Şimdi Ara

YA BU BİOS UPDATE YAPMAK BU KADAR ZOR MU ARKADAŞLAR YA???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA BİOSUN NOLDUUNU BİLE BİLMİYORUDM AMA ARADIM OKUDUM BİOS UPDATE İ OKUDUM MSİ IN SAYFASINDAN İNDİRDİM EN SON BİOSU UPDATEİNİ AMA NASI YAPİİM DİYE Bİ BAKTIM Bİ SÜRÜ İNSAN YOK BEN İKİ TANE ANAKART ESKİTTİM SERVİS BİLE DÜZELTEMEDİLER BOZDUM Bİ DAHA AÇILMADILAR.NEDİR BU ARKADAŞLAR BU KADAR ZORMU BEN ŞİMDİ BUNU YALNIZ BAŞIMA YAPAMAZ MIYIM
    LÜTFEN YARDIM EDİN.

• burda önemli olan anakartın modelini iyi bilip ona göre sitesinden yeni varsa biosunu yüklemek bunun dışında bir zorluk yok ...tabi yanlış bios yüklemiyecen o zaman durum .. aynı böyle olur ve gerekmedikçe yapmanın bi anlamıda yok zaten .hele bilmiyorsan yüklesen ne olur yüklemesen ne olur...sonuçta çalışan sistemler için gerek medikçe yapılması tavsiye edilmez....

• ben asus k8n boardumu 4894984 defa bios update ettim eskimedi hiç sonunda deiştirdim. asus ve gigabyte autoupdate var msi dada olmalıdıir herhal neden okadar insan eskitmiş anlamadım..
  • evet bende onu anlamadım niye bu kadar kasıyorlar.peki auto bios update i nereden ayarlicam ya benim anakartın son driverını yükledim son biosunu da yükledim ama bu insanlar yok sistem disketi yap fln filan uzun uzun işlemler diyorlar.bu auto update bunların görevini görüyorsa bunu nası yapabilirim arkadaşlar.
  • neden update yapıyoruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrbezgin

neden update yapıyoruz?

update=güncelleme, modernleştirme, modernize etme, yeniliklere hazır hale getirme
  • ya bir sürü topic var bu konuda am asanırım anlayabildiim kadarıyla hem daha iyi verim alabilmek için sanırım o/c daha fazla verim alabilmek için bazı donanımların çalışma çakışmalarını da engelleyebilmek için falan.Birileri iyi biliyorsa açıklasın ya :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu biras riskli bir iş. elektrik kesilmelerinde ayvayı yiyebilir pc

benim board'um asus. pc'yi alınca board'un driver cdsinden bios update die bi program çıkmıştı. onunla yapmıştım ben.
    Üretici firmanın sitesini incele bi istersen
  • abi asus un var öle bi program MSI da yok ya .onun için arıyorum onu ya.acaba var mıdiye baktım MSI'ın sitesine her anakart için ayrı ayrı bi sürü bios update var ama bi program koymamışlar.Bu arada electronics mükemmel bi açıklama yappmışsın biosa bakış açım deişti :p
    ya şaka bi yana bana bulabilcek yokmu öle bi program.
  • sistem disketi ( flopy disket) yazıyorsun bios bin dosyasını flaş programını ..eğer anakartın cd sinde otamatik günceleme programcığı yoksa tabi...yandaki resimdeki gibi ..öncelikle böyle bir program varsa kolay yoksa o zaman bios günceleme diski yapıp dos ta yapman gerekir,,

• quote:

Orjinalden alıntı: electronics

quote:

Orjinalden alıntı: mrbezgin

neden update yapıyoruz?

update=güncelleme, modernleştirme, modernize etme, yeniliklere hazır hale getirme

dostum bilgi için saol da yanlış anlattım sanırım... bir board u neden update etmem gerekir ki... neleri değiştirir... mesela bir oyun çalışamayınca yada problem yaratığında ekran kartını update ediyoruz.... boardu etmiyoruz onun için GERÇETEN NEDEN BOARDU UPDATE ettiğimizi biliyormusun yada sadece sözlükten bakıp ingilizce sözcüklerin türkçe karşılıklarını mı söylüyorsun ?

• quote:

Orjinalden alıntı: kinaliada85

abi asus un var öle bi program MSI da yok ya .onun için arıyorum onu ya.acaba var mıdiye baktım MSI'ın sitesine her anakart için ayrı ayrı bi sürü bios update var ama bi program koymamışlar.Bu arada electronics mükemmel bi açıklama yappmışsın biosa bakış açım deişti :p
    ya şaka bi yana bana bulabilcek yokmu öle bi program.

http://www.msicomputer.com/support/BIOS_AMI.asp
    burayı incele istersen

• çok saol electronics.
    peki bu sistemin düzgün çalışıyosa bios yapma diyo
    o zmn yüklemiyiiim mi ben şimdi bu prgramı ya.
    ya da yüklesem update etsem nolcak ki nasılsa o otomatik update yapıyo dimi ya.
    ben hiçbi şeye dokunmuyorum öle sistem disketleri bin dosyası yaratma olayları flln
  • konu board olunca tek diyiceğim şey

çalışıyorsa dokunma
  • quote:

Orjinalden alıntı: kinaliada85

çok saol electronics.
    peki bu sistemin düzgün çalışıyosa bios yapma diyo
    o zmn yüklemiyiiim mi ben şimdi bu prgramı ya.
    ya da yüklesem update etsem nolcak ki nasılsa o otomatik update yapıyo dimi ya.
    ben hiçbi şeye dokunmuyorum öle sistem disketleri bin dosyası yaratma olayları flln

ya şimdi sen bilirsin. o riski sen alacaksın, sonucuna da sen katlanacaksınancak bir sorun yoksa yapmana çok da gerek yok.
  • peki anladım ama şu live updatei yüklesem mi acaab
    birde ekran kartı bios için de deidkleriniz geçerli mi
    dokunma çalışıyosa fln
  • ben biosu dos tan yüklüyordum disket sanırım bozukmuş yüklerken işlem yarım kaldı ve hata verdi ben de reset attım bidahada açılmadı garantiye gönderdim yapıp geri göndermişler o yüzden disket saglam mı filan dikkat edin sonra 2 hafta bilgisayarsız kalmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.