Boynumda 17 gündür geçmeyen şişlik
2 gün önce antibiyotiğe başladım ama yine de geçmedi. Doktor elle baktı lenf bezi bu dedi ama biyopsi yapalım emin olalım dedi lokal anestezi yapacaklar 3 gün sonra. Çok gerginim. Sağdaki fotoğraf 3 temmuz. Soldaki fotoğraf yeni. Fotoya göre küçülmüş duruyor ama hiç sanmıyorum hala çok büyük duruyor yandan bakınca falan

Sizce bu kellik başlangıcı mı ssli
3 hafta önce saçım uzunken şöyleydi:

Bu da yeni foto. Saçımı kesince böyle oldu. Sizce biraz düzelme var mı şampuanımı değiştirdim.

SAÇLARIM BİRKAÇ AYDA BU HALE GELDİ
3e vursam daha mı iyi görünür daha mı kötü görünür? Kaç ay sonra kel kalırım sizce? Saç ektirmeli miyim

Yaş 30, bankada 900.000 TL var
30 yaşında aileyle yaşamak
900 bin lira ile burada hiçbir şey yapamıyorum. Aileyle yaşa yaşa nereye kadar, 30 yaşına geldim. Babam laf sokup duruyor. Barınma garantisi istiyorum. Orta asyada 600 bin lira civarına evler buldum. Kız arkadaşım da oralı. Ne diyorsunuz? Yazın türkiyede çalışıp kışın orda yemek şeklinde planım. İlk etapta 600 bin liraya ev alıcam. 300 bin lira kenarda kalacak. Her sene kız arkadaşımla gelip yazın Antalyada çalışsak her yaz 300 bin lira biriktiririz. Kışın bu para orada hayli hayli yeter. Ne diyorsunuz fikir verin. Aileyle kalıp babamdan laf yemek, annemin hala bizle yaşıyorsun laflarını yemekten yoruldum. Beni evden atacak değiller ama her laf feci gururuma dokunuyor. En ufak bir sözde açıp evsiz videoları izliyorum YouTubedan. O derece psikolojim bozuldu. 1 ekimde 900 bin TL olacak hesabımda, ona göre böyle bir plan düşündüm.
Maaşım yatmıyor (konuşmalar ss)
Merhaba arkadaşlar sigortasız 1 ay çalıştırıldım, maaşım yatmıyor. Diğer arkadaşlar da kimseye yatmadığını söyledi henüz. Ne yapabilirim bu durumda?

2+1 hoparlöre ek 2 hoparlör daha bağladım sorun olur mu?
30 yaşındayım 900 bin tl ile ne yapılır?
Ailemle yaşıyorum. Ayda 30 bin lira Faiz getirisi var. İşe girip 30 bin alsam, ayda 60 bin lira yapıyor.
900 bin lira civarına alınacak en iyi araba?
Hangisidir?
Sigortasız çalıştırıp paramı yatırmadılar
Nasıl hakkımı arıcam? Parayı yatırıcaz deyip yatırmadılar. Elimde mesajlar var. Sigortasız çalıştırdıkları diğer elemanların listesi de var. Orada çalıştığıma dair fotolar vs de var. Cimere falan mı yazsam?
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 303
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 25.559 (Bu ay: 1.872)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic