Şimdi Ara

Universitede okuyorum ama çok canım sıkılıyo(18 yaş altı yorum yapmasın lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara da orta iyilikte sayılabilecek bir üniversitede hazırlık okuyorum fakat çok canım sıkılıyor. Ne bi kız ortamım oldu nede kafa dengi dışarı çıkıp gezebileceğim samimiyette arkadaşım. Kendi şehrimde üniversite okuduğuma lanet ediyorum doğrusu. Dönemin başından beri maddi durumum olmasına rağmen okuldakilerle ne bi partiye gittik nede akşam çıkıp bi bara vs'ye oturduk. Tamamen okul-ev okul ev şeklinde geçti koca dönem. Millet ya eski arkadaşlarıyla yada sevgilisi olduğu için onlarla takıldı bazıları var çağırırsın gelmez şunu yapalım dersin yapmaz uyuz gibi adamlar karşımada hep bunlardan çıktı malesef. Okulda sınıfta sözde herkes arkadaşım fakat dışarı şöyle hiç 5-6 kişi çıktığımız olmadı şu lanet senede. Üniversiteli olmanın hiçbi avantajını yaşayamadım çünkü etrafım pasif insan doluydu.

Edit:18 yaş altı yorum yapmazsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2573B355F -- 21 Nisan 2015; 18:22:18 >

• iyi olmuş, senin neyine sosyal ortam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex

iyi olmuş, senin neyine sosyal ortam.

Bloğu çaktım ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2573B355F -- 21 Nisan 2015; 18:21:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

quote:

Orijinalden alıntı: Alex

iyi olmuş, senin neyine sosyal ortam.

Bloğu çaktım ;)

çokta umrumdaydı senin gibi asosyal ezik birinin benim mesajlarımı görmemesi

• Üniversitedeki klüblere yazıl.
  • Berkæn kullanıcısına yanıt
    Bizim üniversitede öyle çok aktif klüp olduğunu sanmıyorum hocam yada ben gideni duymadım
  • Stand kurmasalar bile facebookda sayfaları falan varsa oradan ulaşabilirsin. Yeni arkadaşlar edindikçe çevrende değişir.

Benimde ilk sene arkadaş çevrem dediğin gibiydi(mühendislikteyim). Farklı arkadaşlar edindikçe onlardan kurtuldum çok şükür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende hazırlıkta okuyorum bizde kur sınavından sonra 3 kere sınıfı dağıttılar sizde öyle değilmi
    Eğer öyleyse illa birinde kafa dengi bulursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi üni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de bazen sıkılıyor
  • 2003 lüyüm ama seni yine blokladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun kafa dengi birini bulmak değil zaten okulda takıldığım tonla adam var. Ayrıca sınıfta falanda çok konuşkanım öyle içime kapanık çekingen birisi değilim yani fakat sınıflar falanda değiştiği için millet zaten hep eski arkadaşlarıyla takılıyor dışarda vs samimi olduklarıyla. Sevgilisi olanlar ayrı zaten ama hiç öyle milletin bir arada takıldığı arkadaş ortamı yok sınıfta. Ne biliyim akşam dışarı çıkıp vakit geçirdiği falan. Hiç bi bok anlamadım bu seneden. Sınav senem gibi sıkıcıydı yani. Durum böyle olunca insanın içinden hiçbir şey yapası gelmiyor
  • adam 18 yaşına bastığı gün 18 yaşın altındakiler gelmesin diye konu açmış
  • ben de bir ay geç gittim okula içlerine gireceğim grup kalmamıştı tek gidip tek geliyorum eve. arada liseden arkadaşlarla çıkıyorum o da ayda 3-4 belki. kulüpler de iyi değil zaten dersten kulüp olaylarına da giremiyorum. yazın sınıfta kalmazsam okuldışı faaliyetlere sarıcam anca o şekilde artık.
  • İlk sene genelde öyle olur. Fazla düşünme, zaten samimi olacağın arkadaşlar seni bir şekilde buluyor. Çoğu çok samimi arkadaşımla nasıl tanıştık hatırlamıyorum bile

• Aklın başta değil de yaşta olduğuna inanan bir gelişememiş beyin daha. Bunda daha ne görüşler vardır darlıkta birbiriyle yarışan.

Not: Ingilizce ogretmeniyim. 28 yaşındayım. Bloğu hakettin ama yine de ben senin gibi yapıp belirli kişilerin görüşlerini gözardı edip bloklamayacağım. Sana sosyalleşmede kolay gelsin. 18 yaşüstü abilerinden güzel yorumlar alırsın umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ne Bilim Adamı -- 21 Nisan 2015; 18:51:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickbulpageat

adam 18 yaşına bastığı gün 18 yaşın altındakiler gelmesin diye konu açmış

20 yaşındayım ?
  • hobi edin can sıkısına birebirdir

• Maddi durumun iyise ben sana arkadasligimiz ivereyim sende bana paralarini :D

• Ortam şans biraz da ya bende ist okuyorum acayp ortamımız var yani hem sen biraz girişken ol sonra elbet arkadaşlarının arkadaşları flan derken kurarsın çevre

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.