Şimdi Ara

Yabancı kızlar neden Türk erkeklerinden daha çok hoşlanır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
8.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddiyim böyle, iyi midir kötü müdür bilmem ama, Makedonya'ya ne zaman gitsem sokakta her on kızdan 6-7 tanesi bakar tarzan diliyle sohbete girdiğimde gözleri ışıldayarak tebessümle bakar.

Gel gelelim Türk kızları, asla bakmazlar bakınca sanki şeytan görmüş edasıyla yüzünü ekşiterek bakar kısa konuşma yapar ilgilenmez on kızdan en fazla 1-2 tanesi sıcakkanlıdır.

Ama işine geldiği 3-5 erkek oldumu Türk kızları malum yerlerinin suyunu akıta akıta peşinde koşturur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ben bu işi hala anlayamadım
    parise kültür turizmine tek tabanca gittim daha dakka 1 gol 1 misali eyfelin dibinde 2 turist gız execuse mua deyip ellerindeki fotoğraf makinesini işaret ettiler
    cevap vermedim gızlar ısraf edince sırtımı döndüm
    çünkü tr de bir gız sana gülümserse mutlaka çıkarı vardır ilkesini öğrendik

• hocam ben bu işi hala anlayamadım
    parise kültür turizmine tek tabanca gittim daha dakka 1 gol 1 misali eyfelin dibinde 2 turist gız execuse mua deyip ellerindeki fotoğraf makinesini işaret ettiler

Yabancı kızlar neden Türk erkeklerinden daha çok hoşlanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türk erkekleri çok ilgiliymiş(oysaki abazalıktan),öyle diyorlar yabancılar

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

hocam ben bu işi hala anlayamadım

Aynen öyle hocam, Türk kızları sevgi aşk yaşanacak evlenecek kızlar değil malesef, hayatlarında sadece ilk erkekleri var oda olmadığı için sonra iptal oluyorlar ilkten sonraki tüm erkekler yalan onlar için.

Türk kızları bildiğin Bmw muhabbeti gibi, ilk sahibi Bmw biner sonrakilerde Bmw sahibine biner misali.

Türk kızının ilki olmadıysan %98 oranında o kızdan sana hayır gelmez

• Başlığa yanıt veriyorum: Türkler onlara göre "yabancı" olduğundan.
  • Yok olm öyle bişey Hollanda da yaşıyorum. Rusundan ukraynalısına, sırbından hırvatına, almanından hollandalısına bisürü kadınla gönül ilişkim oldu. Türk kızlarından daha farklı bir ilgi alaka görmedim

Ha şu var. Şimdi siz türkiyede ki kızlarla hiç anlaşamıyosanız zaten yokluk çekiyorsunuzdur. Yokluk çeken adam da kızlara daha sıcakkanlı olur. Avrupa kızı da bunu sever. Belki o yüzden daha sıcak gelmişlerdir size bilemiceeem artıkın.

Türk kızlarının avrupa kızlarına göre artı olarak fazladan bir savunma mekanizmaları var genel olarak. Sebebi tartışılır. Bunu aşamayanlar buralara gelip ağlıyor.

Bunu aşarsanız türk kızı daha iyi oluyor genel olarak, her konuda daha verimli ilerliyor ilişki Sanaldan tanıştığım sırp bir hatunla gönül ilişkim oldu. Öyle kör kütük aşk demiyim ama sevdik yani

Buluşuyorduk da. Sonra kız yatakta iş üstündeyken odunu yerken ırkçılık yapmaya başladı. Ben şoook. Konuyu osmanlıya getirdi. Maksadı muhtemelen beni tahrik edip volümü artırmam dı. Öyle de yaptım. Çok değişik bir cinsellik tecrübesi oldu, öyle böyle değil sen misin ırkçılık yapan dedim içimden. O olaydan sonra hatunun bakışı değişti osmanlı erkeğimm demeye başladı Ama bu olayı hiç unutamıyorum varmı böyle bişi yaşayan bilemiyorum

