Bildirim
Yabanci bir kizla ne konusulur
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
What about you diye gir gerisi gelir zaten. Bu arada Bora ben. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hell Patrol
What about you diye gir gerisi gelir zaten. Bu arada Bora ben.
nasil gireyim kardes kiza kendimi tanittim. o da tanitti simdi konusamiyoruz tikandi muhabbet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
chuck izlemişsin dizide yapıyordu chuck uçaktayken kızın biriyle tanışıyordu kız soruyordu şu adam hakkında ne düşünüyorsun tahmin yürütüyorlardı
köpek yada kedi al yada bir yeğen fotolarını göster
kart hilelerini çoğu bilmiyor bilmesede nasıl olduğunu araştırmıyor keyfini çıkarıyor basit şeylerden yapabilirsin(türk insanında öyle mi aha çevirdi çevirdi gördüm işte onu ordan aldın oraya koydun)
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood
quote:
nasil gireyim kardes kiza kendimi tanittim. o da tanitti simdi konusamiyoruz tikandi muhabbet.
Abicim ne tür müzik dinlediğini, ne tür ilgi alanlarının olduğunu falan soracaksın işte. -
quote:
quote:
quote:
Abicim ne tür müzik dinlediğini, ne tür ilgi alanlarının olduğunu falan soracaksın işte.
Onları çoktan geçtik sordum hepsini ondan sonra tıkanıyor zaten. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Abicim ne tür müzik dinlediğini, ne tür ilgi alanlarının olduğunu falan soracaksın işte.
Onları çoktan geçtik sordum hepsini ondan sonra tıkanıyor zaten.
Alla alla
Normalde lafın lafı açması gerekir. Hiç mi ortak yönünüz yok?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Onları çoktan geçtik sordum hepsini ondan sonra tıkanıyor zaten.
Kardeş kız konuşmak isterse kendisi öyle konular bulur ki şaşırırsın.Bırakın şu kızlarla konuşmak için bi tarafınızı yırtmayı.
-
kiz cinli mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X