Şimdi Ara

Yabancı dizi seçemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bi diziye başlamaya karar verdim. Ama yani ne zaman başlasam içim rahatsız oluyor hep.Supernatural gibi müthiş diziye başladım ama ilk sezonuna başlar başlamaz izleyesim kaçtı keza game of thrones öyle. İçime sinmiyor yani. Nedeni nedir sizce? Bir de Game of thrones mi,Supernatural mi Shameless mi kararsız kaldım

• Supernatural ın sıkıcı bölümleri de var ama mükemmel bölümleri de var. Bazı sezonları müthişti. Ama ben de artık 8. sezon da bıraktım sarmıyor.

Game of Thrones izliyorum gerçekten çok kaliteli bir yapım müzikleriyle oyunculuklarıyla mekanlarıyla süper bi dizi.

sana önerim diziyi izlerken hemen sıkılıp kapatma izlemeye çalış odaklanmaya çalış
  • GoT
  • İlk bölüm hatta 1,2,3 bölüm sıkıcı gelebilir ama 3,4,5 dizide aklının almayacağı yerlere gider öyle böyle değil şaşıracağın yerler olacak yani dean ve sam için izle ve gör :)
  • Sana önericeğim dizileri izle.Breaking bad-Prison Break-Spartacus-Game Of Thrones-Lost-Dexter-Homeland-Arrow-Sherlock-Vikings
  • Lost Sürekli bir sonraki bölümü merak edeceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yabancı dizi önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafadaban

Merhaba arkadaşlar yeni bi diziye başlamaya karar verdim. Ama yani ne zaman başlasam içim rahatsız oluyor hep.Supernatural gibi müthiş diziye başladım ama ilk sezonuna başlar başlamaz izleyesim kaçtı keza game of thrones öyle. İçime sinmiyor yani. Nedeni nedir sizce? Bir de Game of thrones mi,Supernatural mi Shameless mi kararsız kaldım

öncelikle bence süper olan 24,chuck,breaking bad dizilerini izlemeni öneririm. bahsettiğin Supernatural, Game of thrones dizileride izlemek istediğin zaman izlersin. Shameless'i izlemediğim için yorum yapamıyorum.
  • Game of Thrones evrenini güzel bir tanıdıktan sonra mutlaka saracaktır hocam.GoT dışında Breaking Bad,Spartacus (klişe oldu ama) şiddetle tavsiye edeceğim diğer diziler.
  • Breaking Bad basla derim ben.
  • Breaking Bad i 1 sene öncesine kadar izlememistim diğer diziler arasında favarim şu,bu diyordum ama Breaking Bad i izleyince iş değişiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arrow
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.