Şimdi Ara

Yabancı kızlar neden bu kadar güzel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar hiç çirkin yabancı kız görmedim bizmi Türk kızlarına alıştık onun içinmi bize böyle geliyor olabilir mi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazar yabancı kızların neden bu kadar güzel olduğunu sormuştur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortadoğu halkı kalıtsal olarak çirkiniz abi yapacak bir şey yok

• sslerle destekleyelim
  • hiç yabancı kız görmeyenler var ss atında görsünler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana öyle geliyor kardeşim yurtdışında yaşıyorum çoğunluk rus olmasına rağmen tek fabrikadan çıkmış gibi gözüküyorlar türk kızlarının esmeri var kumralı var sarışını var güzellikleri farklı farklı şahsen ben esmer seviyorum dolayısıyla rusları "yabancıları" güzel bulmuyorum

• Çünkü internette sadece güzelleri görüyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olm manyak misiniz siz Turk kizi gormemissiniz.azcik disari cikin ne guzellikler var.

• Bence ulaşması zor yerde durdukları için güzel geliyor, yoksa her ülkede vardır, güzel ya a çirkin kız.

• Bütün Türk kızları çirkin diye genelleme yapmamak lazım. Güzelleride var çirkinleri de. Sanki biz Türk erkekleri olarak çok mu yakışıklıyız ?
  • Sen türk kızı görmemişsin

• senin hakkında almış olduğum troll olduğuna işaret eden notu teyit ettiğin teşekkürler.

block

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radar_ -- 23 Kasım 2014; 0:05:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kantura2

Sen türk kızı görmemişsin

Nerde güzel bir Türk kızı görsem illaki kokeninde bir yabancılık oluyor saf kan Türk daha denk gelmedi henüz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: radar_

senin hakkında almış olduğum troll olduğuna işaret eden notu teyit ettiğin teşekkürler.

block

Anlamadım hocam

• L.E.O.N.A.R.D.O. kullanıcısına yanıt
    sizin bir troll olduğunuz düşünüyorum ve sizi blockluyorum. forum dünyasında bensiz geçecek yıllarınızda size; başarı ve başsağlığı diliyorum.
  • quote:

sizin bir troll olduğunuz düşünüyorum ve sizi blockluyorum. forum dünyasında bensiz geçecek yıllarınızda size; başarı ve başsağlığı diliyorum.

O zaman size bu şarkıyı armağan ediyorumhttp://m.youtube.com/watch?v=ibviXyy1nqo

• quote:

Orijinalden alıntı: L.E.O.N.A.R.D.O.

quote:

O zaman size bu şarkıyı armağan ediyorumhttp://m.youtube.com/watch?v=ibviXyy1nqo

bunu yapmasaydın bloğu kaldıracaktım

• kardesim cidden õle hele önyargisiz oluslari çok hosuma gidir .

örn : trde bir kiza çok tatlisin dedigin zaman cevabi " biliyorum " gibi bisey oluyo ama yabanci bi kizda aynisi olmuyo . hollandali bi kiza çok tatlisin demistim kiz gülümseyerek sende dedi tabi sende derken nezaketten ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bipolar Bir Genç -- 23 Kasım 2014; 0:34:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HimuKenshi

Olm manyak misiniz siz Turk kizi gormemissiniz.azcik disari cikin ne guzellikler var.

Bunu soylemeye gelmistim simdi cikiyorum

• Uzun uzun resimlerle bir yazı yazdım buraya 15 dk'dır ama sildim

Tek nedeni "algı" aslında.

Fizikleri neden güzel ? İlkokuldan beri spor yapıyorlar. Kız futbol takımları vs.
    Neden farklı bir havaları var ? Giyinmeyi biliyorlar, kendilerini biliyorlar, toplum baskısından dolayı şunu giysem nasıl karşılanırım korkuları yok, rahatlar.

Daha bizim kızların çoğu hangi saç şeklinin yüzlerine yakıştığını, nasıl makyaj yapmaları gerektiğini, elbiselerde kombi nasıl yapıldığını, hangi ayakkabıyı giymemeleri gerektiğini bilmiyorken...

Neyse yazmayacağım daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsungr522tr -- 23 Kasım 2014; 0:47:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.