Şimdi Ara

Ya arkadaşlar , boyum aşırı uzun zayıfım , hastayım , sonum belli değil , aşığım , odamda kimse yok ne yapayım ben

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lutfen okuyun bir şeyler yazın Arkadaşlar bir kaç gündür yurtta yalnızım.

Kamburum var ve ameliyat olacağım büyük ihtimalle , ameliyatta felç riski var çok azda olsa ve çok ağır ameliyat , omur boyu platinlerle yaşayacağım fitness vs yasak kısıtlanacağım. Ameliyatı ne zaman olacağımda belli değil 15 haziranda hoca görecek. Kamburum yani her gün omzum ağrıyor
    Derslerimi iyice saldım ...
    Aşırı dik durmaya çalışınca boyum 200 tam , 90 kiloyum. Ameliyattan sonra boyum 210 a yaklaşıcak duşuk bir ihtimal de geçebilir ...
    Sevdiğim kız 158. Ondan hoşlandığımı biliyordur kesinlikle ama ben mesaj attım genelde bir defa o beni sormak için mesaj atmıyor geçen doğum günümde doğum günün kutlu olsun yazmış bende teşekkür ettim bir sormuyor nasılsın felan diye hastalığımı da biliyor kimse iplemiyor beni
    Okulda sene başından beri (uni) bir defa konuşmadık bilmiyorum ben fiziğimden dolayı guvenim yok kendime belki ondan derste arada göz göze geliyoruz ama hep başka erkeklerle sohbet halinde
    Ailemle sürekli kavga ediyorum çünkü zamanında hastalığımı onlara açınca bana bağırıp hakaretler ediyorlardı senin bir şeyin yok diye

Ne yapayım benim sonum ne olur sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 6 Haziran 2015; 22:09:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kamburum olmasa belki şu an iyi bir basket takımındaydım hep kendimi soyutladım fiziğimden lanet olsun kaç gündür ibadettende uzaklaştım bomboş geçiyor gunlerim içimde sürekli bir eksiklik var

• 19 yaşındayım Allah şahidim 1 senem mutlu geçmedi maddi , manevi ailevi sıkıntılarım hastalıklarım bir sene insan gibi yaşayamadım

• geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

geçmiş olsun

Sağolasın hocam

• Allah kurtarsın krdş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wednesday 13

Allah kurtarsın krdş

Amin sağolasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler çok aşığım ama...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.85 kilo 55
  • 1.73 kilo 49

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekur ederim mesajlarınız için ama zayıf olmaktan ziyade bu kadar uzun olmak sıkıntı , bakın siz fitness a giderek iyi bir vücut yapabilirsiniz ancak bana omur boyu ağırlık kaldırmak yasak olacak. Yaşlanınca annem babam elden ayaktan düşerse ne yapacağım ? Çocuğumu sırtıma alamayacağım gün gelecek. Hadi platin olmasa 210 boyla hard fitness yapsam iyi olur ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 6 Haziran 2015; 23:32:12 >
  • Hocam gecmis olsun kilo almak icin yemek yesen aksam

• quote:

Orijinalden alıntı: pressesc

Hocam gecmis olsun kilo almak icin yemek yesen aksam

Teşekkür ederim öncelikle . Hocam zaten ben geçen senenin eylül ayında 73 kiloydum yemek yiye yiye bu kiloya geldim , ki yağlanma oldu haliyle bel çevresinde
    ha eskisine göre çok daha iyiyim ama daha kilo alırsam da hep gobeğe gider diye tahmin ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Allahın Kulu

quote:

Teşekkür ederim öncelikle . Hocam zaten ben geçen senenin eylül ayında 73 kiloydum yemek yiye yiye bu kiloya geldim , ki yağlanma oldu haliyle bel çevresinde
    ha eskisine göre çok daha iyiyim ama daha kilo alırsam da hep gobeğe gider diye tahmin ediyorum

Haklisiniz. Peki bu kamburluk nasıl oldu.genetik mi acaba

• bi şekilde hareketli olman gerekli.
  • Gecmis olsun hocam su ailenin onemsememesi dikkatimi cekti, benimde gecen Mart bu tip bi olay basima geldi.
    Allah'i var ilk baslarda ilgilendiler ama son zamanlarda biseyin yok deyip kestirip atiyorlar bu konuyu hatta annemle kavga edip 1 ay konusmadim bunun yuzunden.

Sakatlik yasadim ben de gecen sene Mart-Temmuz arasi hep doktorlara gittim onlarda film cekior, mr vs biseyin yok deyip gonderiyolar ama ben kendimi biliyorum yani agrim var 9 sene futbol oynamis ben kosamiyorum rahat suan, 1 sene bodybuilding yapan ben 2 market posetiyle her yerim agriyor, kopacakmis gibi oluor kollarim.

Allah kimseyi sagligiyla sinamasin valla bugunlerimize de sukur ama cok zor.

• Kıza ilgi gösterdiysen niyetini belli ettin cevap vermediyse takma geç fazla takılmak sana zarar.

Boyu sıkıntı etme.Kısa boylu kızlar genelde uzun boylu erkeklerle çıkmayı tercih ediyor bilmem neden?

