Şimdi Ara

YABANCI DİL TAYFA TOPLAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
5
Favori
4.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben ilk 100 için girmiştim ama olmadı Türkçe yine geçen sene de olduğu gibi fena çarpmış.

Benim sonucu da bırakayım şuraya:

YABANCI DİL TAYFA TOPLAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalmavuz -- 3 Ağustos 2018; 0:2:5 >

• Kötü aga 2016'dan 15 net fazla yapmama rağmen sıralama rezalet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

Kötü aga 2016'dan 15 net fazla yapmama rağmen sıralama rezalet.
    2016'dan da mı kötü hocam
  • Üniversite okuyorum denemek için girdim 29 türkçe 12 sos 10 matematik 60 ydt sıralama 15k. Seneye 70 nete çıkarsam yeter
  • 1744

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalmavuz kullanıcısına yanıt
    Aynen sıralamalar çok oynar bu sene.
  • Arkadaşlar 27.9k yapmışım yabancı dilden istanbul aydın üniversitesi rusça tercümanlık 16k ile kapatmış sizce oluru varmı lütfen gören yazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TYT çok kötü olduğu için 75-5 yapmama rağmen 12k. 2017 klavuza göre 10k'da kapatan yer bu sene gelir mi bilmiyorum...
  • vejeteryanzombi kullanıcısına yanıt
    Dil'de 10k oynamaz hocam ölü tercih olur.
  • quote:

kriz anında cevap verdiniz. Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Gönlünüzce olsun her şey.
  • quote:

hocam sizce ilk 4k'daki bölümlerde geri oynama ihtimali nedir? 3 dil puan türü birleştirildiği ve bu yıl geçmiş yıllara kıyasla çok ekstrem bir dil sınavı katılımı oldugu icin (2017'de 100bin, 2018'de 130bin) ben geçen senelere oranla daha fazla bir gerileme bekliyorum. sizin fikriniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 156b

hocam sizce ilk 4k'daki bölümlerde geri oynama ihtimali nedir? 3 dil puan türü birleştirildiği ve bu yıl geçmiş yıllara kıyasla çok ekstrem bir dil sınavı katılımı oldugu icin (2017'de 100bin, 2018'de 130bin) ben geçen senelere oranla daha fazla bir gerileme bekliyorum. sizin fikriniz nedir?

Alıntıları Göster
    Arkadaşa sormuşsunuz ama ben şahsi fikrimi yazayım.

İlk 4-5k'da bence 1k civarı bir gerileme söz konusu olabilir. O da sizin dediğiniz puan türlerinin birleştirilmiş olmasıyla alakalı. Bu benim şahsi görüşümdür.

• 48 k sıralama ile bir halt olmuyor galiba

• FrenchFries kullanıcısına yanıt
    kaç net yaptınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schiaz

Arkadaşa sormuşsunuz ama ben şahsi fikrimi yazayım.

İlk 4-5k'da bence 1k civarı bir gerileme söz konusu olabilir. O da sizin dediğiniz puan türlerinin birleştirilmiş olmasıyla alakalı. Bu benim şahsi görüşümdür.

Alıntıları Göster
    Hocam teşekkür ederim yorumunuz için. Benim istediğim bölüm ve sıralamam arasında 180 fark var, ilk başta çok umutsuz yaklaştım ancak daha sonra sıralamanın gerileyebileceğini düşünerek biraz umutlandım açıkçası. Sizce 180 farkın kapanmama ihtimali yüksek midir? Böyle 1000 ya da 2000 sıralamalı bir bölümden değil de halihazırda 3700'lerde olan bir bölümden söz ediyorum.

• 156b kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz mantıklı ama bana kalırsa katılım sayısı daha çok 10-15k arasını etkiler.
  • BorazanPower kullanıcısına yanıt
    39 net

• 425 ile 7k geldi çıldırıcam bu nasıl bir iş ya napıcam olm ne kadar düşer ki bu sıralar naptınız bize amk mfcileri naptınız

76-4 ingilizce bilgisiyle adam gibi eltye giremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troyn -- 31 Temmuz 2018; 1:40:26 >
  • Sayısalcıyım 2.2k

• 6752. olmuşum, 76 doğru 4 yanlış ingilizce, türkçe 32-7, sosyal 15-2, mat 3-1, fen 1 doğru, obp 86,20 puan. gerçekten bilemiyorum hedefimde hacettepe, ege, gazi, 9 eylül var fakat girebilir miyim muamma. aramızda 4-5 doğru farkı olan arkadaşım bana 950 kişi fark atmış tyt'den. ingilizcem 1 soru daha fazla halbuki ondan. yığılma çok fazla arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.