Türk kızları iyidir. Sevin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İAmSterdam06 -- 4 Ocak 2020; 14:54:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KendiİsteğiyleAyrıldı

Başlığa yanıt veriyorum: Türkler onlara göre "yabancı" olduğundan.
    Dediklerine harfiyen katılıyorum ama her Türk erkeği aynı değil

Ama her Türk kızı aynı

Belki aynı şeyin laciverti olduğu içindir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İAmSterdam06

Yok olm öyle bişey Hollanda da yaşıyorum. Rusundan ukraynalısına, sırbından hırvatına, almanından hollandalısına bisürü kadınla gönül ilişkim oldu. Türk kızlarından daha farklı bir ilgi alaka görmedim

Ha şu var. Şimdi siz türkiyede ki kızlarla hiç anlaşamıyosanız zaten yokluk çekiyorsunuzdur. Yokluk çeken adam da kızlara daha sıcakkanlı olur. Avrupa kızı da bunu sever. Belki o yüzden daha sıcak gelmişlerdir size bilemiceeem artıkın.

Türk kızlarının avrupa kızlarına göre artı olarak fazladan bir savunma mekanizmaları var genel olarak. Sebebi tartışılır. Bunu aşamayanlar buralara gelip ağlıyor.

Bunu aşarsanız türk kızı daha iyi oluyor genel olarak, her konuda daha verimli ilerliyor ilişki Sanaldan tanıştığım sırp bir hatunla gönül ilişkim oldu. Öyle kör kütük aşk demiyim ama sevdik yani

Buluşuyorduk da. Sonra kız yatakta iş üstündeyken odunu yerken ırkçılık yapmaya başladı. Ben şoook. Konuyu osmanlıya getirdi. Maksadı muhtemelen beni tahrik edip volümü artırmam dı. Öyle de yaptım. Çok değişik bir cinsellik tecrübesi oldu, öyle böyle değil sen misin ırkçılık yapan dedim içimden. O olaydan sonra hatunun bakışı değişti osmanlı erkeğimm demeye başladı Ama bu olayı hiç unutamıyorum varmı böyle bişi yaşayan bilemiyorum

Türk kızları iyidir. Sevin
    senin nasıl bi tipin var bilmem ama buraki kızlar bi erkekle konuşacağı zaman ilk tipe bakar. tipsizsen sapıksındır onların gözünde. bu yüzden iletişim kurmak çok zor. ben rusça öğrenip bi rus arkadaş yaptım. emin ol ben hayatımda bu kadar egosuz insan görmedim. ilk iletişimi başlatmak daha kolay. bu yüzden bi rus görsem pat diye konuşurum ama burdaki kızla konuşmaya çekinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3DCA2A8C8

senin nasıl bi tipin var bilmem ama buraki kızlar bi erkekle konuşacağı zaman ilk tipe bakar. tipsizsen sapıksındır onların gözünde. bu yüzden iletişim kurmak çok zor. ben rusça öğrenip bi rus arkadaş yaptım. emin ol ben hayatımda bu kadar egosuz insan görmedim. ilk iletişimi başlatmak daha kolay. bu yüzden bi rus görsem pat diye konuşurum ama burdaki kızla konuşmaya çekinirim.

Alıntıları Göster
    Vallaha hocam boy 1.93, kilo 105 az göbek var, tip olarakta ortalama bir tipim var hani bi Brad Pitt Tom hardy falan değilim ama yakışıklıyım.

Tek sorun gösterişli kıyafetler giymem haraketlerim gösterişli değil.

