saçlar iyi bide çok kasma kendini rahat ol. kasarsan hata yaparsın konuşamazsın v.b rahat olmak iyidir
njoy.....wayyyy sen de mi ykaldensin nerden tanıosun beni?
beyaz gomlek kravat kesınlıle olmaz daha agır bı kravat bul mumkunse
bildiğim tek şey varsa o da kahverengi takım giyilmemesi gerektiğidir.
bu işim üniforması bellidir zaten. sadece ve şık olucaksın.
kendinizi tanıtırmışsınız? sorusuna şimdiden ayna karşısında çalış derim zira orda heyecanın etkisiyle insan saçmalayabiliyor. tabi bu insanın rahat bir kişiliğe sahip olup olmamasıyla alakalı ama söyleyeceklerini önceden çalışırsan inan bana büyük faydası olur.
mülakatında başarılar
kravatı laci takım için ne renk almalıyım bi de arkadaşlar gömlek beyaz deil resimdeki açık uçuk mavi
o gomlegın rengı gayet guzel yıne mavı tonlarında kravat olabılır koyu mavı yada daha koyu takıma benzer lacıvertte olabılır. guzel olması yeterlı bu renklere yakın herhangı bırı olabılır.
çok saol ya ben sadec o zaman kıravat alim başka çare göremiorum..ya bi de çok ağır olur keten pantolon kısa kollu gömlek giy yada ceket giyme diolar ya uff ne zormuş bu yaawwwww
quote:
Orjinalden alıntı: nJOY
tanıdım seni doygu, ykal'den. ama sana kim olduğumu söylemeyeceğim
kimsin seeeeeeeeeeeeeeeeen?
saolun arkadaşlar tşkkrler
doğan oğlum buldum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ehehehhe
Küpeyi çıkar kesin Ciddiyete balta vurabilir...
o alahın emri kesin çıkaracam da.......işte keten mi takım mı kararsızım........
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme