1 tane tanıdığım yok burda. O kadar yalnızım ki. İşyerinde kafa dengi benim yaşta kimse de yok. Bütün ailem başka şehirde. Yalnızlıktan ölmek üzereyim. Tek çalışıyorum, tek yemek yiyorum, hep tek başımayım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yabancı bir şehirde tek başımayım

-
-
Kurslara, kulüplere, derneklere, gruplara filan takıl, mecburen arkadaş oluyorsun
-
En sevdiğim şey ve bazen bilerek yapıyorum bunu. İnsanlarla tanışacak kanallar bul ve yeni yolculuklara yelken aç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu forumda adam gibi adam gördüğüm 5 kişi var
Sen hamza zurnalog tonbalıklı ve nassıngozum
Beni aqlattınnn....
Belli bir yaştan sonra arkadaşlıklar lokasyon bazlı olmaktan çıkıyor. Yani şunu demek istiyorum. Çocukken arkadaşlıklar sadece aynı okula gidiyor, aynı sokakta yaşıyorsunuz diye başlıyordu.
Yetişkin ilişkileri için ise aynı binada oturuyor olmak, aynı iş yerine gidiyor olmak yeterli değil. Bunlar genelde hobi, uğraş, ilgi alanı üzerinden oluşur. Bunlara odaklanman gerek.
-
Küçük bir ilçedeyim turist ağırlıklı bir yer
Turist ağırlıklı bir yer. Gelen turistler de kafa dengi değil. Geçen sene bazı arkadaşlıklarım oluyordu farklı bir ilçede ama bu sefer geldiğim yerde tam anlamıyla yalnızlık çekiyorum
Rus ayarla
-
12 yıl avrupa'da farklı ülkelerde tek yaşadım.
hatun işi oldu tabi. yoksa çekilmezdi. ben anlamıyorum insan neden şikayet ediyor sağlığı sıhati yerinde olduktan sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 11 Ağustos 2025; 22:22:6 > -
Ne iş yapıyorsun
Yalnizligi cok severim ama yalniz yemek yemek bir ceza gibi. Yalniz yemek yiyemem.
Güzel genç ve bekarına denk gelmek zor
Sana da hatun beğendiremiyoruz. Sanırsın Brad Pitt.
Benzer içerikler
- en iyi tıraş köpüğü
- bira içtikten sonra ağrı kesici içilir mi
- aslan fiyatları
- burun kılı beyazlaması nedenleri
- sigorta acentesi açmak
- deprem güvenlik bilgileri
- penis nakli
- havadan su üreten cihaz
- telegram indirim kanalları
- discord açıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X