• Paran varsa kız var yoksa kız yok...
  • Yabancilar icin bu isler eglence

• quote:

Alıntıları Göster
    Ruslar dediğin gibi olabilir arkadaşım bende çok tanıdım ama güven vermezler bunu hiç unutma. Rus kızları avrupalı kızlardan da farklıdır. Bana deli gibi aşık rus kızı vardı ilgisiz kalmışım diye bileklerini kesmişti sonra korkup beni aradı ne yapması gerektiğini anlattım telde hızlıca yanına gittim hastaneye falan götürdüm. İyileştikten sonra bana yine bi sebepten kızıp taksime gidip sabaha kadar içip erkeklerle foto atmıştı. Bu kadar kolaydır onlar için. Aylarca peşimden koştu vs vs. Ben trip olgusunun kıskançlık olgusunun kralını yaşadım bu kız da, hiçbir Türk kızında yaşamadığım kadar. Güvenilir değiller. Tek bir tane rus kızından vardığım sonuçta değil bu.

Hayat boşluk kaldırmaz. Sen birinin hayatında ki boşluğunu tamamlarsın ve o kişi için çok kıymetli olursun ama o boşluğun farklı alternatifleri ortaya çıkınca işler değişir. Hemen yargıya varma yani.

Türkiye çok mu farklı? Elbette değil. Neler olup bitiyor hepimiz görüyoruz. Evli olupta macera peşinden koşan kadınlar erkekler ohoooo.

Ben Türkiye de doğdum büyüdüm üniversite okudum ben sonradan gittim yurtdışına. Türk kızlarıyla da bi ton gönül ilişkim oldu. Onları da az çok tanıyorum.

Benim tercihim genel olarak baktığımda Türk kızından yana.

Cinsellik olarak baktığımda rus, ukrayna, polonya gibi doğu avrupa ülkelerinin kızları veya latin amerikan😍

Ortam, eğlence, gezme tozma vs baktığımda hollandalı, alman kızlar.

Saygı olarak baktığımda uzakdoğu kızları. Saygılı olanlarını çok tanıdım. Özellikle japon kızlar.

Kadın düşmanı olmayın. Kadınları anlamaya çalışmayın, onlar kendilerini bile anlamıyorken siz hiç anlayamazsınız. Çok fazla herşeye takılmayın, ilişkileri kuantum formülü çözer gibi yaşamaya çalışmayın. Kendinize güvenin ve saygı duyun. Bunu da karşıya hissettirin. Olmayan bişeyi hissettiremezsiniz, eğer yoksa şov yapmaya veya rol yapmanıza gerek yok. Dürüst olursanız eğer, "tehlikeli" erkeklerden ağzı yanmış ve sizi öyle saf halinizle sevecek kadın da çok yani

Tip meselesine gelelim. Tip olsun fizik olsun hatta organının boyu bile karşıdakinin sana olan bakışını etkiler. Bunlardan da önemlisi "güç" dediğimiz faktör daha çok etkiler. Siz bu gücü yatakta da gösterebilirsiniz veya cüzdanınızın kabarıklığıyla da hissettirebilirsiniz veya özgüveninizle veya statünüzle vs vs. Fakat hepsi bundan ibarette diyemem. Ne ilişkiler gördüm, hiçte az değil. Dediğim gibi, boşluk ve onu doldurma meselesi. Hayat asla boşluk kaldırmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İAmSterdam06 -- 4 Ocak 2020; 15:55:51 >

• Şimdi meriç diyecek millet de, kızların neden öyle davrandığını düşünmek aklınıza geldi mi? Tipi en kötü olan kıza bile sürüyle yürüyen, DM atan var, napsın önüne gelenle konuşsun mu? Tabi ki eleyecek çoğunu. Ben öyle yapmazdım diyen yalan söylüyordur.