Fazla takma kafana bunu kısa boylu,kilolu ve tipsiz biri olarak diyorum.
  • quote:

Teşekur ederim mesajlarınız için ama zayıf olmaktan ziyade bu kadar uzun olmak sıkıntı , bakın siz fitness a giderek iyi bir vücut yapabilirsiniz ancak bana omur boyu ağırlık kaldırmak yasak olacak. Yaşlanınca annem babam elden ayaktan düşerse ne yapacağım ? Çocuğumu sırtıma alamayacağım gün gelecek. Hadi platin olmasa 210 boyla hard fitness yapsam iyi olur ama

dostum zayıf olmak daha da kötü ama aşırı zayıf olmak..her ortamda dışlanıyorsun..kavga etmeyi iyi bilsen ki ben kick box eğitimi almış birisiyim ama adamlar zayıf görünce iplemiyor hemen ezmeye çalışıyorlar..kızlarla zaten çıkmayı değil arkadaş olmak bile zor..toplum seni asosyal yapıyor ve dışlanıyorsun...babam zaten sorumluluklarını yerine getirmiyor..annem ise yürüyemiyor tam olarak çünkü ameliyat yanlış olmuş..bende bu yüzden kendimi internete verdim..bende isterim gezmek tozmak arkadaşlarla ama onlar bana bu şansı tanımadı..şimdi kilo almak için yemek ye diyenler olacak ; arkadaşlar o bünyeden bünyeye değişiyor ben günlük tavuk - pilav - balık yiyen birisiyim bu durumda bile kilo alamıyorum,,sağlık sorunum yok..Ama testlerde protein değerim fazla çıkmışş.doktor protein değeri fazla olan kişiler genelde zayıf olur dedi..ama benim bildiğim proteini çok olan kişiler kaslı fitnessci adamlar..valla gelcek yıl spora başlayacağım...hocam şunu da söyleyeyim ameliyat işin son çaresi..ameliyat olmadan düzeltebiliyorsanız ameliyat olmayın..

• Yalancıyı

• quote:

Orijinalden alıntı: Can Verip Nam Alırız

quote:

quote:

Haklisiniz. Peki bu kamburluk nasıl oldu.genetik mi acaba

Hayır hocam kifozun yani kamburluğun türleri var , Postural kfoz mesela çok kambur durmaktan olur ama düzeltilebilir sporla , benimki scheuermann kifozu yani nedeni tam bilinmiyor genetikle alakası var mı yok mu belli değil

@montevo
    Hocam hareketten kastınız nedir seneye yüzmeye başlayacağım ne yapabilirim ki onun haricinde

@essentiel geçmiş olsun hocam , sağlıktan öönemlisi yok

@Hocam baya gösterdim hemde , hani sınıftan birisiyle dolaşıyor onla aranızda bir şey var mı diye sordum , sınıfta çokca göz göze geldiğimizden konustuk ben sordum tabi , hayır iltifatlarda ediyorum daha olmazsa benimde umrumda olmaz açıkcası . Neyse bulurum inşallah bir kız benim amacım sevgili yapıp cinsellik değil şöyle derdimi anlatacağım kafama göre iyi bir kız olsa ...

@Theloner

Hocam çok geçmiş olsun anneniz için , özel değilse ne ameliyatı olmus ve hukuki şeyler denediniz mi ?

Malesef ameliyat su an tek caresi derecesi baya arttıgı için. Zamanında benle ilgilenen olsaydı su an gerek olmazdı aileme her dediğimde beni adam akıllı doktora götürün diye bağırıp çağırıyolardı ki maddi durumumuz kötü değildi. 12 yaşındayken doktor demişti gelsin bu çocuk 6 ay sonra kamburluğu artmış diye babama dedim götürmemişti senin bir şeyin yok diye o vakitten sonra başladı hep....

@Çay man

cevap vermeye değmezsin

• Hocam ben sizi hatırladım. Ameliyat olmamış mıydınız siz, sanki olacaktınız, öyle hatırlıyorum.
    Geçmiş olsun tekrardan. Benim de bir yakınım yakız bir zamanda bel fıtığından ameliyat olmuştu. Ama bayağı ilerlemiş durumdaydı hastalık ve beldeki sinirlere yapılan baskıdan dolayı ayaklar ağrıyor ve ayak kasları gücünü kaybediyordu. En son ameliyata ikna oldu, girdi çıktı Allah'a şükür düzeldi. Ameliyattan önce felç riski falan vardı, hatta ameliyatı uzun zaman ertelemesinin başlıca nedeni buydu. Fakat korkulacak gibi olmadı, yaklaşık 2 saatlik bir operasyon ve ertesi gün taburcu oldu. Tabi bir iki ay ağırlık kaldırmayacak ve istirahat edecekti.
    Sizin durumunuzda dert ettiğiniz boyunuzun uzaması galiba. Ne bileyim bu da biraz garip geliyor bana, çünkü uzun boylu olup kalıplı görünmek bir avantaj erkekler için. Kız mevzusuna da kafayı fazla takmayın, eğer ki size değer veren birisi değilse zaten boşverin bırakın. Sağlığınız daha önemli karşı cinsi boşverin, o bi şekilde oluyor zaten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.