Şimdi Ara

Yabancı kızlar neden Türk erkeklerinden daha çok hoşlanır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
73
Cevap
1
Favori
8.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bugün bir abimizle konuyu görüştüm. Milletin memleketlisi birbirine hasım olmuş. Kız olsam seninle evlenirdim nedir yav. Bunu en son duyduğumda senle çıkarım ama vermem diyordu şopar kızanlar. Kezbanlığın da bir üsturûbu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Yaw he he

Alıntıları Göster
    Peki sayın çok bilmiş sence o ilik gibi kızların Türk erkeklerinden hoşlanmak için ne sebebi var? Apaçilik desen sende, tip desen yok, fizik desen yok. Ee ne diye hoşlansınlar senden? Belki sen kılsız göbeksiz ve yakışıklısındır bilemem, ama ülkenin %10u ancak böyledir. Sanki bana Alman veya iskandinav erkeği de triplere giriyor.
  • Genelde asyalılar da çok sever bizleri

1 yabancıyız
    2 abaza ve tatlı dilli yaklaşırız
    3 odun değiliz

Not : odun olanlar ingilizce konuşamadığı için kriter dışı

• Hocam belki bana öylesi denk geldi bilmiyorum ama artık sevgili işi falan bıraktım hiç gerek yok boşuna stres

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Erofen kullanıcısına yanıt
    Boşuna üzme kendini seni çok seven biri olursa sende boş değilsen evlenirsin

Kız arkadaş muhabbetleri boşa giden zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

Peki sayın çok bilmiş sence o ilik gibi kızların Türk erkeklerinden hoşlanmak için ne sebebi var? Apaçilik desen sende, tip desen yok, fizik desen yok. Ee ne diye hoşlansınlar senden? Belki sen kılsız göbeksiz ve yakışıklısındır bilemem, ama ülkenin %10u ancak böyledir. Sanki bana Alman veya iskandinav erkeği de triplere giriyor.

Alıntıları Göster
    Hocam Makedonya'ya gidiyorum benim kadar kalıplı uzun boylu erkek yok, apaçiliğin a sı yok, nazik huylu kibirsiz biriyim, yakışıklıyım Allah'a şükür.

3 eksi yönüm var

1- çizgi dergideki wolverine gibi kıllıyım

2- alkolden ötürü biraz göbek var, göbeği eritecem geriye kıl kalıyor kılda olsun artık.

3- Nazik olsamda bir hayvan gibi haraketlerim var.

Yaw zaten bu sorun değil, sevgili yapmak için uğraşmıyorum kız kovalamıyorum, sadece hayatımda bir kişi olacak, oda zaten sıradan bir kız değil.

Kriterlerim garip gelebilir ama Kriterlerim şu.

1- evleneceğim kız, bu konuda çok hassas olacak, sevgili yapmamış olacak ve benimde sevgili yapmamış olmam hoşuna gidecek ömrümde tek kişi olur oda sen diyecek, ben gibi.

2- aşırı sadakatli bağlı bana odaklı olacak benim olduğum gibi sevgi aşk olacak, ve aşırı derecede sıradan bir kişinin dayanamayacağı kadar kıskanç olacak.

3- güzel olmayacak bakımlı olmayacak alımlı gösterişli olmayacak, çoğu zaman sakar olacak.

4- canı sıkıldığında 2 hafta yıkanmasın hoşuma gider.

Garip kriterler olsada kriterlerim bu, buna uygun hangi ülkenin kızları varsa kimse onu istiyorum, din dil ırk renk fark etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 4 Ocak 2020; 20:27:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çünkü ender olan daha kıymetli geliyor insanlara. Mesala burada sarışın mavi gözlü biri dikkat çeker. Orada da kara kaş kara göz falan daha fazla erkeksilik hoşlarına gider. Bide Türk erkekleri olarak kıskanç ve korumacıyız yani genele vurursak. Onların milleti rahat olduğu için bu yönümüz de ilgi çekiyor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cheritto

Amma da abarttın be hocam :)

Ben bulgarda doğup 21 yıl orada ve 1 yıl almanyada yaşadım. Şengen ülkelerinde SINIRSIZ ikamet edebilirim. Avrupa ülkelerine gitmek için sadece kimlik kartı yeterli.

Kasmayın bu kadar yav

Alıntıları Göster
    olabilir
    ama havalimanından itibaren medeniyeti hissedebildim
    hiç tanımadığım yerlerde bilmediğim insanlarla korkmadan yabancılık yaşamadan beraberdim
    çok abartıyorum ve bence buna değer ama paris beni bekliyordu ve güzel ağırladı

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Çünkü ender olan daha kıymetli geliyor insanlara. Mesala burada sarışın mavi gözlü biri dikkat çeker. Orada da kara kaş kara göz falan daha fazla erkeksilik hoşlarına gider. Bide Türk erkekleri olarak kıskanç ve korumacıyız yani genele vurursak. Onların milleti rahat olduğu için bu yönümüz de ilgi çekiyor olabilir.
    O konuya hiç girmeyelim hocam, eskidendi o.

