2 ay daha çalışırsam yeni yıla 1 milyon tl
İle gireceğim. 30 yaşımda bunu başarmış olmak çok gurur verici. Asgari ücret kazanan biri bu parayı biriktirmek için 4 sene boyunca yemeden içmeden biriktirmesi lazım.
900 bin lira ile emekli oluyorum
Ayda 30 bin TL faiz getiriyor. Ölene kadar yaşarım bu parayla. Faizler düşse bile en kötü 20 bin lira getirir, emekli maaşından fazla hala ahahaha:)
Yaş 30 bankada 900 bin lira
Bekarım, borcum yok. Aileyle yaşıyorum. İşsizim. Sevgilim yok. (daha önce 4 kere oldu)
Sizce bu hayat nasıl?
30 yaşındayım çok büyük depresyondayım
4 tane sevgilim oldu bu yaşa kadar hepsiyle beraber yaşadım bir süre. 7 ülke gezdim. 900 bin tl para biriktirdim. Başka mal varlığım yok. Şimdi sevgilim de yok. Aile yanında kalıyorum ve sabit işim de yok.
Gelecekten hiçbir beklentim kalmadı. Var mı bu yaşlarda olup benimle aynı durumda olan?
Yabancı bir şehirde tek başımayım
1 tane tanıdığım yok burda. O kadar yalnızım ki. İşyerinde kafa dengi benim yaşta kimse de yok. Bütün ailem başka şehirde. Yalnızlıktan ölmek üzereyim. Tek çalışıyorum, tek yemek yiyorum, hep tek başımayım
4 ayda 8 kilo verdim
Kaburgalarım sayılıyor. Boy 183 kilo 76 oldu. Çok zayıf duruyorum. Yaş 30. 20li yaşlarda göğüs çalıştığım için göğüs bölgesi çok zayıf durmuyor ama göbek, yanlar ve kaburga kısmı Afrikalı gibi oldu. :(
Temmuz maaşı neden eksik yattı?
Temmuz maaşı 2 bin lira eksik yatmış neden olabilir bu?
2+1 hoparlöre ek 2 hoparlör daha bağladım sorun olur mu?
Yani şöyle :
1 adet subwoofera 2 adet hoparlör bağladım normal şekilde. Sonra bu 2 adet hoparlörün girişinden de ayrı 2 hoparlöre bağlantı yaptım. Bunun bir zararı olur mu?
900 bin lira civarına alınacak en iyi araba?
Hangisidir?
Kazakistanda satılan şu evin fiyatına bakın
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 362
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 34.254 (Bu ay: 1.319)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic