Şimdi Ara

ya mülakatta ne giyecemmm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gıda mühendisiyim de mülakata çağırdılar ne giymeliym?aranızda giden varmı?mülakat hiltonda

• smokin
  • beyaz kolalı gomlek, koyu renk bi takım, koyu renk (takımla uyumlu) gravat
    traş sinekkaydı , kişisel temizlik ust duzey, hafif kokular.

saglamda konuşursan banko iştesin hadi hayırlısı
  • ağır olma mı öle?çok saol ya inşallah
  • koyu renk takım elbise ( füme gibi), beyaz gömlek, abartılı olmayan bir kravat, aynı renkte ayakkabı ve kemer
  • gömlek açık mavi olsa olur mu güsel bi mavi......bi de ceket çok mu zorunlu çok sıcak da buraalr
  • Arkadaşlar kıyafeti anlatmışlar. Ben de ek yapayım. Şayet giderken güneş gözlüğü takarsanız konuşacağınız kişinin kapısından girerken çıkarın (daha önce ve sonra değil) ve katlayıp cebinize koyun. Elinizde filan tutmayın. Telefonunuzu kapamayıda unutmayın. Randevuyada öyle yarım saat önce filan gitmeyin 15,00'de ise siz orada 14,50-55 gibi olun. Kıyafet harici detaylarada girdik birden. Kusura bakmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim bunlar var böle gitsem olur mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: treauquembe

gömlek açık mavi olsa olur mu güsel bi mavi......bi de ceket çok mu zorunlu çok sıcak da buraalr

ceketsiz olmaz. hatta ceket mümkünse 3 düğmeli olsun ve en alt düğmeyi ilikleme. beyaz gömlekten şaşma derim...

edit: o karavatı unut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QamiQaze -- 21 Temmuz 2007; 14:56:19 >
  • üstüne beyaz gömlek veya t-shirt ama kesinlikle beyaz.Altına açık kahverengi bir pantolon.
  • benim bunlar var böle gitsem olur mu?

• Gösterdiğiniz gömlek ve kravat güzel ama kravatı biraz daha basit seçebilirsiniz imkanınız varsa. Yoksa bu hali ile güzel. Ceket konusuna gelince mutlaka giyin. Yarım saat sıcağa dayanın artık. Ceket koyu renk olsun.
  • gömlek hariç ceket takımım da bu.. nasıl?

• Güzel ceket.
  • ya gömlek illa illa beyaz olmalı yani öyle mi?ya acaba çok mu ağır kaçar böyle ilk tecrübem de....çok soru soruom ama.......
  • o ceketin icine beyaz bi gomlek. bi kravat.
    gomlek yoksa beyaz bi t-shirt te olur.
  • Mavi gömlekte olur. Çok koyu mavi değil o. Güzel bir renk.
  • anlaşıldı saçımı illa ki indirmeli miyim?zaten kısa da
  • tanıdım seni doygu, ykal'den. ama sana kim olduğumu söylemeyeceğim
  • Hocam şöyle höhöhöyt der gibi bak omuzları falan kaldır hafif,beyaz gömlekle otobüs şöförü gibi olmuş alengirli kravat olmamış pembe gömlek de mahalle düğününe gider gibi olmuş.Okul balosuna gider gibi halin var canlan biraz yav.[Hiç birşey beyenmiyorum farkındayım]

Haydariinnnnaaa_rinna_rinna_rinananaaaaay.gif

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.