Şimdi Ara

YA LÜTFEN ŞU KONUDA KESİN BİR CEVAP LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • noterden kağıtları falan götürdüm kykya ama kadın dedi ögrenci belgen olmadan olur mu bilmiyorum sen ver gene de senetleri dedi. Ben de verdim kadın bakalım olur heralde dedi.

Ben burs işinin olup olmadıgını nasıl anlayacağım , ona göre dersaneye gidecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andy Dufrense -- 7 Ocak 2012; 14:17:26 >

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

noterden kağıtları falan götürdüm kykya ama kadın dedi ögrenci belgen olmadan olur mu bilmiyorum sen ver gene de senetleri dedi. Ben de verdim kadın bakalım olur heralde dedi.

ayın 7 sinden sonra ziraat bankasına gidiceksin fakat sen işlemlerini anlattığına göre bu aralar yaptın ilk bursunu şubat 7 de alacaksın,31 aralıktan önce yapsaydın 7 ocak ta yatardı paran.Ayrıca sonuçlarda kazandıysan o para sana ulaşır belge eksikliği olsa bile götürür tamamlarsın sonuçta almaya hak kazanmışsın

Orijinalden alıntı: anatomie

quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

noterden kağıtları falan götürdüm kykya ama kadın dedi ögrenci belgen olmadan olur mu bilmiyorum sen ver gene de senetleri dedi. Ben de verdim kadın bakalım olur heralde dedi.

ayın 7 sinden sonra ziraat bankasına gidiceksin fakat sen işlemlerini anlattığına göre bu aralar yaptın ilk bursunu şubat 7 de alacaksın,31 aralıktan önce yapsaydın 7 ocak ta yatardı paran.Ayrıca sonuçlarda kazandıysan o para sana ulaşır belge eksikliği olsa bile götürür tamamlarsın sonuçta almaya hak kazanmışsın

peki dönem ortasında başarısızlıktan kesilirse krediye döner mi ?

• arkadaşlar kesin birşey söyleyebilir misiniz ona göre dersaneye yazılacağım
  • allah aşkına tek kişi bile bilmiyor mu ya ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burs krediye dönmez diye biliyorum daha sonra ki sene icin burs kesilirse tekrar kredi icin başvurman gerekir.. Ama sen gene yurtkura sor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkcn_07

Burs krediye dönmez diye biliyorum daha sonra ki sene icin burs kesilirse tekrar kredi icin başvurman gerekir.. Ama sen gene yurtkura sor..

ben okula devam etmeiğim için dönem arasında bütün derslerden kalacağım, burs yıl ortasında kesilir mi ? yoksa sene sonu mu kesilir sadece ? Bir de para yatmış mıdır kesin ögrenci belgesi olmadıgı halde :(
    İngilizce Sesli Kitap Kulübü
    İngilizceyi en güzel ve en iyi şekilde öğrenmenin en kısa yolu

• Para yatmıştır bursun ne zaman kesileceği hakkında bi bilgim yok, 2010 girişli misin?

Para yatmıştır bursun ne zaman kesileceği hakkında bi bilgim yok, 2010 girişli misin?

Hayır bu yıl girdim ve ilk defa alacağım yani burs devletten.

Anladım da nden dersaneye gideceksin ki bu sene, puanın düşecek hem. Bence burs parasını biriktir, yazın da alacaksın parayı. seneye gidersin dersaneye..

Hocam bu sene yerleşmem lazım mutlaka ,hem bşka durumlarda var , kız arkadaşımla birlkte gidecez okula falan işler karışık yani :) PAranın kesin yattıgından min olabilsem gidip yazılacam 2.sınav için dersaneye zaten araştırdım ve burs kesilse deotomatik olarak krediye dönüşüyormuş. Yani burs işinde sorun olmazsa sıkıntı kalmayacak ama işte..
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.