Milyon erkekten 1000 tanesi anca öyle.

Türk erkeği korumacı kıskanç değil, geçen gün konu açtım ağzımın payını aldım, konuyu bahsetmeyecem çünkü bu konunun dağılmasını istemem..

Ama kısaca söyleyim Türk erkeği korumacı ve kıskanç değil, pek azı öyle.

Bende korumacı kıskanç sanıyordum ama değilmişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

bir tane rus chat sitesi var orada kızlara yazıyorum iltifat ediyorum en kötü teşekkür ediyorlar. Bizim kezbanlara bir şey yazsan geri bile dönmez. O geri dönen rus ukraynalı kızlar manken gibi dünya güzellik sıralamasına girerler ama sıfır ego. Karşıdan sadece insanlık bekliyorlar. Belarus, rusya ve ukrayna da cennetten çıkmış gibi kızlar var. Para ve dil varsa biraz da eliniz ayağınız düzgünse bu ülkelerde kız kaldırmak çok kolay. Biraz ağzın dil yapacak ve inatçı olacaksın illa ki tavlarsın.
    Yabancı dediğin kızları tavlamak çok kolay içki ve akşam yemeği bile olur bu çoğu zaten buna açık birşey yok ası mesela tavlamak değil elinde tutmak bak işte onu beceremezsin.Bazıları paragöz bazıları duygusal bazıları varki çoğu misal özellikle şu antalyaya gelenler var garsonlarla bile evlenecek kapasitede çünkü genellikle yabancı erkekleri evlenmeye razı etmek zor çoğu kullanıp geçiyor ne bekaret olgusu var nede buradaki namus olgusu.Ha şu var kadınlar çok rahat kızlarda dahil baskı yok etken yok eğer bilindik türk erili hanzo biri değilsen yani bu dişi benim benim ne dediysem yapacak dediğim çizgiyi geçmeyecek yediğine içtiğine konuştğuna gezdiğine karışım dersen bir kaç günde seni terketmesi çok normal olur hatta türk kızlarındaki aşırı ilgi hastalığı bunlarda yok çoğu kafa ütülemez eğlenmek vakit geçirmek istiyorsa geçirir sonra sıkılıncada gider.

Öyle kızlar varki melek gibi ama ağır saf ve paçoz şekilde yaşıyorlar özellikle polonyada bazıları iki yüzlü bazıları evli hatta çocuklu fakat gözü dışarda evine bağlı bir kadında bulmak zor misal rusların çoğu eğlence meraklısı geneli eğlence yerleri publardan çıkmaz evlenseler bile.Kültür çatışması senin yaşantın beklentilerin dil ve iletişim problemi halledilirse birşeyler yaşayabilirsin uzun müddet belki ama zor başarabilen az.Öyle göründüğü gibi kolay birşey değil.Ama türk kızları gibi ben bulunmaz hint kumaşıyım edasında değiller isveçlilere hiç bulaşma kızlarının alayı ultra kezban sarışın olmalarına bakma hepsi ilgi budalası türk kızları ile yarışırlar bu konuda.

Vurdu kaçtı yok eğlenmek maksatlı yada dil geliştirmek olaki bu durumlarla yada kurs dans gibi birşeyer vasıtası ile iletişim kuracaksan amacın malum şeyse bunu yapman kolay ama ötesi zor ve yaşadıkları hayatı olaki bir has türk erkeği isen kabullenmen zor olur.Çünkü düştüğün durum maalesef bu topraklarda g...vatlığa kadar gidiyor maalesef.Çok iyi araştırıp iletişim kurmak ve kişiyi uzunca tanıma imkanın olmalı gerekse ailesini melek gibi görünen ama aslen psikopat ruhlu ruhsal bunalım yaşayan kızlarda bolca vardı.

Edit:Tecrübe

• quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Yabancı dediğin kızları tavlamak çok kolay içki ve akşam yemeği bile olur bu çoğu zaten buna açık birşey yok ası mesela tavlamak değil elinde tutmak bak işte onu beceremezsin.Bazıları paragöz bazıları duygusal bazıları varki çoğu misal özellikle şu antalyaya gelenler var garsonlarla bile evlenecek kapasitede çünkü genellikle yabancı erkekleri evlenmeye razı etmek zor çoğu kullanıp geçiyor ne bekaret olgusu var nede buradaki namus olgusu.Ha şu var kadınlar çok rahat kızlarda dahil baskı yok etken yok eğer bilindik türk erili hanzo biri değilsen yani bu dişi benim benim ne dediysem yapacak dediğim çizgiyi geçmeyecek yediğine içtiğine konuştğuna gezdiğine karışım dersen bir kaç günde seni terketmesi çok normal olur hatta türk kızlarındaki aşırı ilgi hastalığı bunlarda yok çoğu kafa ütülemez eğlenmek vakit geçirmek istiyorsa geçirir sonra sıkılıncada gider.