• yahu ne hoşlanması ne yapsın bizi hangi erkek bakımlı ki (sözüm meclisten dışarı) (maddiyat kısmınıda geç olanda bakımsız olmayanda)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tommy Vercetti. kullanıcısına yanıt
    Nickname ve cevabın efsane uyumu

• quote:

Orijinalden alıntı: İAmSterdam06

Ruslar dediğin gibi olabilir arkadaşım bende çok tanıdım ama güven vermezler bunu hiç unutma. Rus kızları avrupalı kızlardan da farklıdır. Bana deli gibi aşık rus kızı vardı ilgisiz kalmışım diye bileklerini kesmişti sonra korkup beni aradı ne yapması gerektiğini anlattım telde hızlıca yanına gittim hastaneye falan götürdüm. İyileştikten sonra bana yine bi sebepten kızıp taksime gidip sabaha kadar içip erkeklerle foto atmıştı. Bu kadar kolaydır onlar için. Aylarca peşimden koştu vs vs. Ben trip olgusunun kıskançlık olgusunun kralını yaşadım bu kız da, hiçbir Türk kızında yaşamadığım kadar. Güvenilir değiller. Tek bir tane rus kızından vardığım sonuçta değil bu.

Hayat boşluk kaldırmaz. Sen birinin hayatında ki boşluğunu tamamlarsın ve o kişi için çok kıymetli olursun ama o boşluğun farklı alternatifleri ortaya çıkınca işler değişir. Hemen yargıya varma yani.

Türkiye çok mu farklı? Elbette değil. Neler olup bitiyor hepimiz görüyoruz. Evli olupta macera peşinden koşan kadınlar erkekler ohoooo.

Ben Türkiye de doğdum büyüdüm üniversite okudum ben sonradan gittim yurtdışına. Türk kızlarıyla da bi ton gönül ilişkim oldu. Onları da az çok tanıyorum.

Benim tercihim genel olarak baktığımda Türk kızından yana.

Cinsellik olarak baktığımda rus, ukrayna, polonya gibi doğu avrupa ülkelerinin kızları veya latin amerikan😍

Ortam, eğlence, gezme tozma vs baktığımda hollandalı, alman kızlar.

Saygı olarak baktığımda uzakdoğu kızları. Saygılı olanlarını çok tanıdım. Özellikle japon kızlar.

Kadın düşmanı olmayın. Kadınları anlamaya çalışmayın, onlar kendilerini bile anlamıyorken siz hiç anlayamazsınız. Çok fazla herşeye takılmayın, ilişkileri kuantum formülü çözer gibi yaşamaya çalışmayın. Kendinize güvenin ve saygı duyun. Bunu da karşıya hissettirin. Olmayan bişeyi hissettiremezsiniz, eğer yoksa şov yapmaya veya rol yapmanıza gerek yok. Dürüst olursanız eğer, "tehlikeli" erkeklerden ağzı yanmış ve sizi öyle saf halinizle sevecek kadın da çok yani

Tip meselesine gelelim. Tip olsun fizik olsun hatta organının boyu bile karşıdakinin sana olan bakışını etkiler. Bunlardan da önemlisi "güç" dediğimiz faktör daha çok etkiler. Siz bu gücü yatakta da gösterebilirsiniz veya cüzdanınızın kabarıklığıyla da hissettirebilirsiniz veya özgüveninizle veya statünüzle vs vs. Fakat hepsi bundan ibarette diyemem. Ne ilişkiler gördüm, hiçte az değil. Dediğim gibi, boşluk ve onu doldurma meselesi. Hayat asla boşluk kaldırmaz

Alıntıları Göster
    hollandaya gittikten sonra çok boşluk doldurmuşsunuz anlaşılan.

• quote:

hollandaya gittikten sonra çok boşluk doldurmuşsunuz anlaşılan.

Alıntıları Göster
    Türkiyede de farklı değildim

• İlki oluncada hayır gelmiyor hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

hocam ben bu işi hala anlayamadım

Of, yeter be hocam. Her konuya şu paris fotoğraflarını atıp durma. Artık ceykalda ne atmış diye girip bakıyorum konulara. Akmina şişeli sahil fotoğrafları bitti, şimdi paris başladı

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.