Ara

Yabancı Server Daha Mı İyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de de ilk başta klasik lol kurulum yöneticisi hatasını verdi setup'a basıyorum açılmıyordu bende Europe olanını indirdim ve 21 mb. ( Türkiye versiyonu 3mb) Ve kurulum ekranı geldi şuan %85 iniyor. Neyse ama Türkçe olmayanını indirdiğim için Türkçe dil desteğinden yararlanamıyacağım ( var mı bilmiyorum ) + Türk serverlara giremiyeceğim sanırım + bölgesel farklılıklar varsa bende yansıycak. Setup'u nasıl açarız Türkçe olanını ? çözümünü bilen var mı ? ve çoğu lol oyuncusu indirdiğim'İn daha iyi olduğunu söylüyor mesela : Türkçe olanında oynanmaz , türk serverlar kötü vs. Önerileriniz Nelerdir ? İndirdiğim : LeagueOfLegendsBaseEUW , normali : LeagueofLegends. Orası bölgesel olarak türkiyeye yakın olduğu için bunu indirdim dil İngilizce.

• brezilya serverine gel
  • Google'a "league of legends yabancı serverda türkçe oynamak" yazmak buraya konu açıp beklemekten daha zor değildir herhalde.
  • rusya serverine gel
  • Oyunu kurduktan sonra launcer açıp Türkiye serverını seç. Yeni başladıysan Türkiye'de başla daha kolay olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

Google'a "league of legends yabancı serverda türkçe oynamak" yazmak buraya konu açıp beklemekten daha zor değildir herhalde.

sağolun pardon bu arada
  • East ve Rusya sunucuları en iyi sunucular.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Farklı bir Server Bakın
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: amewrika

Oyunu kurduktan sonra launcer açıp Türkiye serverını seç. Yeni başladıysan Türkiye'de başla daha kolay olur.

tr_tr mi yapsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: exp16

East ve Rusya sunucuları en iyi sunucular.

nedeni ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

quote:

nedeni ?

Şakasına dedim ciddiye alma .Tepkiler ne olacak diye yazdım.
    Aslında oyuna yeni başlıyorsan ve ingilizcene güveniyorsan west de oynaman daha iyi olabilir.Çünkü orada oyunun metası az çok oturmuş durumda.Öte yandan TR düzeliyor gibi sanki .
    Tamamen senin tercihine kalmış.Aslında nereye gidersen git belli bir seviyeye kadar sorun yaşayacaksın.Ama ben yeniden başlayacak olsam yine west'de başlardım(oranın da troll bebelere çok zalım be).

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

quote:

nedeni ?

Şakasına dedim ciddiye alma .Tepkiler ne olacak diye yazdım.
    Aslında oyuna yeni başlıyorsan ve ingilizcene güveniyorsan west de oynaman daha iyi olabilir.Çünkü orada oyunun metası az çok oturmuş durumda.Öte yandan TR düzeliyor gibi sanki .
    Tamamen senin tercihine kalmış.Aslında nereye gidersen git belli bir seviyeye kadar sorun yaşayacaksın.Ama ben yeniden başlayacak olsam yine west'de başlardım(oranın da troll bebelere çok zalım be).

hocam oyuna ilk başlarken garen i seçtim bisürü 10 tane değişik kahraman var lobi de ama garen yok

• tr serverında başla 10 level olana kadar oyna oyunu öğren, ingilizcen iyiyse weste geç, az varsa da yeterli olur. yok ben ingilizce bilmiyorum dersen tr de devam et ama tr serverı inssanı çıldırtır benden demesi
  • indirdiğin dosyalar ile serverın bi alakası yok ki. oyunun oyun açıldığında seçebiliyosun server ı.
  • East, Rusya, Brezilyaya gecin. Weste sakin gelmeyin. Trden kotu (!)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Club Rocker

East, Rusya, Brezilyaya gecin. Weste sakin gelmeyin. Trden kotu (!)

hadi canım saçmalama.Trden kötü nasıl olur ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre S.

quote:

Orijinalden alıntı: Club Rocker

East, Rusya, Brezilyaya gecin. Weste sakin gelmeyin. Trden kotu (!)

hadi canım saçmalama.Trden kötü nasıl olur ki

Sazan 1. Yas kucuk heralde kardesim. "(!)" anlamini bilmeyecek kadarsa ilkokullu falansin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53kenan53

tr serverında başla 10 level olana kadar oyna oyunu öğren, ingilizcen iyiyse weste geç, az varsa da yeterli olur. yok ben ingilizce bilmiyorum dersen tr de devam et ama tr serverı inssanı çıldırtır benden demesi

neden çıldırtır ki hocam ? ben sadece bi oyuna girebilmek için çok beklediğimizi fark ettim tr'de + hangi karakter olayım ? şimdi genel olarak üç tip var : uzak dövüş , yakın dövüş , büyücü olan var. ben bunlardan yakın dövüş olanını seçtim bitane karakter var kılıcı 360 derece döndürüyor. ismini unuttum. yakın dövüş içinde bildiğiniz iyi bi karakter var mı ?
  • Ben west'e geçtim 1 ay orda kendimi geliştirdim. Sonra türkiye'ye girdim instawin :) Türkiye'dekiler çerez ya. (Sözüm meclisten dışarı.)
  • up
  • ingilizce biliyosan boşuna türkiyede zaman kaybetme
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.