Öyle kızlar varki melek gibi ama ağır saf ve paçoz şekilde yaşıyorlar özellikle polonyada bazıları iki yüzlü bazıları evli hatta çocuklu fakat gözü dışarda evine bağlı bir kadında bulmak zor misal rusların çoğu eğlence meraklısı geneli eğlence yerleri publardan çıkmaz evlenseler bile.Kültür çatışması senin yaşantın beklentilerin dil ve iletişim problemi halledilirse birşeyler yaşayabilirsin uzun müddet belki ama zor başarabilen az.Öyle göründüğü gibi kolay birşey değil.Ama türk kızları gibi ben bulunmaz hint kumaşıyım edasında değiller isveçlilere hiç bulaşma kızlarının alayı ultra kezban sarışın olmalarına bakma hepsi ilgi budalası türk kızları ile yarışırlar bu konuda.

Vurdu kaçtı yok eğlenmek maksatlı yada dil geliştirmek olaki bu durumlarla yada kurs dans gibi birşeyer vasıtası ile iletişim kuracaksan amacın malum şeyse bunu yapman kolay ama ötesi zor ve yaşadıkları hayatı olaki bir has türk erkeği isen kabullenmen zor olur.Çünkü düştüğün durum maalesef bu topraklarda g...vatlığa kadar gidiyor maalesef.Çok iyi araştırıp iletişim kurmak ve kişiyi uzunca tanıma imkanın olmalı gerekse ailesini melek gibi görünen ama aslen psikopat ruhlu ruhsal bunalım yaşayan kızlarda bolca vardı.

Edit:Tecrübe

Alıntıları Göster
    Bekaret ve namus olgusu Türk erkeklerinde yok olanı bir elin parmağını geçmez, öyle birşey olaydı kendini tutamayan soluğu genel evde alırdı, ama yok öyle birşey ille kız düşürüp bekaretini alıp kendini tatmin edecek.

Ama toprak altına girdiklerinde Allah onları çok güzel tatmin edecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Vercetti.

Bu mesaj silindi.
    Bunu yazmaya gelmiştim, geri gidiyorum.
  • Yabancı kızlar neden Türk erkeklerinden daha çok hoşlanır

• Yabanci ulkelerde erkekler genelde kadina kadin oldugu icin degilde insan oldugu icin deger verir bizde ise erkekler kadina namus gozu ile baktigi icin kadina neredeyse taparlar !

Yabanci ulkelerde genellikle ornek verilirse Rusya'da kadin nufusu erkek nufusundan kat kat daha fazladir ve kizlari gercekten cok guzel ! Televizyonda gordugun bir modelin aynisina disarda rahatlikla rastliyabilirsin ve emin olun tavlamasi cok kolaydir yeter ki kiz sizi sevsin !

Bizim kezbanlar resmen "ben sevilmeyi seviyorum" mantigina sahiptirler, erkekleri azarlamayi ortami kadinlastirmayi cok severler, her turlu rezilligi yapip saygi beklerler, gece bir koru canli yayin sitelerinde kamera acar ve nisanli oldugunu saygi bekler !

hep demisimdir NO NEVER TURKISH GIRLS

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

hocam ben bu işi hala anlayamadım
    parise kültür turizmine tek tabanca gittim daha dakka 1 gol 1 misali eyfelin dibinde 2 turist gız execuse mua deyip ellerindeki fotoğraf makinesini işaret ettiler
    cevap vermedim gızlar ısraf edince sırtımı döndüm
    çünkü tr de bir gız sana gülümserse mutlaka çıkarı vardır ilkesini öğrendik

TuVNeRa sen misin?

• İAmSterdam06 İ kullanıcısına yanıt
    gercek mi degil mi bilmiyorum ama iyi guldum
  • madeinworld kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle tüm konuyu özetleyen bir yazı olmuş. Tebrikler....
  • Yabancı kızlar daha sosyal bir yapıda oldukları için bunu gören asosyal sıkıntılı Türk erkekleri hemen ilişki kurmak ya da yakınlaşma çabası olarak durumu farklı algılıyorlar.

Bu arada, işsizlik yok iş beğenmeyen insanlar var.
  • 4 aydır Ukraynadayım yok öyle birşey hatta öyle bir algı varkı türküm diyince kaçıyorlar genelde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 9 Ocak 2020; 17:14:27 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.