< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 25 Nisan 2018; 17:57:42 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 25 Nisan 2018; 17:57:42 > |
Kendi vatandaşını 2.plana atan tek ülke burası herhalde.Sonra ülkeden ayrılmayın derler ,vatan haini derler.
|
Hayat acimasiz bende iyi bir seyler yapinca bu ulkeye hizmet etmeyecegim birakalim ne halleri varsa gorsunler
|
Aynı örnek bizim okulda da vardı, 80 soruda 30 net matematik yapamayacak şahıslar (2-3 kişi) dişe girdi.
Haksızlığın kralı var; obp, yös. Şöyle de bir şey var benimde böyle bir şansım olsa affetmem, ne yani beleşe girebilecekken neden burada kıçımı yırtıp, senelerimi heba edeyim? Hele ki sınav sisteminin don gibi değiştiği yüce ülkemizde. |
sen böyle elini kolunu sallaya sallaya git orada oxford veya harvard kazan gel bizde seni alkışlayalım burada.
anca abd'nin köyünde ki üni'ye gidersin. biz ise onları 100-150 senelik en köklü üniversitelerimize sokuyoruz |
senin sürünerek girdiğin yere elini kolunu sallaya sallaya giriyor ve ikiniz de aynı mesleği aynı maaşı oluyorsunuz sonrasında
ben tıpa giremediğim için zaten beni ilgilendirmiyor ama uğraşıp çabalayıp, çalışmaktan sinirleri bozulup yılmadan bu işi başaran TÜRK öğrencilerinin hakları yeniliyor. Ben bunu yediremiyorum kendime. |
Şans,tesadüf felan demişler yukarda, yös ile yks karşılaştırılmaz bile, adamlara basit düzey mat-geo soruyorlar sadece.
|
O okullar için yazdığın miktarlar para mı? 1000 lira verip Türk vatandaşları da tıp okusun o zaman.
|
Bu kktc uyruklu olayı ne peki en kral bölümlere kek sıralamalarla giriyolar
|
sanane sana mi soracaz nereye bakip bakmayacagimizi bu forumdaki en itici insanlardan birisin ilk ucu zorlarsin rahat
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |